Малко странно питане, но все пак да го задам....

• 9 688
  • 134
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Към мъжете > Ситуация > Имате връзка със жена, дълги години, раздяла от няколко години и сега от 1 година отново заедно > жената толкова безумно ви обича (което е истина), вие го усещате и знаете, казва, показва.....в един момент ви казва, че иска да се разделите, понеже нещо не и харесва в една дадена ситуация. Нещо, което не е от тези дни, а от месец примерно и се е опитвала да преодолее, но не е успяла и ви казва, че иска да се разделите. По телефона. Вие отначало не вярвате, понеже до преди 2 дни всичко е било ОК, но тя е категорична. Затваряте и телефона, като казвате - добре, прави каквото искаш. Нормално това да ви дойде като "гръм от ясно небе", но все пак мъжко Его. Ще повярвате ли, че това наистина е така? Че това и решение е крайно? Имайки в предвид, че при предишни скарвания, в които Той е бил виновен, на нея първа и минава, въпреки, че трябва да се сърди и първа правила "крачката". А сега тя не го търси. Какво си мислите? Какъв ход ще предприемете? Ще изчакате ли, колко време? Ако държите на нея естествено! А в случая май е така.  
Ох, малко объркано го написах. Искам да знам какво си мислят мъжете, когато на тях им кажат край, но те не искат да е край, жената също се двоуми, но те не знаят, че е така, чакат да се обади, но тя не се обажда........какво си мислите в такива моменти, правите ли си равносметка на нещата, заради които тя е взела това решение? Ще и се обадите ли? След колко време?

забравих да поздравя, ще ме извините Simple Smile

Основно питането ми е към мъжете, понеже искам да разбера тяхното чувство в такава ситуация какво е, но нека и жените кажат случка, когато са казвали край на някой, дори и много да го обичат. Какви са били "действията" му, ако е имало такива и общо. Разкажете, ако болката не е много голяма за това, защото моята е все още такава.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 01:19 от aniani_7

# 1
  • Galaxy 13197853088
не.

# 2
Освен ако не си категорична, че не искаш да продължаваш да си с този мъж, описаното поведение е голяма глупост.

# 3
  • София
  Дъщерята каза край на нейния, въпреки, че още го обича, заради психически и чат-пат физически тормоз, обещания от рода "ще се променя, повече няма така да правя", а всъщност изобщо не можа да разбере, не му стигна до акъла, какво не трябва да прави. Той винаги е прав, всички други са криви.Потърси в теб кое я е подразнило, за да каже толкова категорично край.

# 4
Тайне, доколкото разбирам, авторката на темата е жената от описаната ситуация. И, ако съм разбрала правилно, на нея и се иска да бяга, но така, че той да я стигне, а не да се маха окончателно. Затова сега размишлява дали е постъпила правилно за себе си. Което ние не можем да и кажем, защото не познаваме нито нея, нито него. Но всичко, което е разказала в първи пост ме навежда на мисълта, която написах в моя предходен.

# 5
  • София
    Ааа, аз прочетох ник анани и реших,че е мъж... ooooh!.Пък и ми се стори ,че мъжът пита защо е зарязан.Много объркано е написано.Извинявам се за грешката, няма да се обаждам повече. Peace

# 6
Е, защо да не се обаждаш повече, ако ти се иска да я посъветваш нещо? Не е колосална грешка, и аз така си помислих на първо четене, но на второ си промених мнението.

# 7
  • София
Е, защо да не се обаждаш повече, ако ти се иска да я посъветваш нещо? Не е колосална грешка, и аз така си помислих на първо четене, но на второ си промених мнението.
Ами нямам какво да кажа, тя сама не знае защо е казала край, иска друг да и го обясни.Поне аз не мога.

# 8
А, не мисля, че иска друг да и обясни нейните действия, пък и не е нужно. Но иска да и се каже какъв ще е резултатът; и, евентуално, какво си мисли мъжът. Еми... нямам добри новини.

# 9

Имате връзка със жена, дълги години, раздяла от няколко години и сега от 1 година отново заедно > жената толкова безумно ви обича (което е истина),

Ситуацията е повече от ясна  Crossing Arms... раздялата от няколко години коренно е променила и двамата.. колкото и да се опитват отново да се обичат по стария начин.. тц.. нещата вече не са същите и няма начин да са.
Да не говорим че тези няколко години са обвити в мъгла както за единия, така и за другия.
Тази жена през времето на раздяла може да е срещнала другата си голяма любов.. но чак сега е сложила на кантара кой е по подходящият за нея.

Лично бих приел раздялата без капка драма.. дет се казва, има и други кръчми които са отворени.  Whistling

# 10
  • Пловдив
Аз исках да ми се опише ситуация при казване на "край" от едната страна....исках да ми се опише чувството какво е, ако ви е дошло изненадващо това му/и решение. Мислите искам да се споделят, Вашите? Аз как се чувствам не е от значение, искам да разбера дали страда и другия, защото до сега мен не са ме зарязвали, т.е. не са ми казвали край първи и не знам какво е чувството.
Не знам аз ли погрешно се изразявам.
Нямам нужда от нападки и да се тълкува моето поведение, ако някой има какво да разкаже, нека разкаже, ако не, просто да подмине темата и готово. Аз лично така бих постъпила.

# 11
Не съм сигурен, че изобщо разбрах за какво иде реч.
Ще отговоря по каквото си мисля, че съм разбрал.
Ако ми дойде като гръм от ясно небе, ще се чувствам кофти, разбира се, аз да не съм от картон.
За мъжете "да" = да и "не" = не. Ако за жените е друго, проблем.
Ако тя не звъни, значи няма нужда. Ако няма нужда, няма смисъл.

# 12
Така хипотетично искат хем да питат нещо, хем да получат мнения, хем никой да не разбере за какво става въпрос.  Crossing Arms Еми прекалено много са заобикалките. Може би, ако сме изпили по 2-3 питиета, ще можем да пофилософстваме по въпроса, ама така нищо не ми идва да кажа.  Peace

# 13
Когато този, който слага край е достатъчно категоричен, зарязаният - да, чувства се кофти, но приема положението (в общия случай) и няма да предприеме стъпки да възобновява отношенията.
Когато обаче раздялата не е поставена така категорично, оставени са вратички на надежда, че все пак има път назад, тогава на другият ако му пука достатъчно обикновено тръгва по този път, но къде ще го отведе той е съвсем друга работа - всичко се превръща в една агония, примък-отмък, ненужно разтегляне във времето.
Убий в себе си измамната надежда, че все още има шанс и продължавай напред.

# 14
Аз исках да ми се опише ситуация при казване на "край" от едната страна....исках да ми се опише чувството какво е, ако ви е дошло изненадващо това му/и решение. Мислите искам да се споделят, Вашите? Аз как се чувствам не е от значение, искам да разбера дали страда и другия, защото до сега мен не са ме зарязвали, т.е. не са ми казвали край първи и не знам какво е чувството.
Не знам аз ли погрешно се изразявам.
Нямам нужда от нападки и да се тълкува моето поведение, ако някой има какво да разкаже, нека разкаже, ако не, просто да подмине темата и готово. Аз лично така бих постъпила.

Съжалявам, ако си приела изказаните мнения като нападки. С какво мислите, нашите, биха помогнали? Не сме той, не сме в тази ситуация с теб.
"Общочовешко", както му казваха в темите по литература едно време, ти как мислиш, би се чувствал всеки, когото са сюрпризирали с "край"? И обикновено този сюрприз си има и причина, и история, та освен да философстваме безполезно, друго не виждам какво...  

Не изтърсвай такива сюрпризи на мъж, от когото не си готова да си тръгнеш, това бих споделила.

Общи условия

Активация на акаунт