Отговори
# 90
Муки и аз ти го пожелавам  Hug Няма нищо по-смислено и хубаво от децата ни. Ако бях с малко по-друго егн определено щяхме да си направим още едно  Mr. Green

babyAty, нещо ми се губи...вие сами ли се справихте с тази нелека задача. Ние другата седмица сме на консултация при уролога. От едната страна съм се справила и е отворено до ръбчето на главичката, но от другата върви много бавно и не поддава.

# 91
Сами да. Значи, накисва го мъжа ми в банята, като му го държи отворено пишлето. Кожичката, според него омеквала. Така го държи около минута. След това, защипва (между палец, показалец и среден пръст) залепеното място и не го дръпва надолу, като забелване, а настрани- от раз. На вън демек. От раз и полека- лека с  всеки изминал ден се  разлепя. По- добре така, от колкото хирург. Остана само едно место, но той ги разлепва  поне с 5- 6 дни дупка, за да не го травматизира. Макар, че до сега не е ревал Вики.

# 92
  • Варна
Ако бях с малко по-друго егн определено щяхме да си направим още едно  Mr. Green
И аз така Crazy За да навия мъж ми за второ се иска технологично време и ще отиде конят у ряката. Иначе баща ми ме пита онзи ден няма ли да имаме още едно, защото носихме дребосъчести дрешки у тях и аз споделих, че са ми много мили и не ми се дават още на други деца Embarassed

# 93
Сами да. Значи, накисва го мъжа ми в банята, като му го държи отворено пишлето. Кожичката, според него омеквала. Така го държи около минута. След това, защипва (между палец, показалец и среден пръст) залепеното място и не го дръпва надолу, като забелване, а настрани- от раз. На вън демек. От раз и полека- лека всеки ден разлепваме. По- добре така, от колкото хирург. Остана само едно место, но той ги разлепва  поне с 5- 6 дни дупка, за да не го травматизира.Макар, че до сега не е ревал Вики.
Ясно, аз го правя пак след баня, но издърпвам надолу и завъртам леко настрани, защото уролога така го направи, когато беше слепено и ня се виждаше каналчето. Благодаря, утре ще кажа как вървят нещата.

# 94
 Hug
Дано се справите. Simple Smile

# 95
  • София
Като ви чета, май само ние не правиме нищо с пишката newsm78 при нас даже и каналче не се вижда - нищооооо, ама и аз и мъжът ми не искаме да го дърпаме  newsm78
ДБС ще споделиш ли къде водиш бебето на уролог?

# 96
Като ви чета, май само ние не правиме нищо с пишката newsm78 при нас даже и каналче не се вижда - нищооооо, ама и аз и мъжът ми не искаме да го дърпаме  newsm78
ДБС ще споделиш ли къде водиш бебето на уролог?
Педиатърката ни изпрати при доктор Момчилов в Пирогов. Много позитивен и разбран човек.

# 97
  • Варна
Диони,
и ние не правим нищо с пишката, нямам и намерение засега.

# 98
И много правилно, Месечинке  Hug

По повод мандарините и кърменето, ето една нова статия:

Какво да ям и какво да избягвам, докато кърмя  Simple Smile

# 99
  • До морето
Блонди, знаех си, че ти ще ми отговориш за мандарините  Hug Много готина статия, веднага я сложих при фаворитите  Grinning

Месечинке, и аз не съм пипала пишката

# 100
Привет Mr. Green
Пуснала съм климатиците,топличко и мен ме унася.....ама не може,трябва да се вършат домакински неща,че много съм изостанала Mr. Green
днес сутринта ходихме до лабораторията да вземем секрет от носа и окото на малкия.Познайте,взеха само от носа,нямало го още очния специалист за секрет от окото.Попитах как става изследването на пълен памперс и ето тук нищо не разбрах newsm78 newsm78 newsm78 Мънкаше тая мити лаборантка,каза,че за 2 дни били готови изследванията,че трябвало като се изходи да отворя памперса и в контейнер да сложа малко и го нося.Попитах дали може евентуално на следващия ден,не получих отговор Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Днес ще видим съдържанието и ако има пак слуз,ще звъня на педито да казва как кога и по какъв начин!
Ати,честита месечинка на Шушито Hug
Аз разбрах,че съм бременна на 18.12.2011г. и тогава ме обвзе панически страх.Същия ден и следващия с половинката четяхме из нета мнения за лекари и се чудехме при кого да отидем....Ехххх,колко хубави спомени Blush
Бютка,аз те питах за сополи и ваксини.Мерси за отговора.А сега как сте?Излекувахте ли ги или?
Аз да ви кажа съм схваната цялата.Това е защото докато спим вечер и се кърмим аз заемам невероятни пози,Дори като се събуди едвам успявам да стана,всичко ме боли Shocked Но...казала съм си,че поне до 6-ия месец ще избутам и тогава ще се понаспинкам.Но имайки предвид,че никога не ми се получават плановете,сигурно тогава ще ни почнат зъбите Joy Joy Joy
Пфу,още щях да пиша,ама пуста трябав да ставам вече!Хубав ден,сладки:)

# 101
  • София
Диони, и аз нищо не правя по пишката и нямам намерение Naughty Дори само като чета как се справят - настръхвам  Laughing
Самимами, за мое огромно съжаление при моето дете яденето на някой храни, оказва голямо влияние, в това число и мандарините. Много ми се иска да е така, както в статията, която Блонди показва, но за съжаление не е, поне при мен  Simple Smile
Ати ,честита месечинка Hug

# 102

Аз ли съм единствената, която не се е зарибила по фотобокса ?!?

Не, Ати! И аз!  Peace Честита ви месечинка!   bouquet
Добре, че баща ми направи пишлето на Неско на два пъти (каза, че на другите деца ги правел от раз, но на нашия не можел), поне да не го мисля. Сега само го мием по време на банята и то не всеки път.
Неско се буди веднъж нощем, но аз не го храня, само го приспивам с малко водичка. Това го правим от около две седмици и намалихме събужданията от 2 на 1.  Whistling
Аз пък нали съм ламя и нищо, що става за ядене не избягвам, по-скоро яденето трябва да бяга от мен. В родилното ни бяха казали да не ядем праскови, ама аз пак ядох - белени.  hahaha

# 103
Не мога да ви настигнааааааааааа....smile3514

# 104

Общи условия

Активация на акаунт