Отговори
# 270
Аз да си призная, предпочитам да скиторя по улиците. Днес обаче си напълних душата.
Между другото си взех убийствен пуловер от Tally Weijl.
Сега обаче, в този сезон, който идва и аз мисля да обикалям основно моловете- то иначе, като станат минусови Т, къде да водя Шуши. Охх, само много пари да имаш...  smile3508
Иначе като цяло, аз съм им фен на The MALL, Simple Smile обаче още по- като цяло  Mr. Green (ебаси българският) съм си скитня от класа. Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 20:28 от babyAty

# 271
tiina ,аз съм по-добре,ама на бебка и хъркоти нослето от снощи,нищо не давам засега,утре сме на консултация и тогава ще видим.Еуфорбиум-а съм си го пръскала като бременна бях много доволна от него.Дано бързо се оправи бебка Hug
Ние имахме пак едночасов истеричен рев Sad,ей така от нищото-както се хилеше и почна да пищи и нищо не може да я успокои.Много ме притеснява тоя безпричинен рев,една приятелка ми каза,че давала някакъв чай на хип"лека нощ",някой давал ли е такъв,дали помага?

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 20:57 от ИВКА_777

# 272
  • Варна
Иве,
същата работа Tired Два пъти тази вечер Бобо рева истерично, ей така от нищото... Току що се успокои от втория пристъп, сега съм го гушнала и суче, или ще заспи или ще ревне пак Outta Joint Направооооо не знам какво е това чудо. Преди пак имаше такива пристъпи, беше престанал, сега пак започна всеки ден да реве. Дали просто се освобождава от натрупани емоции, дали го боли нещо как да разбера?!

# 273
Принцескеее Честит рожден ден и от нас   bouquet Бъди обградена от обич и внимание на любимите си хора!
Месечинке, Иве от няколко дни и ние сме така- рев, рев рев... без причина, даже тази вечер водихме бебата на док, че изтрешях съвсем- ами вика нищо и няма.... е за кво реве тва дете... все едно някой ми е подменил бебето  Thinking
Бейби Ати- твоя шушко голям мъж станал Crazy Много сладичкък Wink

# 274
Ауууу, размисли и страсти..  Mr. Green То не е останало за коментиране, вие сте изкоментирали всичко относно захранването.  Laughing

Принцеске newsm67 !!!

belverde и мен ме зариби с този пай и аз ще го направя.  Hug

Аз пък минах под ножа или по точно под стъргалото, т.е. наложи се абразио заради кръвоизлива, по-гадно нещо не съм преживявала през живота си, изревах си рева за не знам колко време напред. Много ми беше гадно.

И да се отчета с бебоците, днес бяхме на ваксини и мерки и теглилки. Ваксините ги понесоха както и миналия път, почти без рев и цял ден искаха да ги гушкаме. Иначе Теодора е 5500гр и 57см, а Санди 6700гр. и 62см. Според мен са си ок, малко Тедито си е кльоща, ама тя така си върви от самото начало.

# 275
  • Варна
Вал, Hug Защо така, не ти ли сложиха упойка?
Новембърче, и на мен ми мина през ума мисълта за спешен доктор днес - то не бяха писъци, не беше чудо. Ето сега пак се ококори, явно не му се спи, дано вече да се е успокоил, че за днес ми дойде множко.

# 276
  • Пловдив

Месечинке, Иве от няколко дни и ние сме така- рев, рев рев... без причина, даже тази вечер водихме бебата на док, че изтрешях съвсем- ами вика нищо и няма.... е за кво реве тва дете... все едно някой ми е подменил бебето  Thinking

Изпуска си акумулатора  детето  Mr. Green
Казват , че безпричинния рев е от случки които ние не разбираме, в смисъл :
- детето се е стреснало от спирачки на кола, от тряскане на врата , от внезапен смях на някой наблизо, от лай на куче и т.н., това се натрупва в главичката му , и то вечер безпричинно чисти с плач. Затова се нарича и Изпуска акумулатора  Mr. Green

# 277
Месечинке,точно на пристъпи е,допреди малко пищя,сега се хили,очаквам след малко пак да почне да реве.Направо в чудо се видях-не ще ни в мен,ни в баща си,никъде.Много е плашещо,и аз се замислих за доктор тая вечер.Дано е период някакъв и мине скоро,че и на мен много ми дойде днес.
November_girl,какво ви каза лекаря на вас,каза ли на какво може да се дължи тоя рев?
val_sm ,много кофти изживяване си имала,дано вече си добре Hug

# 278
  • До морето

Изпуска си акумулатора  детето  Mr. Green
Казват , че безпричинния рев е от случки които ние не разбираме, в смисъл :
- детето се е стреснало от спирачки на кола, от тряскане на врата , от внезапен смях на някой наблизо, от лай на куче и т.н., това се натрупва в главичката му , и то вечер безпричинно чисти с плач. Затова се нарича и Изпуска акумулатора  Mr. Green

Оле, Казабланка, дали е вярно това, което казваш  Confused Аз вчера следобед минах с колата по една странична улица, по която много рядко минавам и направо прелетях през един "легнал полицай". Аз си изкарах акъла, пък за детето не знам. Веднага спрях да го проверя, уж нищо му нямаше ама, е факт, че малко след това започна да плаче ей така от нищото ..... Ей направо ми иде да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 279
Ами на нас ни каза, че вероятно може да е от зъби, може да е от емоции, но реално причина която да буди тревога няма.... Основно зъбите, тя малката цялата е в лиги и все си вре ръцете в устата. Каза, че мога да й дам превантивно панадол, но аз не дадох. Тя заспа от рев  Thinking Ще видя утре как е, момичета пишете и вашите бебчовците как се чувстват, надявам се да имате спокойна нощ и утрешния ден да е с по-малко рев за всички  Hug.

# 280
  • До морето
А вие как виждате, че се белеят венците? Аз нищо не успявам да видя  newsm78 То в тая малката устичка как да видя нещо  Rolling Eyes Иначе за лигите и ръцете в устата и при нас е така  Party

# 281
SamiMummy и аз не виждам нищо, но док й разчекна устата и каза че били надути венчетата  Shocked А лигите се точат нонстоп, аз я преобличам по 5-6 пъти на ден  Tired Tired Tired
А пък за емоциите- моята когато има мн хора и й се кокорят насреща да я занимават се превъзбужда много после реве - не иска да яде, да спи.... само рев, а я виждам че умира за сън и е гладна... ooooh!

# 282
  • Пловдив
Ами на нас ни каза, че вероятно може да е от зъби, може да е от емоции, но реално причина която да буди тревога няма.... Основно зъбите, тя малката цялата е в лиги и все си вре ръцете в устата.

Същата работа е и с Теди , но педиатърката каза , че лигите били от това , че сега се формирали слюнчените жлези ,било рано за зъби  Naughty, най -рано на 5 месеца Flutter

# 283
Ами на нас ни каза, че вероятно може да е от зъби, може да е от емоции, но реално причина която да буди тревога няма.... Основно зъбите, тя малката цялата е в лиги и все си вре ръцете в устата.

Същата работа е и с Теди , но педиатърката каза , че лигите били от това , че сега се формирали слюнчените жлези ,било рано за зъби  Naughty, най -рано на 5 месеца Flutter
Ох дано не са зъби, че там какво ни чака не ми се мисли  #Crazy Тъкмо минаха коликите и ги забравих, сега ще почне зъб по зъб... да искача и все ще ми е нервно детето.... Мамите които имат по-големи дечица, моля ви споделете за тези зъби... Някои казват, че се вдига Т, но то не е от разтежа на зъбите ами от непрекъснатото чесане се нарушава повърхността на венеца и от там влизали микроби, които водели до повишаване на Т... Гелчетата помагат ли? Охладените гризалки?? Няма ли да се разболеят бебоците от тях??  newsm78

# 284
Казабланка, много интересно, може и да е вярно newsm78 и Анди е така...седи, седи или се хили, или си мърка и изведнъж някакъв зверски рев  ooooh! ей са пак..и нищо не го успокоява и цица, и нищо - и накрая пуснахме сешоара до главата, захапа и смука 40 минути поне  Joy Joy

Вал, браво на децата  Heart Eyes а за теб много  Hug Hug
Сами и аз не виждам да му белеят венчетата, даже щях да търся снимка в нета как точно изглежда - щото и пандата взе много да си вре ръцете в устата и да се плюнчи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт