На пазар във Варна - 25

• 50 338
  • 734
  •   1
Отговори
# 255

На ген. Столипин, до едно офисче на Еконт има малко магазинче за консумативи за маникюр, виждала съм минавайки боички разни и лакове, но скоро в един фризьорски салон маникюристката разправяше, че й свършвали някои материали и трябва да се разходи до там. Но дали и инструменти, защо не...

Toва идеално ме устройва, че и до работата ми е близо. Много благодаря   bouquet

# 256
  • Варна
Супер, а имаш ли представа колко е плътен 1 мм, 2 мм?
Не е дебел, може би по скоро 1мм. Този сайт,който Пеа е показала, долу на Сан Стефано,имат заготовка-не знам ка се казва, не е направено на листи,ами е като вълна,едно такова разчепкано.
Не знам за какво ти трябва, ние с детето /по скоро аз/ апликирахме коледна елха, стана чудесно и  не е тежко, залепихме я на прозореца.

# 257
  • Варна
Някой знае ли откъде да купя стикери "Паркирал си като идиот"? Много ме дразнят двама-трима шофьори сутрин! Единият, особено, не ме изчаква да мина, а бърза да паркира на тротоара точно пред мен, ама точно в краката ми, а пътят е тесен и много натоварен и се налага шофьорите да спират, за да мина, без да са длъжни! Не стига това, ами и отваря вратата за да слезе точно под носа ми!
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Някой ден ще му бия един шамар, повярвайте ми!

# 258
  • Варна
И аз да се присъединя към питането на mari6a!
Има такива идиоти, че на тези дето спират пред входната врата на блока при празен паркинг, започнах с една тактика - наплювам им дръжката за отваряне. Ама и такива стикери не е лошо да имаш под ръка!

# 259
  • Варна
И аз да се присъединя към питането на mari6a!
Има такива идиоти, че на тези дето спират пред входната врата на блока при празен паркинг, започнах с една тактика - наплювам им дръжката за отваряне. Ама и такива стикери не е лошо да имаш под ръка!

Хаха...разсмя ме Simple Smile

Само да не си изядеш боя, че всякакви ги има.

# 260
# 261
  • Варна
А, мерси!   bouquet

# 262
Момичета, събирам идеи от къде да купя хубаво мъжко бельо, което ще е за коледен подарък. Само за помпеа се сещам....

# 263
  • Варна
Някой знае ли откъде да купя стикери "Паркирал си като идиот"? Много ме дразнят двама-трима шофьори сутрин! Единият, особено, не ме изчаква да мина, а бърза да паркира на тротоара точно пред мен, ама точно в краката ми, а пътят е тесен и много натоварен и се налага шофьорите да спират, за да мина, без да са длъжни! Не стига това, ами и отваря вратата за да слезе точно под носа ми!

Намазване на прозорци/ огледала с химическо червило също върши добра работа. Като почне да се чисти става такава мацаница, че няма тръгване. След като веднъж ми се наложи да жертвам едно хубаво червило, вече си нося едно, което е мазничко, а няма да ползвам.
P.S. Това за боя обаче също трябва да се вземе предвид, че всякакви луди има. И човек убиват заради колата си. #Crazy

# 264
Във Варна има ли коледен базар ? В други градове забелязвам малки дървени барачки- магазинчета подредени като коледен базар.

# 265
  • Варна
Тъкмо днес си мислех за Коледните базари. Мин.година имаше един много постен в Гранд Мола, тази година нищо,нито приготовления, нито транспаранти. А Спортна зала?

# 266
  • Варна
Може и в коя-да-е рекламна агенция - някои имат готови. Пробвай в "Екстрийм" на ул.В.Друмев  Peace

# 267
  • Варна
Тъкмо днес си мислех за Коледните базари. Мин.година имаше един много постен в Гранд Мола, тази година нищо,нито приготовления, нито транспаранти. А Спортна зала?
В Спортна зала ще има от 12.12, но не знам, дали си струва ходенето чак до там.

# 268
  • ВАРНА
искам да купя красиви коледни чинии за сладки или комплект чиния+чаша за чай или нещо такова за подарък-жест,къде има на по-нормални цени и с добро качество,евентуално цена?

# 269
  • Варна
искам да купя красиви коледни чинии за сладки или комплект чиния+чаша за чай или нещо такова за подарък-жест,къде има на по-нормални цени и с добро качество,евентуално цена?
Провери в магазините на Tea Rose - виждала съм ги в Пикадили Парк и до паркчето на ул.Сава Радулов  Peace

Общи условия

Активация на акаунт