На пазар във Варна - 25

• 50 376
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Ако имаш път към гарата може да провериш в магазините там. Виждала съм провесени едни зелени някъде, но не мога да се сетя къде..Елитис, Земя на рози ...
Торбата я купувах лятото. Дано да има все още.

Благодаря ти!

# 181
Можете ли да ми препоръчате рекламна агенция, където да изработят календар със снимки на детето, но не от тези широко разпространените- с една снимка на детето като колаж в картинка на Дисни или нещо подобно? Имам предвид от наши снимки да се направят колажи или да се ползват целите снимки, 12 страници, отпечатани на дебела хартия и подвързани със спирала. Дамата, където поръчвах досега е заета и не знам, дали ще поеме ангажимент да изработи такъв. Знам, че всички с заети сега с рекламни материали  , не го бъзрзам и януари да е готов, не е проблем, само да е ефектен.
Мога да ти препоръчам моя приятелка фотограф, може да се свържеш с нея, ето тук да видиш: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4418649658262&set=a.4 … 503242&type=1на живо календара е още по-хубав  Heart Eyes

# 182
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате рекламна агенция, където да изработят календар със снимки на детето, но не от тези широко разпространените- с една снимка на детето като колаж в картинка на Дисни или нещо подобно? Имам предвид от наши снимки да се направят колажи или да се ползват целите снимки, 12 страници, отпечатани на дебела хартия и подвързани със спирала. Дамата, където поръчвах досега е заета и не знам, дали ще поеме ангажимент да изработи такъв. Знам, че всички с заети сега с рекламни материали  , не го бъзрзам и януари да е готов, не е проблем, само да е ефектен.
Мога да ти препоръчам моя приятелка фотограф, може да се свържеш с нея, ето тук да видиш: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4418649658262&set=a.4 … 503242&type=1на живо календара е още по-хубав  Heart Eyes

Благодаря, ще ги разгледам! Малко по-различен имам предвид, но не ми се иска да пускам снимки тук, само на ЛС евентуално. Ще разгледам всички предложени варианти.   bouquet

# 183
  • Варна
Момичета, търся сладкарски бои /за оцветяване на белтъчна глазура/. Иска ми се да са в по-малки разфасовки, за да си взема повече цвята. Mr. Green

# 184
Момичета, търся сладкарски бои /за оцветяване на белтъчна глазура/. Иска ми се да са в по-малки разфасовки, за да си взема повече цвята. Mr. Green

Днес от Кауфланд закупих 3 цвята защото толкова имаше - червен, зелен и син. Всеки цвят струваше ( май може и да греша малко ) около 0,59 ст, но мога да ти дам идея да оцветиш белтъка с - степчета ( разтворимите сокчета ) или боя за великденски яйца  Peace

# 185
  • Варна
Бяхте споменали за някакъв месарски магазин около Железкова,може ли пак?Simple Smile

# 186
  • Варна
Сладкарски бои имаше в Пикадили. Преди две седмици ги видях при подправките. В малки пластмасови кутийки, като напръстник. Имаше доста цветове, даже лилаво и оранжево. Бяха около 0,69 ст. бройката. Но не съм ги ползвала, не знам как са като качество.

# 187
  • Варна
Реа, k a t r i n  Hug 

# 188
  • Варна
Бяхте споменали за някакъв месарски магазин около Железкова,може ли пак?Simple Smile
Влизаш от Железкова на дясно /ако идваш от стадион Черно море/ преди магазина за немски препарати Борн. В ляво има голям блок, а под него фризьорски салон, магазин за дрехи и магазина за месо Мръвката. В дясно до скоро беше магази за мебели Ян Ди.

# 189
  • Варна
Рейче, къде в Кауфланд гледа боичките? Hug

# 190
  • Варна
Рея какво стана с вашата Нова Година, намерихте ли вила?

# 191
  • Варна
Къде продават хубави изкуствени елхи? Спешно за днес ми трябва  Mr. Green

# 192
Спешно в Практикер и Бриколаж, Метро - хубави, евтини и не лоши в магазин Шихо, който е на Цар Освободител до спирката на 20-ти номер http://www.mr-bricolage.bg/catalog/?id=110

# 193
  • Варна
Къде продават хубави изкуствени елхи? Спешно за днес ми трябва  Mr. Green

В Пикадили гледах вчера - около 8 вида.

# 194
Момичета, аз продължавам да търся спортна торба за екипа по физическо на моя син.Навсякъде са или малки  или маркови, или с герои и съответно скъпи.Виждали ли сте някъде по обикновени до към 10 лв.?
  Здравейте,такава торба,тип"мешка" купувах миналата седмица за моя син точно за същия повод,да си слага екипа за тренировките.10лв. е, от много плътните платове,те са по здрави,с по дебели връзки.Магазинчето от което я купих е на кръстовището на ул.Бенковска с ул. Пискюлиев,точно до самия светофар,златарските магазини се падат на отсрещния ъгъл.

Общи условия

Активация на акаунт