На пазар във Варна - 25

• 50 381
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Да попитам и аз - дамски зимни якета къде има? По съвет от тази тема днес минах през магазина на 2-рия етаж на Пикадили - Чаталджа. Изпробвах сигурно почти всичко,но така и не се намери някое китайско яке което да ми стои добре.
И още нещо - много тъп въпрос, но Магазин "Мадара" къде точно се намира? Копнея за нещо за българско вече покрай толкова пробвана китайска стока.
Мадара се намира в отсечката между КАТ и Метро, от лявата страна в посока Метро, свиваш точно преди Техномаркет наляво. Ако си с автобус, горе долу удобни са 14 и 41, както и 82 тролей.

# 166
Да попитам и аз - дамски зимни якета къде има? По съвет от тази тема днес минах през магазина на 2-рия етаж на Пикадили - Чаталджа. Изпробвах сигурно почти всичко,но така и не се намери някое китайско яке което да ми стои добре.
И още нещо - много тъп въпрос, но Магазин "Мадара" къде точно се намира? Копнея за нещо за българско вече покрай толкова пробвана китайска стока.
Мадара се намира в отсечката между КАТ и Метро, от лявата страна в посока Метро, свиваш точно преди Техномаркет наляво. Ако си с автобус, горе долу удобни са 14 и 41, както и 82 тролей.
Много ти благодаря!

# 167
  • Варна
Ризи-бодита гледах в Калиопе в Гранда, бяха по 30 лв, но не много официални. Имаше няколко цвята.

Пъстървата в ЦБА Аспарухово е хубава, доста пъти сме вземали от там. Днес пък взехме от Кауфланд, но утре ще я правим, така че не мога да кажа как е. Simple Smile

# 168
  • Варна
Къде мога да намеря хубав детски часовник - ръчен за момче на 10г.?

Аз купувах за подарък и обиколих доста места, та зависи от това колко си готова да дадеш. В Мол Варна и на Червения площад на спирката на 20ти номер са марки от по скъпите варианти. Иначе Q&Q има на Колхозния пазар на ул. Дрин, където има нещо като затворен комплекс и на ул.Ген. Колев близо до светофара с ул. Чаталджа (магазин за бижута). Аз от там взех за сина ми  Laughing  Видях, че и в Гранд мол пред Карфур има голям избор.

# 169
Къде ,могат да ми реставрират и подвържат една 130 годишна книга?

Аз си подвързвам старите книги в Добрич,в комплекс Стария Добрич.Ако имате ходене до там,препоръчвам!

Монда,благодаря за отзивите за сладкопекарната до к-с Вива.Тази вечер опитахме хляб и някои сладкиши от там.Разкош!!!!

# 170
  • Варна
Предколедно и следхелоуинско търся 2 костюма, всъщност едно желанията към дядо Коледа на децата - Ариел и Пепеляшка. Проверих в Джъмбо и Рая до Метро, нямаше, няма и да зареждат. Моля ако някой знае къде има в града магазини, склонна съм и на втора употреба ако са запазени.

Не знам дали точно това което търсиш има, но да ти кажа аз къде съм виждала костюми - Кауфланд мисля, че и Карфур. Иначе за втора употреба можеш да пробваш в Хумана и то тази, която е в близост до Червения на т.нар. Кокълче  Simple Smile Там миналата година намерих костюм на Батман.

А да питам аз някакви идеи за детска книжка, списание или такава за оцветяване с Батман. Тази година това си поръча сима ми, а издирването ми удря на камък.

# 171
  • Варна
Предколедно и следхелоуинско търся 2 костюма, всъщност едно желанията към дядо Коледа на децата - Ариел и Пепеляшка. Проверих в Джъмбо и Рая до Метро, нямаше, няма и да зареждат. Моля ако някой знае къде има в града магазини, склонна съм и на втора употреба ако са запазени.

Мисля, че съм виждала костюми в Карфур, а също и в Мол Варна, в Капела плей - имат добро зареждане с играчки в магазинната им част.

# 172
  • Нейде из лудите гори...
Александра , миналата седмица в тази Хумана, за която говори десита, имаше мнооого костюми, не ги разгледах, но имаше!

# 173
Александра, костюми има и във Вега на ул. Пирин. Точно такива не знам дали имат, но костюми  животинки и пожарникарски , полицейски и т.н. съм виждала и са на много прилични цени.
Пъстърва и аз купувам винаги от Пикадили, оплаквания не съм имала.
И аз съм в търсене на яке, ботуши и ботушки за малкия, но нищо не мога да харесам. Якето ми се иска да не е с мускули, да няма надписи, да няма колан в кръста, да не е с огромните яки, да не е шушляково или лъскаво, да е от плат- ама промазан, да е под дупето или поне до средата му, да е черно и да не е право или с ластик долу, ами да има
оформена талия ...и май това е  Joy Няма нищо по-лошо от това да знаеш какво искаш  Crazy

# 174
Момичета, аз продължавам да търся спортна торба за екипа по физическо на моя син.Навсякъде са или малки  или маркови, или с герои и съответно скъпи.Виждали ли сте някъде по обикновени до към 10 лв.?

# 175
  • ride my bike...
Kупувала съм от магазина в мол-а в аспарухово. Този който е за домашни потреби, играчки, чанти...
Беше червена с емблемата на някой от футболните отбори. Струваше 4-5 лв.

# 176
Kупувала съм от магазина в мол-а в аспарухово. Този който е за домашни потреби, играчки, чанти...
Беше червена с емблемата на някой от футболните отбори. Струваше 4-5 лв.

Благодаря ти, но Аспарухово ми е далече.Ако някой се сеща дали има някъде около Автогара, Тракия или Центъра  ще е добре, но в краен случай може и до аспарухово да отида.

# 177
  • ride my bike...
Ако имаш път към гарата може да провериш в магазините там. Виждала съм провесени едни зелени някъде, но не мога да се сетя къде..Елитис, Земя на рози ...
Торбата я купувах лятото. Дано да има все още.

# 178
Къде мога да намеря хубав детски часовник - ръчен за момче на 10г.?

Аз купувах за подарък и обиколих доста места, та зависи от това колко си готова да дадеш. В Мол Варна и на Червения площад на спирката на 20ти номер са марки от по скъпите варианти. Иначе Q&Q има на Колхозния пазар на ул. Дрин, където има нещо като затворен комплекс и на ул.Ген. Колев близо до светофара с ул. Чаталджа (магазин за бижута). Аз от там взех за сина ми  Laughing  Видях, че и в Гранд мол пред Карфур има голям избор.

Благодаря много, ще пообиколя Hug

# 179
  • Варна
Можете ли да ми препоръчате рекламна агенция, където да изработят календар със снимки на детето, но не от тези широко разпространените- с една снимка на детето като колаж в картинка на Дисни или нещо подобно? Имам предвид от наши снимки да се направят колажи или да се ползват целите снимки, 12 страници, отпечатани на дебела хартия и подвързани със спирала. Дамата, където поръчвах досега е заета и не знам, дали ще поеме ангажимент да изработи такъв. Знам, че всички с заети сега с рекламни материали  , не го бъзрзам и януари да е готов, не е проблем, само да е ефектен.

Общи условия

Активация на акаунт