Отговори
# 615
  • София - град
Добро утро  Hug

Този път Емма приема по друг начин ваксинките. Не толкова рев,колкото отпадналост. Вчера котето вдигна 38 температура, дадох Панадолче и бързо я свали, но иска да спи само с цицката в устата и да посуква от време на време. А точно в пика на температурата вися нонстоп с активно сука,явно кърмата й помага .....

Имаше го снощи и този гаден рев в съня направо започва да се дере, но спи.... аз го отдавам на нервност а не на болка някаква... Не знам.

Миланова, скоро се обсъждаше че при смяна на вида сън бебетата проплакват. Емма редовно го прави точно преди да заспи - изстенва  и заспива. Може би когато преминава от РЕМ в дълбок или обратното да проплаква?!

Ох Биби много страшно звучи падането..... Аз вчера след като й михме дупето й треснах главата в рамката на вратата, а тя пък се разплака чак след като аз се уплаших и я нацелувах  Laughing

Двете чертички аз ги видях на връх Коледа по обед, след това бяхме на обяд у баба и имаше едно постоянно усмихване под мустак и пламък в очите ни с ММ.  И  "Хайде пийни си винце де,аз за теб съм го купила"  Joy Joy Joy Joy  от страна на баба ми.  Ние нарочно чакахме Коледа за да се сбъдне мечтата ни  Heart Eyes А тази Коледа, за първи път в живота си не искам нищо освен здраве . Ох....разплаках се,но се чувствам толкова щастлива, че ме е страх да не стане нещо и това щастие да изчезне. Не мога да повярвам че това същество от сега нататък ще е винаги до мен. Уф каква съм ревла,рано сутрин се разциврих  ooooh!

Явно хормоните ми се пренареждат, нещо много чувствителна съм станала. Ще я видим тая работа  Laughing

# 616
  • Обетованата земя
Добро утро и от нас  Hug
Да се отчета от вчерашната консултация-Теа е 6.280 кг, 60 см. Пораснала е със 700 грама и 2 см, педи тоя път каза че била 80 грама над нормата.  hahaha Пъпчето беше в почивка без лепенка 10 дни, защото вече прави реакция към лепенката. И вчера доки каза, че вече няма нужда от лепенка, прибрало се е. И аз така мисля, няма смисъл да зачервяваме кожичката без нужда. Ще я държим повече по корем, и без това ни похвалиха че много добре си държи главата.  Flutter Естествено се почнаха съветите, по обед зеленчуково пюре, заместено хранене и т.н., аз само слушах, слушах и казах ами аз баткото доста по-късно го захраних, на 6м и тя каза ами някои майки така предпочитат, ние сме длъжни да кажем, че има риск от намаляване на желязото в кръвта, кърмата не го доставя в необходимите количества. И това беше, даже не я оспорвах с аргумента, че на Иво кръвта му беше ок, ще наблюдавам Теа, ако е много бледичка ще й пусна изследване. Оченцето и от 5-6 дни беше доста сълзливо и гурливо и го промивах с физиологичен разтвор и сребърна вода. От вчера обаче капя кърма, как не се сетих по-рано. И днес, о чудо, оздравяло е! Кърмата е вълшебна!  Grinning Биха й двете ваксинки, много плачка милата, после си поспа, вече редовно сме навън с кенгурото и тя редовно спи. И снощи като е заспала в 8.30, чак до преди малко спа. Давам Туя преди ваксинките и съм много доволна. Баткото ми се стори че има задни сополки, обаче се оказа здрав и съм супер щастлива от вчера.  Heart Eyes
Вече ми е коледно и си чакам днес майчинските и хуквам за още подаръци, пуснали сме си коледни песнички и ми е едно празничнооооо!   newsm68
Ще ви чета по-подробно, засега хубав ден ви желая!  Hug

# 617
Здравейте прекрасни Hug
Пфуф тук днес духа гаден вятър, а ние на ортопед май ще ходим  newsm78
Ммм да ви се жалвам, вчера как щях да обърна количката с малките  Embarassed Бяхме в Пенито  и аз сложих Анди на дръжката на количката,че много плачеше и  тикам аз количката и изведнъж като се надигна тая количка  Shocked, пак че охраната я хвана, направо се обръщаше с Гогито вътре, за секунди сърцето ми направо спря  Embarassed Ужас ви  казвам...после треперех 1 час след случилото се Blush
Софи: Честити ви зъбчета Heart Eyes
Блонди: Дано и мине на Камито подсичането  Heart Eyes

Аз  EFP видях на Никулден  Mr. Green много бяхме щастливи с ММ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз, и аз съм ДЕКЕМВРИЙСКО бебе:) На 19.12 съм, ще го празнувам, имам си юбилей, цели 30 удрям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Оставям ви сега, че малките искат внимание Mr. Green мрънкат за мама:)))

# 618
Добро утро!
Би Би,Марги ,мерси,че споделихте HugМного гадно ми беше вчера,ама важното е,че нищо й няма на бебка.
Бейби Ати,аз под космонавта слагам някое тънко гащеризонче,че иначе няма обличане.
Ние снощи имахме много странна вечер-Велито заспа в 3.30 чак ShockedГолямо хилене беше,гука си,приказва си,направо не знам какво му стана на това дете,сякаш кафе беше пила Laughing.Изобщо не плака,само се кокори и си приказва цяла нощ.Може и някаква реакция от ваксините да е,друг път се успива и разкривява,а снощи беше много спокойна и весела.Бебешка работа Laughing
Нашият татко е рожденник днес,почерпете се виртуално за негово здраве:
Скрит текст:
И в тая връзка-Муки nbirthday и на твоя мъж,да ти е жив и здрав и много да те слуша!
Прекрасен и спокоен ден от мен!

# 619
Ивка, честит празник на ММ- мноооого да е здрав и мнооого да те слуша и глезундри с подаръчета. Laughing Wink
Хмм, аз пък не помня на коя дата видях двете чертички и като се има предвид, че мисля в дати е направо чудно. Но и ние знаехме на Коледа и ние се подсмихвахме и се правех, че пийвам. Разменяхме си едни чашки- все у мен беше по- празната, уж че съм пила. Laughing
Тайра, това ако звучи притеснително, незабавно звънни на лекаря.

# 620
Добро утро. Simple Smile

Благодаря за отговорите на всички. Simple Smile

Ивка, Муки, честити ви рожденици, да са ви живи и здрави. Simple Smile

Вятъра е мн гаден тука, иначе усилено пече, та... ще видим. Вчера беше мн странно, циганско лято, ходих по блуза цял ден, а накрая рязко стана студено и заваля дъжд, даже на мокър сняг го обърна по едно време. Simple Smile Ще чакам да понамалее вятъра днес, за да излезем поне за малко- еееевентуално.

Хич не се сещам, кога видях чертичките, но беше доста преди Коледа. Най- важното е, че ги има и резултата от тези- просто две черти е прекрасен- най- прекрасният на света.  Heart Eyes Оххххххх, и аз ревнах, Софи и аз нещо съм станала ревла. Simple Smile

# 621
А, Муки, пропуснала съм твоя рожденик- ха много здраве де !  Hug  bouquet
А моята племенница днес е именничка. Laughing

# 622
К'ъв ден е днес ?!?

П.С. Редактирам се- видях. Simple Smile
4 Декември - Света Варвара

# 623
Доктора ми каза, че евентуално очаквам дете точно на 24.11. на моя имен ден. Бях сигурна че е така, защото предния месец не стана. Ние с татко й искахме да е лъвче и трябваше да се е случило чудото, бях сигурна, че ще имам девойка, просто много силна интуиция имах относно пола за бебетата си Heart EyesИ така сега котанка кротко мърка в кошарката.И в двата случая знаех, нищо че за Ники ме уверяваха че ще е момиче Crazy
Тук времето е супер гадно, затова пък у нас е топло, ще пека зеленчуци и някакъв сладкиш ще правя Crazy
Да са ви живи и здрави мъжовете, Ивка и Муки, на ръце да ви носят Hug

Дидиииии, да пращам ли подаръка Hug С Еконт удобно ли ще ти е Hug

# 624
К'ъв ден е днес ?!?

П.С. Редактирам се- видях. Simple Smile
4 Декември - Света Варвара
дааа, това е важен ден в традицията- той е част от цикъл- днес, утре, никулден- аз пък се редактирам, че моята племенница утре е именничка, тя се казва Слава.
Но пък днес Вивиен е именничка. Вив,  Hug Hug  bouquet Много здраве ,скъпа. Heart Eyes

# 625
Привет, снежно и слънчево е при нас. Не мсиля да го извеждам и днес, 4-5 градуса е и не ми се рискува, малко по-натам, да се климатизира.
Ати, ние от доста време сме с космонавт, обличах му го върху къщните дрехи направо. Сега може би бих сложила по-дебела блузка, че домашните са ни тънички.
Ивка, надявам се лошата серия да е свършила и да имаш по-позитивни дни Simple Smile Честит празник у дома  Hug
Оффф настръхвам само от мисли, че мога да го тресна или изпусна, но такива неща се случват и нямате вина за това.
Иначе помня датата, когато разбрах, че съм бременна - 19.12. Усещах го, знаех, че се е случило, макар и да ни беше първи опит. Направих си теста преди да ми закъснее дори. Беше вечерта след коледното парти в службата, върнах се подпийнала и имах намерение да правя тест след 4-5 дни чак. Прибрах се и без да казвам на ММ влезнах в банята и си направих теста. Неописуем момент на радост ме обзе, подкосиха ми се краката... Невероятно усещане... Ехххххх  Heart Eyes Извинявайте за подробностите, но ми става хубаво като се сетя. И да ви кажа, все повече ми липсва бременността  Heart Eyes

# 626
  • Варна
И на мен започва да ми липсва, а преди мислех, че тези, които искат пак да са бременни са луди Joy
Честит празник на всички, които имат повод днес Hug
И ние май няма да излизаме... а така не ми се стои вкъщи, яко ме стяга шапката Tired Обаче е студено, облачно и излезе вятър... Хептен смотана работа. Ако поне едно от трите го нямаше може би щях да се престраша Mr. Green

# 627
  • Бургас
Добро утро!
Майстора вкъщи трака ли, трака, дупче, пробива ooooh!. Важното, е че най-накрая ще си имам дрешник. Е, и сега ако не успея да събера дрехите, не знам.
Вчера пък щерката ми разби устната. Голяма игра падна Rolling Eyes. Сега съм една силиконова хубавица в устата.
Току-що пекна навън. Но докато майстора работи не мога за излезна, а Вико така добре спи навън Sleeping
Кашпи, аз с децата имах предвид. Но нямам идея къде newsm78
Честити рожденици на Ивка и Муки. Много да са ви здрави и да ви радват.

# 628
аз пък тази сутрин си спомних началото на бременността ми и цялото повръщане, умора и сънливост, имах някакви подобни усещания тази сутрин, но това е защото Криси се събуди сигурно 100 пъти тази нощ! Не знам какво му става, но последните няколко нощи се буди през 2 часа, направо ме върна във времето когато беше новородено... и не се буди защото е гладен - не е гладен, а просто си се буди, и си пъха ръцете в устата - може би са зъбките, друго обяснение аз лично нямам Simple Smile

в четвъртък сме на консултация и ще разберем с какви мерки и теглилки сме вече и сигурно ще му бият и ваксина, дано поне му се приспи от нея и се наспим и двамата... Simple Smile
а навън е слънчева снежна приказка - пак няма да излизаме на разходка, понеже ме мързи Simple Smile

започнах прослувутата 90 дневна диета и съответно почти спрях кърменето - то не че имаше много кърма, но за 2 дни съм минус 2 кила, много готино Simple Smile

на мен все още не ми се е случвало да го изпусна или ударя някъде, но е въпрос на време, ясно е че се случва на всички, споко Simple Smile педиатърката ми каза че е сериозно само ако детето загуби съзнание, ако само реве всичко е наред .... пък и юнак без рани може ли? Simple Smile не може!

Приятен ден на всички, аз днес съм на пица без месо и млечни продукти - тоест ще ям Маринара ммммм и парче торта мммм Simple Smile))

# 629
Аз отдавна казвам, че ми липсва да съм бременна- мн ми беше хубаво- тумбак, тумбак, ама сладък. Нямам търпение пак да съм бременна, но ще изчакам. Simple Smile

Малеее, зачетох се в първата тема, уникално е да разбереш, че си бременна и да го споделиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт