Малко странно питане, но все пак да го задам....

• 9 702
  • 134
  •   1
Отговори
# 105
Това на HAPPY_QUEEN действа, но до време. За един много кратък период от време и аз бях на този акъл.  Peace Но идва моментът, когато отново искаш нещо по-истинско, а не само напълно неангажиращ секс.

# 106
Това на HAPPY_QUEEN действа, но до време. За един много кратък период от време и аз бях на този акъл.  Peace Но идва моментът, когато отново искаш нещо по-истинско, а не само напълно неангажиращ секс.

Е естествено. И аз съм спряла с неангажиращия секс, нали се омъжих, но никога не е късно да го подновя.  Laughing Тоз моя нали и без друго ще ме напуска, ако си хване любовница та и аз да се презастраховам.  Laughing Нямам намерение да скърбя нито ден.  Naughty

# 107
Не съм открила никакъв начин да съм по-желана. Дори не мога да кажа, че съм много желана.
Но мъжете, с които съм била, все още са готови да направят много за мен. Някои да им се обадя в 2 през нощта, ще дойдат. Няма никакво време, ако му завъртиш главата, както трябва, с години можеш да си правиш каквото искаш с него, стига да ти трябва за нещо.

Напротив открила си и е редно да споделиш трикове, за да обсъдим кво, що и как.  Не ми излизай с номера обаче , че е фирмена тайна. Flutter Бъди добро форумно другарче и ни разкажи. Кое ли? Например кой е правилният път да му се завърти главата /на мъжът де/, че да му държи влага години наред , дори и да не правиш вече с него секс?! А, да да не ми пишеш, че е любовта... тази проза не я приемам за трик, не! Crossing Arms

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 15:08 от Fortune

# 108
Ами единственото правило е да не се влюбваш. Друго правило не знам. В който съм се влюбила, ме е забравил още докато съм с него.  Laughing В който не съм се влюбила, до ден днешен да му звънна, е готов да дойде, ако ще и в 2 часа през нощта, ако ще да е на работа, ако ще от фирмен банкет да излезе... Това е единствената "фирмена" тайна.  Laughing Друга не знам. Не съм неземна красавица, не съм кой знае колко веща в леглото (нищо че поназнайвам това-онова ама не съм чак пък кой знае какво), не мога да се сетя да имам някакви основни предимства. Предполагам, че е до поведение. Вероятно се държа по различен начин, когато не ми пука за някой и когато имам някакво чувство или усещане за него. Ако ме влече към него, обикновено ме отрязва още преди да сме почнали (предполагам, защото влагам повече старание и ставам безинтересна). Ако ми не дреме, даже не помня кой е, да видиш как е готов и звезди от небето да ми свали (вероятно защото иска да ме впечатли с нещо, не знам).

# 109
Е, стига бе много постно го разказа. Рекох ще дрибаме тука разни техники...уби ми съспенса. Не бе сериозно, реших, че ще разкажеш нещо по така, знам ли... newsm78

# 110
Нямам нищо по-така за разказване.  Laughing Laughing Въпросът не е в техниките.

# 111
Влюбването не те пита, то се случва.
Ти какво, имаш копче Без влюбване ли, Куин?  Sunglasses

# 112
Нямам нищо по-така за разказване.  Laughing Laughing Въпросът не е в техниките.

ЖалкУ... отивам при тройките- там има поле за изява.

Ти нямаш ли pronobis?! Laughing

# 113

Laughing Ми аз съм се научила да го контролирам - мога да се влюбя и разлюбя, както реша. Примерно в моя мъж се влюбих чак след като се оженихме. А ако ме напусне, съвсем ще го разлюбя. И с други е така - просто не виждам перспектива във влюбването. Ако преценя, че човекът заслужава, мога да се влюбя в него и да направя всичко по силите си, но ако преценя, че не си струва, защо да го правя?!

# 114
Laughing Ми аз съм се научила да го контролирам - мога да се влюбя и разлюбя, както реша.

Прагматично за обичта, а?  Wink

# 115
Laughing Ми аз съм се научила да го контролирам - мога да се влюбя и разлюбя, както реша.

Прагматично за обичта, а?  Wink
Именно.  Laughing И тук мозъкът трябва да се остави да води.

# 116

Именно.  Laughing И тук мозъкът трябва да се остави да води.

За какво ти е мозък.. само да ти обърква представите и да те вкарва в приключение.. тц.. без него е къде по лесно.  Mr. Green

Скрит текст:

# 117
sote-full, много ме разсмя.  Joy

# 118
Хепи куин, моите уважения, но звучиш инфантилно.
Сори, мое мнение, но от всичко, което изчетох последните две страници, останах с такова впечатление.

# 119
А бе, то не може съвсем да няма чувства(поне аз не мога),но има нещо вярно в това ,че ако много се притесняваш  да не загубиш даден партньор,нещата по-не се получават.
Когато не се тревожиш за това ,а само се радваш на конкретния момент,нещата вървят по вода.

Общи условия

Активация на акаунт