Отговори
# 645
Принцеска, добре е долу горе Ния. Вече акото е почти само хубаво, но пак макар и твърде рядко има мааалко кофти, а и не е напълно както трябва. Но пак на моменти й излизат малки обривчета и не смея да спра Ам, а камо ли да пробвам да ям нещо, при Нията определено не е от ваксините- за съжаление. Но пък много се радвам, че при вас всичко е оки, ти за всеки случай не консумирай директно прясно мляко за известно време. Или пък ти си знаеш как са нещата .  Hug

# 646
Кашпи - и аз така съм чувала. А тате иска да ни посади дърво между нас да не си се преплитали съдбите.

А близки ли сте? Усещаш ли когато сте заедно някаква хармония и спокойствие? Много ми е интересно Grinning

Аз така усещам голяма близост с мъжа ми, все едно цял живот сме били заедно Heart Eyes Трябва да поръчам хороскоп за да се уверя, но е доста скъпо Grinning

Това за дървото не го правете, защото няма как съдбите ви да не ссе преплитат след като сте роден в едно семейство и сте брат и сестра.Човек от незнание може да си навреди, мислейки че го прави за добро Grinning
Лично мнение Peace

# 647
Йехоо!
Така ми е напекло едната буза, че ще хвана тен сигурно....мноого обичам слънце и сняг, ама ще се стопи мамка му и утре пак ще си е грозно.

Биби, идвам да се пързалям с Пепи и Бобо при вас, пък ти ще ни правиш кифлички вкъщи!  Mr. Green hahaha

И аз не помня кога си направих теста, по това време някъде ще да е било, сложих го в червения чорап и на мъжа ми го дадох чак навръх Коледа, само си спомням че ужасно трудно ми беше да крия...  Grinning

Честито на рожденници и именници!   bouquet  bouquet  bouquet Аз пък знам, че днес се ядат варива...

Аз не съм забелязала да и мирише вратлето на Крис, ама от снощи яко търкане пада  Joy

Шехина, не мога да не те отбележа - понеже си зачекнала тема в която вря и кипя - родителските кооперативи. Там между другото децата не се приемат, там семействата се включват! Peace И като му дойде времето на нашите бебоци, сегашните няма да съществуват вероятно, но ще има други в които ще се включваме, вярвам в това! Много хора продължават да не разбират какво означава РК и аз много се радвам, че ти си  добре информирана.  Joy Между другото и аз водя ужасна борба с моя консервативен мъж по този въпрос, но няма да се дам лесно! (Бобо ходи вече втора година). Силно се надявам скапаните управници да не приемат безумния си закон и да можем ние сами да решаваме как ще отглеждаме децата си, поне на тази невръстна възраст... Охх, много се паля и мога да изпиша цялата страница, но спирам...  Peace Hug Hug

Луничкеее, къде сиии? Кристина Люцканова пита кога да праща подаръка на Борис Люцканов?!  Grinning  Ама как се уцелихме, а?  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 03:17 от Elsun

# 648
Momicheta shte pisha na shlyokavica no vie nqma da mi se syrdite  Embarassed Praynig
Moq lap top vchera neshto izplushtq i sega pisha ot na rojdennika...... izobshto ne sym mu sviknala,daje sefte go otvarqm,nito znam kak da si smenq bukvite,edva namerih kak da otvorq stranica...ujas!
Blagodarq vi za pojelaniqta za rojdenniq mu den   bouquet Chestito i na Ivkiniq myj   bouquet I na Vivien imenniq den.
Kakvo beshe- Varvara mesi,Sava peche a Nikola sqda da praznuva....ili neshto podobno.
Kashpicka,Yavor i Kalina sa mi na edna data,no prez mesec.Pak li vaji? I dvamata sa na 14ti- tq yuli,toi avgust.
Na men ne mi e osobeno praznichno,a toi iska dovechera da izizame  Tired
pyk e mnogo gord che staval na 26  Joy

oshte neshta misleh da vi pisha,no mi e golqm zor , ako ne vi se chete shte vi razbera ,znam che e ujasno  Embarassed

# 649
Варвара-меси, Сава-пече, Никола-яде.  Wink Моят мъж и Ния са така- той на 24 юли, тя на 24 август. Wink
Муки, много млад мъж. Wink

# 650
Муки, прочетох те, споко. На всички се случва....

Да ти е жив и здрав мъжа, много да те обича и да те слуша най-вече!

Ивка, честит рожден ден и на твоя съпруг!

Вивиен, честит имен ден!

Искам да благодаря на Тайра за подаръка - много хубав и актуален. Благодаря и и от името на Снежчето.

# 651
Васе, забравих да напиша, че когато пита за хомеопатията реших, че искаш да даваш на Неско и затова писах "Ти си решаваш!" Grinning Вече вдянах Hug
Хахахах, и на мен ми се стори, че така си мислиш, ама ...  Hug

# 652
  • Пловдив
Гунди аз прясно мляко не обичам,не смея и сирена и кашкавали,ама на някои боклучави храни не устоях EmbarassedСлед следващата консултация ще разбера от педиатърката как да я караме по нататък с диетата.
Аз да се похваля,че днес успях да накарам каката да легне на обяд,вчера ми стопи лагерите цял ден,ама сега пък Ивета се събуди и пее,та май ще ми се размине дрямката.
Вчера като бях мила и добра чувах думите-млъкни,пречиш ми,стига си пискала Mr. Green
Днес като се наказваме(като мрънка и прави драми за глупости) се качва в стаята си да седи-то пълно с играчки де,кво ли наказание ,ма аз толкова мога-и съм много мила и добра.
Та май ако нямат респект ти се качват на главата и може и до лудост да те докарат.

Не ми се мисли като ги ударят хормоните кво ни чака,да са ни живи и здрави Twisted Evil

# 653
И на мен ми е празнично:

# 654
Аз мойте 2 чертички ги видях на 06.01...по изчисление съм забременяла на 8ми декември след пиянското празнуване.  Laughing Laughing Laughing
Обаче да ви кажа...хич не ми липсва бременноста...Не се чувствах напълно добре.Но в името на нещо толкова хубаво бих изтърпяла още 1-2 бременности.  Laughing
Димана започнах да я храня и заспа на половината.Сънливка! Crazy ВИнаги така прави  ooooh!
На Никулден имам имен ден и ще се кръщавам (че още не съм кръстена)...и сега са едни подготовки...че мен като ме кръстят,аз пък ще стана кръстница на една приятелка.И сега е едно ходене,търсене на хавлии,чорапи ,бельо...и на Никулден рано сутринта ще стана да омеся първата си питка Grinning , ама ако не стане не знам какво ще правя ахахах Mr. Green
Дойде ми и имам чувството, че никога няма да спре!Ама тоя месец поне не ме боли толкова,като миналия.Миналия се бях командировала 3 дни в леглото!  ooooh! И този месец ми дойде 5 дни по рано. ooooh! Tired
Оф,отекчих се вкъщи.С мамчето правим кекс.И аз след малко излизам :* Хубав ден,сладкиши.Нацелувайте си дечицата Simple Smile И честито на рожденниците и именниците Simple Smile  Heart Eyes Hug  bouquet

# 655
Честито на рожденниците и на именниците  Hug Hug от здраве да не се отърват  Hug
аз видях теста на Коледа  Heart Eyes
някой беше питал за новогодишните празници - ние сме с кака ти Лоа  Heart Eyes Mr. Green ще ходим на Орешак за 3 дни, дано има многоооо сняг и дано Мунчо да е послушен  Flutter
Блонди, аз първа писах, че ще ти пратя подаръка и май последна ще ти го пратя  Joy Joy Joy пустите му картички, много мразя да пиша и не мога да измисля кво да напиша на 3 месечно бебе  #2gunfire Blush Blush

# 656
  • София
Вивиен, Честит имен ден   bouquet Да си жива и здрава и всичко най-хубаво ти пожелавам Hug
Ивка777, Муки, честит рожден ден на половинките ви  Hug Да са живи и здрави и много да ви слушат Hug
Лудница, много се радвам, че се появи и че сте добре Hug Беше ми много мъчно за теб, липсваше и на другите момичета и ако си видяла сме те споменавали къде се губиш Hug
Ивка777, и аз видях двете черти на 14.12. - на рожденния ми ден, бяхме с мъжа ми на ресторант и след като излязохме минахме през аптека да си взема един тест (първият ми тест в живота Crazy), аз си знаех че съм бреммена де, първо че преди изобщо не ми е закъснявало, а и то се усеща. Все едно че беше вчера  Confused
Ние нали живеем в гората, с падането на първия сняг и буря - започнаха проблемите, скъса се кабел на БТК и нямахме телефон и интернет 2 дни, след сума ти и скандали днес ни го оправиха, а бяха казали че ще е оправен на 12.12 ooooh! Та това като извинение защо не влизах 2 дни  Blush

# 657
Момичета има ли такива който днес да получиха парички. На мен днес ми излезна, в нои, че са ми приели декларацията и пише, че се обработва дали има шанс за в четвъртък да имам превод. До колкото знам изплащат с месец на зад нали?? А аз съм с 2 месеца на зад, че имаше пак някви грешки
Оффф писна ми с тези болнични аз още имам да взимаме от преди раждането. Беше объркан и още си чакам ужас. Сега съм вдигнала счетоводството във въздуха, защото вината е тяхна

# 658
neli_o ,аз получих болничните днес,до 17 ноември и сега се чудя за остатъка от ноември майчинските дали през декември ще ги плащат и кога newsm78
belverde,получила си най-прекрасния подарък за рожденния си ден Hug

# 659
Майчинството се получава само вторник и четвъртък.
Аз имам някаква част само, няма и половината- егати.
По- миналият месец, получих на 2- ри и 9- ти. Simple Smile Миналият, обаче си ги взех на една дата.

Общи условия

Активация на акаунт