Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 31

• 44 243
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
За Сислет - ходи моя племенница, закъсняхме с половин час. Отидохме там заради провала с Надюшка, мацката е била благосклонна, та едва ли не трябваше да сме благодарни. При положение, че др. вариант беше връщане на парите. Гела не мърда обаче, но момичето си работи по своите виждания, не изпълнява желанието на клиента. Това по споделено от племенницата. Отчитам и факта, че закъсняхме доста, но тя ни прие и не ни отписа ваучера. Аз лично не бих отишла там де, хем ми е далече, хем със със смесени чуства...

# 691
Благодаря ви момичета bouquet

Цитат на: sweetkids_(Може ли линк към офертата, че се интересувам, а не я откривам? Blush)
[/quote

# 692
  • София
Моята торта за рождения ден беше от Лагуна, и беше уникална. И съм много учудена като чета негативни мнения за тях newsm78

# 693
  • София
Моята торта за рождения ден беше от Лагуна, и беше уникална. И съм много учудена като чета негативни мнения за тях newsm78

Вероятно имат вариант на съставките като за ваучери... Кой знае какви евтини заместители влагат! Миналата година така се излъгах с торта от Двете фукли и се зарекох, че торта с ваучер вече няма да купя.  Naughty

# 694
  • В свой си свят :))))

Вероятно имат вариант на съставките като за ваучери... Кой знае какви евтини заместители влагат! Миналата година така се излъгах с торта от Двете фукли и се зарекох, че торта с ваучер вече няма да купя.  Naughty

Аз също купувах с ваучер 2 торти и бяха перфектни  newsm78

# 695
  • София
Няма такова нещо. Просто вкусове различни.
В Лагуна съм вземала торта с ваучер - издадоха я от кухнята, от тези, приготвени за сервиране в салона.
В Двете фукли съм взимала парчета торта с ваучер - дадоха ми ги по мой избор от тавите на витрината. Отделен въпрос, че бяха стари, изсъхнали.
За Нова година взех баница със сирене и с късмети от пекарна Стела. Баницата беше суха, тестяна, със следи от сирене. Късмета беше само един.
Но поне беше тематичен -  нова кола. Падна се на скъпия, а той нали е с такси. Сега само ме поднася каква кола ще купува.  Laughing

# 696
  • София
Ами.... това е моето впечатление.   33uu Просто го споделих.

# 697
  • София
Някой правил ли си е скоро профилактика на компютъра? Имате ли мнение за тази оферта?

Аз да си побутна питанката, че офертата ще изтече, а ми се вижда изгодна. Никой не ми отговори до сега, може пък да не сте забелязали  Confused Дали пък някой няма мнение по въпроса?

# 698
  • София
water, благодаря за линка!  bouquet

# 699
  • В свой си свят :))))
Някой правил ли си е скоро профилактика на компютъра? Имате ли мнение за тази оферта?

Аз да си побутна питанката, че офертата ще изтече, а ми се вижда изгодна. Никой не ми отговори до сега, може пък да не сте забелязали  Confused Дали пък някой няма мнение по въпроса?

Аз забелязах, но нямам наблюдение  Weary

# 700
Здравейте и от мен! Честита нова година, живи и здрави и много успешни и изгодни сделки през цялата година!
За питката и баницата на пекарна Стела - очаквах повече, но съм благодарна, че поръчах извън дните за поръчка и не ни оставиха без нищо за Бъдни вечер - питката не беше вкусна, а баницата не беше изпечена, буквално си беше сурова.
Коледни мъфини от СкайЛайн - http://www.ozo.bg/offer_5179 - най-гадните мъфини, който съм яла, цената по офертата не си заслужава, а камо ли редовната.
За вкусни торти някой питаше и без ваучер - Papaya - поръчах по съвет на моя приятелка, досега не им бях опитвала тортите, разкошотия, мисля, че това са нашите торти за напред. Оттам взех и соленки - изрично питах дали са пресни и обясних, че са за деца, продавачката ме увери, че са мнг вкусни - е не се ядяха - твърди и стари - занапред ще опитвам преди да купя, за да не се излагам.
Скъпият другия месец има празник и искам да го изненадам с уикенд в хотел с минерален външен басейн, моля свиркайте, ако видите подобна оферта!
Лека вечер от мен!

# 701
записвам се и аз, но имам въпрос-купих един ваучер за масаж на мое име,а аз ще го подарявам, дали ще ни направят проблем,защото и аз ще бъда там като се провежда масажа.

# 702
  • София
записвам се и аз, но имам въпрос-купих един ваучер за масаж на мое име,а аз ще го подарявам, дали ще ни направят проблем,защото и аз ще бъда там като се провежда масажа.
Не, никакъв проблем.

# 703
  • Бургас
Има ли някой мнение за тази оферта, мисля да направя две в едно  Laughing СПА и Ски но нямам идея как е положението в този хотел?
http://www.vipoferta.bg/o145af677

# 704
Някой има ли впечатления от тази оферта - http://grabo.bg/sofia/masaj-i-piling-na-hodila-s-ribkite-garra-rufa-0rz3u?

Общи условия

Активация на акаунт