Отговори
# 75
  • София
Бюти, страхотно заглавие и както винаги -  точно на време  Peace
А защо се оплакваш още от колики, не минаха ли, не помогна ли Лефакса?

gundie Супер тема за Август 2013 и аз писах там

и
Софи и аз плаках като прочетох темата. Стана ми много мило  Hug Исках да пожелая на момичетата там, да няма жертви между новите Августовски бебчета, сетих се за Смайлчето и другите  Hug
А между другото днес става точно 1 година от денят в който прокървих и мислех, че ще загубя бебето  Peace между другото от това и дойдоха повечето ми страхове и притеснения по време на бр   ooooh! , а сега в къщи се чудиме "какво ли сме правили преди бебчо да дойде?" Щерката казва, че сме се мотали и сме си губели времето.

Исках и още нещо да напиша ама ...

# 76
elvirka за мое съжаление ще е след нова година, защото работата на мъжа ми го изисква. А чак след нова година ще може да се премести на новата. Другото е, че и в апартамента има малко работа. Но търпеливо ще си изчакаме, ако някой не реши пак да дига скандали, защото тогава не ме интересува готви не готово ставам и тръгвам Simple Smile

# 77
Добро утро!
Аз съм от мамите дето само ви четат, но искам да ви питам нещо. Някой знае ли дали каучуковите залъгалки могат да имат вкус някакъв, напр. плодов?

# 78
  • До морето
Добро утро Минки  Hug

Абе да ви питам- ядете ли мандарини? Защото аз вчера официално открих сезона на мандарините  Laughing и май прекалих Rolling Eyes А снощи Самито за първи път заспа трудно след като го накърмих в 3 часа. Голямо пъшкане и ръмжене беше, може ли да е от това?

Светулка, аз не знам за такива залъгалки

Днес май ще еслънчево и може да направим една Морска  Sunglasses, а довечера с Милото сме на театър  Wink Аз сигурно няма да видя края, ама все е нещо....

Честита месечинка на Шушко на Ати

Зафира, мерси за разяснението за адреналина. И на Сами му изписаха такива, ама добре, че му сложих само веднъж, нещо не ми харесаха и ги спрях

# 79
  • Варна
Бютка,
какво каза докторът като видя резултата?
Чесалки ако поръчвате дружно и аз може да се включа Joy Вчера купих Чико - 2 броя в кутия, изцяло силиконови - не ще да ги хване изобщо Whistling Яде ги ако аз му ги тикна в устата Crazy Иначе хваща палеца ми с две ръце и почва да го мляска, опасен гащур Heart Eyes
Снощи много се смя с баща си, ама с глас, размазах се от кеф. За първи път и в коритото се смя, страшно се накефи на снощната баня. Обаче след това какъв рев рева - леле мале ooooh! Не знам вече на какво се дължи - колики, венци, просто желание да си поплаче... Първо един час нарежда, така не да реве силно, ами мрънкоти, извиква на моменти... Накрая като ревна, не може дъх да си поеме, задави се, ужас. Накрая се умори, насука се и заспа. Сега ми е спокойничък Grinning
Самимами,
аз мислех днес да се разходя до офиса да видя колегите, но нещо като гледам слънцето взе и мен Морската да ме влече Joy
И един усмихнат Борко от вчера:
Скрит текст:

# 80
добро утро  Party Party

месечинке, много сладък Борко  Hug Hug

за захранването - много ми е рано още, вероятно към края на януари ще започнем. Но пък нямам търпение  Party Party

за ставането нощем- Адриана се буди поне 2-3 пъти на вечер, така че моля не се оплаквайте  Naughty Naughty

за Нова година - ще сме си вкъщи и ще поканим гости  Thinking Thinking

Още не съм избрала нищо за подарък на прекрасната Катрин  Mr. Green Mr. Green Sick Но само да ме осени идеята и тръгвам на пазар  hahaha hahaha
Софи, Блонд, Кашпи, Пейпър- прекрасни момичета си имате  Hug Hug Hug

# 81
Добро утро и от мен, отдавна не съм писала, но почти нямам време, шапка свалям на мамите с 2 деца и близнаци  bowuu
Много хубави бебешоци, Месечинко е толкова сладък  Heart Eyes Камито, Емма, абе всички, които видях, не мога да ги изброя  Heart Eyes
И ние имаме същата чесалка като на Блонди, пише че може да се охлажда  Flutter
За захранването Мисля да почна на 1 март, тогава навършваме 6 месеца, а с какво още не съм решила.
За ставането нощем И беба 3-4 нощи става през два часа да суче, вече зърна не ми останаха  Tired, но снощи легна в 9 и 30 и се събуди в 3 и 30  Crazy направо се наспах  Mr. Green
Днес малката ужасно много повръща, мислех, че вече си е регулирала това повръщане, ама не... Вашите бебета повръщат ли още?
За лапането на ръчички  Ние си смучехме само показалчето на дясната ръчичка, сложих и ръкавица и си смени пръста, сложих и на нея една ръкавичка. Сега се сеща за тях само, когато е много гладна  Sunglasses
Темата за Август 2013 и мен ме разчувства и ние като Тайра на 12 декември разбрахме  Heart Eyes искам пак да съм бременна  Embarassed Blush
ставам, че е манджа тайм  Laughing

# 82
Добро Утроооооо:)
Ох все догонвам:)

Да понапиша, докато Маги си гледа детското hahaha hahaha hahaha

За захранването - хич не бързам, толкова ми е лесно с кърменето Whistling Whistling Whistling Whistling Но все пак мисля, като почне да седи спокойно да я почвам, но не по-рано от 5 навършени месеца. С каката почнахме с оризова каша, че беше мъничка, но не сега не съм сигурна че искам....може би зеленчук (морков, картоф, тиква). Рано ми е още да го мисля:)

За детската кухня - НИкол беше на Ози почти до 4г. възраст. Имат си бебешко меню и меню за над 3 г. Няма редки супи и кисели, носят ми ги до вратата....дет ще се чудя как да му готвя на детето всеки ден по 2 различни манджи - направо ще сме на ОЗИ. Имат си риба поне веднъж седмично и много разнообразно меню. На държавна - няма да я записвам изобщо. С Никол взимах известно време....пфуууууу то едни мазнотии....и както казва една моя колежка Супа топче, защото има само 1 топче вътре ooooh!

Коледна окраса
правим и ние с Никол вечер...ха ха с Маги на ръце, аз лепя със секундно лепило.....дано не си залепя бебето hahaha hahaha hahaha Снощи пък правихме играчки от глина и ги пекохме после...днес ще ги оцветяваме...Няма да ви казвам, че оставих 80 лева в Джъмбо за всякакви джуджавки за ръчно творчество....Никол е на върха на щастието:)  261uu  261uu  261uu

Ох още исках да пиша...ама newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 83
Добро утро мамчета  Mr. Green

Честити първи зъбчета. Да са бели и здрави!!! Heart Eyes

Светулка не съм чувала за такива залъгалки.

за гризалките Михаил одобрява най - вече тази http://www.farlin-bg.com/tooth_brushes.php  първата гумената (в синьо  Wink ) и кончето (като това на Диони).

за снимките - от близо 6г. не сме вадили снимки на хартия освен за календари. В началото правехме многолистни, след това се заиграх с колажи върху работен календар https://picasaweb.google.com/111154629091224056341/OqPwaD#5412458202692343634 (това е общ календар от Емка и братовчед й, за да не пълним къщата на баба им и дядо им с календари), а следващия е за моя татко и накрая минахме на джобен формат и по една снимка от същите в по-голям размер за баба и дядо.
Диони и на мен ми се искашше да кажа на Августинки 2013 повече неща, но реших, че те сами ще преминат през тях така както и ние. Надявам се при тях да няма неприятности Praynig Аз също много страхове брах докато не мина и втората фетална, после с бъбречето, после когато дойде време за раждане (тогава много се притеснявах как ще мине... е.... мина  Mr. Green Heart Eyes

Мишо се е научил да се подпира на петички, да повдига дупе и да се изтласква нагоре и когато главата му опре в таблата на кревата започва да плаче  Mr. Green

Бюти, освен че му хърка нослето на Анди друго има ли?

за нощното събуждане - рядко има пауза - факт обаче е, че когато си е в креватчето спи по-дълбоко и по -дълго (освен ако не си опре главата в таблата  Mr. Green )

# 84
  • Пловдив
Запис

Бюти   bouquet за темата

За захранването мисля да не бързам, че голямо мазало ни чака. Някой насочил ли се е към захранване водено от детето?

Да те питам за многократните пелени. Как е при.вас? На.коя марка се спряхте? Аз имам пет джоба на фъзи бънз ама много.ми пропускат. Не знам какво не правя като хората?

Иначе при нас нищо ново. Влади се опитва да се превърне в малко сумистче.  Joy

# 85
Привет   bouquet
Лошичке,хубав сън  Mr. Green Joy За справка Кика проходи на 11 месеца...т.е. се пусна.Ходи си от по рано. Joy

Вчера водих Яворче на ваксина.Май не разбра какво му се случва  Mr. Green но за 10 дни е качил 500гр.На 16ти като го теглихме беше 7,вчера 7,500; 63 см.
По повод новата тема на августинките 2013 разказвах на мъжа ми как тук бяхте споделили че сте спокойни с бебетата понеже това майчинство е последното и му казвам че аз вместо да се наслаждавам на моето последно съм се изнервила и само врякам като някоя луда,а той "Ти откъде знаеш,че ще ти е последно?! " Shocked
Та може и да се разписвам в Август 2018  Joy

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 11:07 от Муки

# 86
Добро утро и от мен Simple Smile За малко да се добера до компютъра хоп - две теми минали. Чудно !  Shocked

Да се включа,че моята лакомница скирo още се събуди и .. фини то...
 Момичета много хубави нашите дечица - Целувам ви всички !
Ще пробвам и аз да кача снимка на моята "мома"-но малко съм скарана с това качване -та да видим.

Гледам,че обсъждате захранването- честно казано смятам скоро да го започвам,че тъкмо се научихме да спим нощем и -хоп.. нова идея има Илинка - реши че е много гладна от една седмица и ми се буди по 2-3 пъти вечер гледна и омазана до ушите  Stop Този апетит ни довежда до 170-180 мл на хранене. Още седмица и смятам да я пробвам с малко картофче или тиква=ще го видим.

Месечинке.. и ние сме с този луд ентусиазъм в коритото и после... ела да видиш.. рев и само рев. Не мога да смогна да я облека..аз се препотявам 5 пъти докато с таткото се справим с нея.Но като помирише млякото и лапне ли биберона спира на секундата Simple Smile  Харесва им водата и много обича да пляска с крачета. Топличко им е и после изведнъж студ и глад..

Зъбките и нас ни почват - то лиги и балони .. Пръстите са редовно в устата и не ги смуче ,а дъвче.

Момичета ставам -събуди се усмихнатото момиче   bouquet

Скрит текст:
Ех не мога да се справя с тези снимки Sad

# 87
Муки, като каза сънища, снощи сънувах Бюти  Shocked за някакви снимки се разправяхме  Laughing ама, то като прочетеш 50 страници само за фотобокса  hahaha после измислих заглавие за следваща тема, ама го забравих  Joy

# 88
Добро утро и от мен.

Спахме, спахме, спахме, та чаккк се проспахме. (с риск да издразня някой- Ани ще ме набие накрая) . Винаги вдигам Вики на 8- мият час, за да яде и после продължаваме да спим. Сега реших да видя колко ще спи без да го събудя. Яде си детето последно в 12 и 30 и се излюпихме тази сутрин в 10. В 10 и 5 вече бяхме с биберона в уста. 9 часа и половина съм- юхуууууу, уникално. Пу- пу на мама детето. Но затова пък вчера, от 9 сутринта до 12 и 30 вечерта беше спал 3 часа само.  ooooh! Цял ден си играхме.

Мн ми е яко като знам, че вече е на 4 месеца. Вече хваща всичко, което му подам- голямото ми слънчице. Аххх, как бързо растат. Simple Smile  Heart Eyes

За захранването- аз започвам на 27 декември, демек, точно след един месец. Не само ми е мерак, ами при положение, че не сме на кърма няма какво да чакам. Ако все още бяхме, друга песен сигурно щях да пея. Simple Smile

За гризалките- Вики е ето с тази: http://www.koalabebe.com/productv/1965/tomi-tipi-tommee-tippee-d … tap-2-2br-op.html. Ама въобще не са по две в опаковка- лъжци. Дъвче всичко, което види, но определено, не виждам индикации за зъбче. Simple Smile

Хахах, Муки, разсмя ме. Simple Smile Пожелавам ти го. Simple Smile  Hug

Басейник, и ние ядем много, по 150 вода, което става 175 готова храна.

За къпането, при нас, Шуши винаги се кефи, но после реве. Така беше до преди месец. Сега гък не казва. Слагам тензух, който попива всичката вода, махам го веднага и остава само по суха хавлия и си стои мирно по нея, докато му изчистим пишлето с риванол, омажем с Мустели, Судоктремове, облечем и т.н. Simple Smile Нашето пишле е готово, но беше голям зор. След като си мислих, че е екстра се оказа, че отдолу има залепена кожичка, която с киснене в банята и леко дръпване се оправи.  Crazy Вече сме мъже. Остана съвсеееем малко от едната страна.

Аз ли съм единствената, която не се е зарибила по фотобокса ?!?

Забравих да ви покажа какво купих на Вики. http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.discountbabyequip. … QEwBA&dur=427

За това се сещам. Simple Smile Продължавам да си пия кафенцето.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 11:13 от babyAty

# 89
Ати, честита ви месечинка  Hug колко бързо растат децата, чак ми става едно носталгично като прибирам умалелите дрешки. Но пък от друга страна като я гледам как от ден на ден става все по- интересна  Heart Eyes
Завиждам ти за спящото дете, аз не вярвам някога да спим повече от 7 часа  newsm78 през деня дремва за 30 минути става, кокори се, хапва и пак дрямка от 30 минути  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт