Тефита, и мъж ми се огледа тази година в едни екскурзии от София за Рим и Ватикана за 3 дни и искаше да ходим и да оставим децата, ама не се съгласих
Тази година кротко в къщи

), а пък не ми се занимава да ходим по вили и хотели. Така, че както ММ каза тази година ще гледаме Новогодишната програма по ТВ 

Да са ви живи и здрави. 

. А сега се вращам назад 

. Ако само това те тревожи, нищо й няма, кърмените деца трудно докарват кашести акита, та са все воднисти или/и слузести. Ако си расте и се държи нормално и не пълни памперси по 10 памперса на ден всичко е наред. Може да се обадиш и на педиатъра, но няма никаква причина да се шашкаш
.

Аз се точа на едни кестени, ама ще изчакам още малко. Миналата седмица се наложи да купя готова храна и уж не съдържаше алергени, та може и да не е било от нея, но след като почти десет дни не намерих нищо, изведнъж пак три червени точки в един памперс. Но поне беше само това. Честно казано, сладки работи не ми липсват, веднъж като ги отвикна, мога и без тях. Дори вече и без кисело мляко свикнах. 
. Аз пък като кандидат-свекърва кво се бутам между шамарите 
. И определено си чеше долната челюст, но не знам защо, зъби не виждам и не напипвам. И тия дни е мноооого разговорлив, тестваме различни интонации, тоналности, звуци и говорим на всичко и всички, размазва ме от щастие
. Само дето продължаваме и да се храним често, но още малко да устискаме поне до пет месеца и половина и дано ги разреди малко. Ама каквото дойде.
. 

Ходихме на ортопед и ни направиха снимки:) Всичко им е наред на шошковците, но ни увеличи Вигантола от 2 на 3 капки, макар, че аз толкова си им давах, по мои преценки
Явно усета ми работи. На кратко какво ни правиха.... ортопеда им бута фонтанелите, крачетата нещо им свиваше и ни прати на снимка. Там ги събличах от кръста на долу и ги снимаха, като на пишоците им сложиха нещо да ги предпази от облъчване.... Снимките станаха много бързо и док каза, че са супер и да не се притеснявам за нищо...децата били прекрасни

И викаха техник за да ни отворят и другото крило за да влезнем 
Бях сложила дъждобрана да спира вятъра на малките и беше супер:)))Много добре си поспаха 
Помня, че тук във форума, на някои ММ имаха подобен проблем, ще съм благодарна ако споделите:) 

Да си много, много обичана и щастлива:)

Той даже пи кафе със захар и яде дюнер преди да иде за последното изследване ... Сега след 2 дена са му казали пак да иде сутринта, но 2 часа преди това да се е нахранил
Така ли се процедира, не съм наясно, но вчера се притеснихме доста с това 9.9 на първото изследване 

И кво, ако ти текне носа трябва да хукнеш да се изследваш ли? Че то сигурно всеки трети е с течащ нос сега
Жива и здрава да си, много щастие 
Радвам се, че всичко е наред с дребните 
Не искам да ходим никъде, нито пък искам навалица в нас, защото малкия вече започва да разбира и много се превъзбужда, което съответно се отразява и на поведението му, особено вечер 
Утре съм на консултация и ваксини, а съм сама и малко се притеснявам