На пазар във Варна - 25

• 50 459
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Момичета ,ако някой попадне на кукла Монстар Хай-Гилмор да свирка Praynig

Има ги и в Джъмбо.

# 436
  • Варна

Лунен пластелин, къде мога да намеря?
В онлайн каталога на Хиполенд го няма...

Ако лунен пластелин и лунен пясък е едно и също /не съм запозната/ , миналата седмица имаше в Рая в Трошево.

Не, различно е.
За Moon douhg  става дума.

# 437
  • Варна
Момичета,днес са вкарвали стока в новия Карфур- ОТКРИВАНЕ 21.12. /освен ако не ни метнат пак с датата #Cussing out ,ако не успеят да си наредят стоката/

е браво  ooooh!, баш на 21 като ще се свършва света да вляза в магазина , че да ми се срути на главата, не мерси   Crossing Arms

утре ще ходим до гранд мола, ако остане време ще сляза на информация и ще ги питам  Whistling

# 438
  • Варна
Доколкото разбрах този Carrefour на "8 Приморски" ще бъде от веригата Carrefour market, което означава по - малко стока на по - висока цена.

Някой има ли идея, къде да занеса едни пердета за скъсяване? Без "Бенковска" моля, щото там са си живи обирджии.
Благодаря Simple Smile

# 439
От къде мога да купя клечки за суши?

# 440
  • Варна
Къде във Варна продават чисто бели чаршафи? Praynig

# 441
От къде мога да купя клечки за суши?

В големите вериги при храните за суши, няма ли? Или в китайските магазини ...

# 442
Доколкото разбрах този Carrefour на "8 Приморски" ще бъде от веригата Carrefour market, което означава по - малко стока на по - висока цена.

Някой има ли идея, къде да занеса едни пердета за скъсяване? Без "Бенковска" моля, щото там са си живи обирджии.
Благодаря Simple Smile

Близко ли ти е улица Ангел Кънчев? На номер 69 (близо до онова кафене ДеЖавю) има едно ателие, там ще ти го направят както си пожелаеш. Ателието се казва Мемо

# 443
  • ride my bike...
Чисто бели чаршафи има в Мадара.
На Колхозния пазар има един цех за чаршафи, предполагам, че и там има.

# 444
  • Варна

Hug

# 445

И аз по темата за чаршафите - къде има чаршафи с ластик, но от памучно хасе или рамфорсе( така ли беше  newsm78), не от стреч или хавлиен плат?

# 446

Hug

Дали може малко по-подробно къде точно около Колхозен, че и аз търся, а сме точно в този район, магазини доста, ама цех май не съм мяркала  newsm78 (а може и да съм го подминала)

# 447
  • ride my bike...
oх... ами на уличката, която е от вътрешната страна на блоковете с гаражите. Може би се пада някъде на нивото на втория блок като се брои от ул. Бенковски към пазара. На ъгъла преди имаше магазин с изнесени саксии на тротоара. ( може още да си е там магазина )
Гледах на бгмапса - ул. Проф. Фредерик Жолио Кюри + ул. Йосиф Стоянов. Някъде там се пада.

Влад@ ,предполагам, че там могат да ти ушият каквито искаш чаршафи.

# 448
И аз по темата за чаршафите - къде има чаршафи с ластик, но от памучно хасе или рамфорсе( така ли беше  newsm78), не от стреч или хавлиен плат?

Присъединявам се и аз към питането.  Peace  Чаршафи с ластик, но от ранфорс или хасе?

# 449
  • Варна

Присъединявам се и аз към питането.  Peace  Чаршафи с ластик, но от ранфорс или хасе?
На Нептун в магазина на http://www.roxymadream.com/. Мисля 17 лв. за ед. легло. Гледах скоро за моето дете, но нямаше светло синьо. Иначе ми харесаха.
После взех от едно малко магазинче трико за ок. 15 лв. На етикетите пишеше произведено в БГ. Отварям - вътре един тънък плат, още малко и прозрачен. А етикетите на самия чаршаф, на.. турски. И това не е всичко. По ъглите, където беше сгънат по картона - няколко дупки. Фирмата уж българска - Аглика. Пиша всичко това за да внимавате и да си нямате разправии по връщане като мен. Ако намерите св. сини - ранфорс, свиркайте.

Общи условия

Активация на акаунт