90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 132
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Здравей, аз също съм с Хашимото и знам колко трудно се свалят килограми дори и при движение и ограничаване на храни. Никога не съм можела да спазвам диети, но с тази съм голям оптимист - миналото лято свалих 8 кг за месец и то без да спортувам. Така че - ще стане работата, но иска постоянство  Peace

Ето това се казва вдъхновение....
Попрочетох разни стари теми и виждам, че режима не пречи на кърменето, нали? Защото ми е важно дребка да не страда заради моята суета.
 П.П. Как процедирате по празниците? Защото хем не ми се чака до януари, за да стартирам, хем по Коледа и Нова година се правят големи прегрешения...

# 136
Здравей, аз също съм с Хашимото и знам колко трудно се свалят килограми дори и при движение и ограничаване на храни. Никога не съм можела да спазвам диети, но с тази съм голям оптимист - миналото лято свалих 8 кг за месец и то без да спортувам. Така че - ще стане работата, но иска постоянство  Peace

Ето това се казва вдъхновение....
Попрочетох разни стари теми и виждам, че режима не пречи на кърменето, нали? Защото ми е важно дребка да не страда заради моята суета.
 П.П. Как процедирате по празниците? Защото хем не ми се чака до януари, за да стартирам, хем по Коледа и Нова година се правят големи прегрешения...
На мен често ми се е случвало да прегрешавам, важното е да продължиш с диетата. Нека по-опитните да кажат, но на мен лично ми се струва, че с повече физическа активност, няма да е голям проблем

# 137
  • София
До тук съм -36/37 килограма Simple Smile))))

...царевични питки...

newsm20 Евала. За колко време постигна тези впечатляващи резултати?

А за тез питки ще шушнеш ли рецепта? Praynig
Съвпадат ни дните Wink

# 138
Благодаря ви за топлото посрещане, момичета!  Искрено се надявам да мога да се похваля с вашите резултати!
Госпожица Дух поздравления за резултата!!!! Това с 90 дни ли го постигна или с няколко по 90?

днес:
з: 3 круши
0: варени яйца с сирене и домати
в: като обяда
може и малко кисело мляко ако изгладнея по някое време...

Първите 6 кила с някакви мои измишльотини. 90 ДД я почнах на 98 кила.
Правя я от юни 2011.
Обяда ти съчетава 2 вида белтъчини. Старай се поне в началото да ги изчистваш. Сиренето, кашкавала и млякото са един вид белтък, можеш да си правиш таратор и салата със сирене, но яйцата са отделна група от сиренето.

# 139
  • София

Това си зависи от човек. Аз съм правила пет пъти режим и не съм правила компромиси за празници. Въпрос на принципи.

# 140
До тук съм -36/37 килограма Simple Smile))))

...царевични питки...

newsm20 Евала. За колко време постигна тези впечатляващи резултати?

А за тез питки ще шушнеш ли рецепта? Praynig
Съвпадат ни дните Wink

Бяло брашно - 200 гр
Царевично брашно 200 гр.
1 кафена чашка мазнина (аз сложих олио, защото е растително)
200 мл бира или вода
1. ч.л сол.
Омесва се да стане меко тесто, разделя се на малки топчици оставя се да почине 15 мин  и после се разточва. Можеш да го изпечеш както във тефлонов тиган така и върху хартия за печене.
Всъщност исках да си направя пълнозърнест хляб или палачинки, но нямахме пълнозърнесто брашно.
Три жени сме у дома, половината питки останаха за вечеря. Стават много тънки и хрупкави.

# 141
hahaha123 , съгласна съм да си ги разменим кантарите и аз да съм с твоите постижения   bouquet Струва ми се, че прекалявам с количествата, затова върви бавно надолу, ти какви количества хапваш?

Да ти кажа гладна не оставам , даже и преяла ставам някой път от масата, но зависи от настроението ми главно . През въглехидратния обядвам здравоооо , но пък вечерята ми е супер мизерничка хаха :Д .. Бе хапвам си , все си викам ще намаля количествата , ама ми се хапва.. не ям хляб , на 1-2 седмици по филия, вечерям към 5 , 5 и пол. .. и пропускам закуската много често , защото се успивам  ooooh! ooooh! ooooh! .. иска ми се поне да закусвах нормално , ама ... не мога и не мога да стана ..

# 142
tinki, напиши, ако искаш тук хормоналните резултати - и аз съм на тази вълна, за съжаление, ако съм компетентна да ги изкоментирам  Peace
Опс, ти си писала вече.
да всичко излезна наред, което е супер, обаче кръвното ми още играе newsm78 ти вдигам ту свалям, та водния ми до сега беше супер преди малко  обаче изядох 2 ябълки и няколко бадема защото вече хич не няма. Продължавам да си пия водата и ще видим ooooh!

# 143
  • до най-прекрасния мъж
Моят мъж нещо го хващат странни състояния. Снощи ми казваше, че съм дунда и се съгласи на диетата, а днес ми носи вафла, която отказах, разбира се. Обядът ми беше стабилен и се чувствам сита. Вероятно филийката е изиграла ролята си и ще изкарам спокойно до вечеря.

# 144
 newsm51да се запиша за днес Simple Smile
днес съм на плодчета,за моя изненада се чуствам сита Laughing
а снощи от шоколада ли незнам,но неможах да спя Cryв 5ч

tinki_15 радвам се че са добри резултатите Hugкво търсим незнам,но дано се намери Simple Smile

# 145
между обяда и вечерята може ли да се хапва нещо?
Не може. Ако чак толкова прериташ, хапни някакъв зеленчук- морков, краставица, но нека да не е всеки ден, след 1-2 седмици ще престанеш да чувстваш глад.

# 146
Госпожица Дух поздравления. Впечатляващи резултати Peace Разкажи повече, от кога спазваш диетата, имаш ли прегрешения, колко стриктна...  bouquet

# 147
Божеееееее искам да изям бизон ..хаххах До тук Ок с водния...цокам вода и чай,чай и вода ... и така...
За утре съм заредила хладиилника със рибни неща.

Госпожице дух  bouquet

# 148
Приемате ли нови попълнения....??? Simple Smile Да кажа, че ви чета от 4 дни и не само тук. Уж, когато намеря свободно време все за тази диета се осведомявам, но друго си е да споделяш с по-опитните и да те стимулират...най-вече Wink Та....днес започнах диетата. Само Коледата дето ще я карам на плодове, но пък водния ден ми се пада на 26.12. - идеално Simple Smile. За днес:
З: чаша вода с малко изстискано лимонче
О:сирене в пергамент/във фолио/ - 200гр.+200гр.печени чушки+10-20гр. домат
и разбира се - зеленч. бульон, но този път си взех от готовите, само че го направих с 600мл. вода и го разделих и за следващ път, че ми е много солен.
В:сурови чушки-200гр.+обезмасл. извара -250гр.+лук-60гр+зехтин-1ч.л.
Кажете правилно ли стартирам...моля Praynig
И имам въпрос за сиренето. Реших да си взема от това с растителни мазнини, но не съм сигурна дали е по-удачния вариант от обикновеното краве сирене Thinking
И да ме посъветвате още нещо, дано не ви се стори много нагло с толкова въпроси, но по-нататък обещавам, че ще са все по-малко Peace Тъй като довечера съм нощна смяна и ще вечерям сега към 17:30/обядвах в 13:30/, дали ще е голямо прегрешение ако към 21:30 хапна нещо белтъчно?
Не искам да е плод, защото си спазвам едно правило за плодовете - най-късно 14ч. Та по този въпрос нали в плодовия може последните две хранения да са със зеленчуци?
Прекалих ли newsm78
Ще съм много благодарна, ако ме приемете и си кажете мнението по моите въпроси  bouquet

# 149
  • София
Приемате ли нови попълнения....??? Simple Smile Да кажа, че ви чета от 4 дни и не само тук. Уж, когато намеря свободно време все за тази диета се осведомявам, но друго си е да споделяш с по-опитните и да те стимулират...най-вече Wink Та....днес започнах диетата. Само Коледата дето ще я карам на плодове, но пък водния ден ми се пада на 26.12. - идеално Simple Smile. За днес:
З: чаша вода с малко изстискано лимонче
О:сирене в пергамент/във фолио/ - 200гр.+200гр.печени чушки+10-20гр. домат
и разбира се - зеленч. бульон, но този път си взех от готовите, само че го направих с 600мл. вода и го разделих и за следващ път, че ми е много солен.
В:сурови чушки-200гр.+обезмасл. извара -250гр.+лук-60гр+зехтин-1ч.л.
Кажете правилно ли стартирам...моля Praynig
И имам въпрос за сиренето. Реших да си взема от това с растителни мазнини, но не съм сигурна дали е по-удачния вариант от обикновеното краве сирене Thinking
И да ме посъветвате още нещо, дано не ви се стори много нагло с толкова въпроси, но по-нататък обещавам, че ще са все по-малко Peace Тъй като довечера съм нощна смяна и ще вечерям сега към 17:30/обядвах в 13:30/, дали ще е голямо прегрешение ако към 21:30 хапна нещо белтъчно?
Не искам да е плод, защото си спазвам едно правило за плодовете - най-късно 14ч. Та по този въпрос нали в плодовия може последните две хранения да са със зеленчуци?
Прекалих ли newsm78
Ще съм много благодарна, ако ме приемете и си кажете мнението по моите въпроси  bouquet

Нямаш закуска, та така да се каже си направила фал старт.  Wink
Нищо, което е с растителни мазнини не е по-добър вариант от истинския продукт. Тук не сме Дюканки и не гледаме процентното съдържание на мазнини в млечните продукти.
За вечерята - не, не можеш да ядеш нищо след 20 ч., още по-малко втора белтъчна вечеря.
За плодовия - да, може, важното е да имаш и плодови, а закуската да е от плодове от един вид.

Общи условия

Активация на акаунт