Дядо Коледа скоро пристига и на СЕПТЕМВРИйчето подаръче в креватчето скрива!

• 27 560
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
мами, вашите бебчета имат ли страх от определени играчки  Mr. Green моят Вики почва да реве от говорещо и пеещо кученце  Whistling вярно, че пише на кученценто 6+ месеца, но исках да го пробвам, дали ще го хареса, а той се разрева  newsm78

# 661
Мерси за отговорите,
Още довечера ще пробвам с баня в 18 часа и после ще докдадвам.
Сега се храним и излизаме на разходка. Приятен ден на всички!
Стана ли номера?  Flutter

Miii да оздравява бързо баткото и да отшумяват тези му изпълнения!

И Лъчезар се опитва да ми пробута идеята да го оставим нашето до кофите за боклук, особено когато плаче. Като го питам няма ли да му е мъчно отговаря, че ще си родим друго по- хубаво.

Мили Дядо Коледа.." и ме гледа с едни големи сини очи  Shocked и се чуди как да лпродължи и само каза - ГАРАЖ !!! хахах

hahaha hahaha hahaha И аз не се сдържах!  Blush Пълни са с бисери!

anghella всички играчки показани й бавно и без много резки движение приема добре - един пискун-куче има, който обожава, но като го стисна бързо няколко пъти или разклатя силно и се плаши!

Лелеее, мъчим се от 21 да се приспим! Вече не иска и да суче, но и дай да ти дъвче пръста е неуморима!  Whistling

# 662
мами, вашите бебчета имат ли страх от определени играчки  Mr. Green моят Вики почва да реве от говорещо и пеещо кученце  Whistling вярно, че пише на кученценто 6+ месеца, но исках да го пробвам, дали ще го хареса, а той се разрева  newsm78

Да моята госпожица има предпочитания.Плаче от едно  музикално жирафче 0+ Един път и го- пуснах ,а то е с по-  силна музика и взе да плаче.От тогава всеки път като го види и почва да реве.Също така плаче и от големите плюшени играчки.За сега любимата ни играчка е кравичката Фрида на милка. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 00:42 от teta014

# 663
  • Варна
Добро утро на неспящите!
Ние нямаме ток! Дано дойде до сутринта, че ще стане доста студено.
Номера вчера не се получи, за съжаление. Дали защото я "похвалих", вчера  като излязохме още тогава ми направи първия номер. В 13 часа като по часовник се събуди гладна, влязох в колата както обикновенно, но отказа да сучи. Много пищя и рева. Аз естествено се прибрах. По пътя си смука силно бибата р пак рева, но накрая заспа /пътя е дълъг около 30 мин. Като се прибрахме още спяща и дадох гърдата и тя се излъга и яде. За следващото ядене пак се повтори  и пак след като я приспах на ръце яде. Банята беше по-рано или около час след хранене, но после пак отказа да яде. Пробвах още като излязохме и я гушнах, викам си ами то рано не е гладна. Да ама така си и откара. Вече взех да свиквам с писъците и. Накрая се изцедих и диването яде! Май иска да се отбива от сукането и иска с шише. А и вчера сем сменила от 4 сутринта до сега 4 часа 3 памперса. Не искам да се цедя и смятам да се мъча така още а пък ще видим до къде ще я докараме. Много писах. Ще спирам, че да не ми свърши батерията на телефона, че го ползвам за фенерче!

# 664
Скай,какви са тези играчки?пианото и тази за дърпане? Thinking

# 665
Добро утро!

Честит Никулден!

Скрит текст:

Скай, честит именник! Да ти е жив и здрав, безгрижно детство пълно с весели игри!

Честит имен ден и на всички именници, моряци и банкери!

Много се забавлявах с коментарите на батковците и каките за бебоците. Нашия батко е голям и няма бисери, само повтаря - хубаво Саше  Laughing

# 666
Честит Никулден на всички Никита, Николки и Николетки! Да им е живо и здраво името и да им се носи славата!
Никс стана сутринта пръв, събуди ме с целувка и каза "Айде мамо ставай, Никулден дойде, къде ми са военните машини."  Mr. Green
Kами, ти искаш да продължи да суче или искаш да минете на АМ. Защото стратегията в двата случая е разична, а в първия ще е и по-трудоемка. Много е вероятно да се отбива да. Колко пъти, кога и как дохранваш с АМ?
Отивам да изчистя къщата, че няма и помен от вчерашното ми основно почистване. После ще ви пиша и за играчките.
Мерси Марти!!!

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 08:56 от sky*

# 667
  • Бургас
Добро утро!
Честит имен ден на всички малки и големи именници! Със здраве да си носят името и св. Никола да ги закриля!
Честит празник на бургаските майки.

# 668
Честит имен ден на всички именници, да са живи  и здрави и много кастливи!
Ние пък вече трета нощ прекарваме в събуждане на всеки час, ужас не знам какво става. Днес сме на консултация, дано да е добре. Беше се стреснал докато сучеше, майка ми влезна в стаята с ряз и започна да говори на висок тон, изведнъж като се сепна, доста плака... дали от това ли, ама не ми се вярва  Tired

# 669

А на Варненските, няма ли?  Wink

# 670
Честит Никулден!Честито на всички именници!
Никола на мама Никита!
Никол на мама Скоклината!
Никола на мама Алекса!
Никола на мама valliav
Никола на мама Зорница85
Никол на мама Цанка1987
Никол на мама Пламито
и имения ден на мама  angel_bbb  
Честито и на всички по-големи дечица,на Скай,Мелли и другите които пропускам,да си носят името със здраве!
Весел празник!
Сутринта като водех баткото на градина и миришеше вече на сготвена риба,хората от рано са почнали.

# 671
  • Бургас

А на Варненските, няма ли?  Wink

Днес е празника на Бургас. Даже няма да има синя зона Simple Smile На вас ще честитим на 15.08 (нали?)

# 672
Честито на всички именници. Много здраве и попътен вятър им желая. И аз днес си имам именник, но той още снощи си получи подаръка( първия му мобилен телефон  Sunglasses ) и разбира се спа с него  Mr. Green  И ние като Авара правим  ремонт(основен) на кухнята и почти нямам време за нищо. Явно не ни стигат децата  Mr. Green че решихме и това да си причиним  Joy Joy Joy
От големите не мога да се оплача- много се грижат за бебка, оставям каката да я гледа, докато аз взема малкия от у-ще, а като имам работа- те я забавляват в шезлонга. За щастие до сега ревност не съм усетила, само дето се карат кой повече е седял при нея и на кой е ред да я гледа ( в смисъл че и двамата се натискат да я забавляват). 

# 673
Добро утро  Hug ... и честит празник на всички празнуващи  Hug

# 674

А на Варненските, няма ли?  Wink

Днес е празника на Бургас. Даже няма да има синя зона Simple Smile На вас ще честитим на 15.08 (нали?)
Дам на 15 август е празника на Варна, но ние всеки ден сме празнуващи, защото си нямаме синя зона по принцип  Mr. Green
Ънфоргивен тенкю от името на именника  Hug
Мелка-зелка жив и здрав да е маминия Колю! Много пакости в джоба и усмивки на лицето му желае адаша!
Стефи жив и здрав да ти е НиколА!

Общи условия

Активация на акаунт