На пазар във Варна - 25

• 50 433
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Faith, аз харесвам магазините за сребро Argento http://argentobg.com/about-argento.html

# 91
Дали мога някъде във Варна да наема зала за празнуване на детски рожден ден?
Искам да внеса храната и аз да си наема аниматор.

# 92
  • Варна
Момичета, как мога да стигна до магазин Джъмбо с градския автотранспорт? Удобно ми е или от спирка Мир или спирка Дубровник.

Тук ги има номерата на автобусите, който ходят до Джъмбо. Но ми се струва, че никой от тях не минава през Мир и Дубровник. Остава варианта, да потърсиш най-близката спирка на 14-ти номер

# 93
Момичета, как мога да стигна до магазин Джъмбо с градския автотранспорт? Удобно ми е или от спирка Мир или спирка Дубровник.

От тези спирки само 209 те устройва, слизаш на Пазар Владиславово ( или Пощата) и от там тръгваш само надолу, минаваш Кауфланд и след това е Джъмбо, обаче да знаеш че поне 10 минути има да вървиш Peace

# 94
Незнам дали е удобно тук да питам и дали ще има кой да ме упъти,но ще питам.Търся дървена играчка Роли.Ако някъде сте срещали или сте купували,моля за информация.Благодаря предварително.

# 95
Moмичета, къде продават пухкави, плетени и всякакви гети( калци) за боти и ботуши. Днес , в който магазин за чорапи и обувки влязох нямаше, а е спешно:( Благодаря!!!

# 96
Влизах да попитам за елхата, но намерих отговора си.
Пекарната до Мамс енд ми преди беше на Дубровник , продават вино, сладкиши и хляб.. Няма да сгрешите, ако минете от там, аз съм им голяма фенка и щастливка, че отвориха срещу вкъщи  Mr. Green
аз също съм им голям фен, горещо препоръчвам хлябовете без мая!

# 97
  • Варна
Desi_Shisha, има зала на Парти Джак до Морска гара, зад хотел Панорама, но условията какви са не знам  Peace

# 98
  • ВАРНА
Дали мога някъде във Варна да наема зала за празнуване на детски рожден ден?
Искам да внеса храната и аз да си наема аниматор.

Ние май месец празнувахме в Двете кули - залите до Лабиринта,наема на зала е 60лв мисля тогава,храна май можеш да си внасяш каквато искаш,само малките да не искат да скачат и в Лабиринта.... Mr. Green

# 99
Iv_Moliv,morgana07,благодаря ви!

# 100
# 101
  • Варна
Moмичета, къде продават пухкави, плетени и всякакви гети( калци) за боти и ботуши. Днес , в който магазин за чорапи и обувки влязох нямаше, а е спешно:( Благодаря!!!
Jumbo

# 102

Аз си купих от Джъмбо.

# 103
  • Нейде из лудите гори...
От къде мога да купя филц?  newsm78

Влизах да попитам за елхата, но намерих отговора си.
Пекарната до Мамс енд ми преди беше на Дубровник , продават вино, сладкиши и хляб.. Няма да сгрешите, ако минете от там, аз съм им голяма фенка и щастливка, че отвориха срещу вкъщи  Mr. Green
аз също съм им голям фен, горещо препоръчвам хлябовете без мая!
И сладкишите  Mr. Green Mr. Green

# 104
Момичета, къде има разнообразие на изкуствени коледни елхи и украса?

Общи условия

Активация на акаунт