На пазар във Варна - 25

• 50 395
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Нейде из лудите гори...
Соларно зарядно си взех от Мтел с точки. Мисля, че съм виждала и по левчетата  Peace

# 151
Соларно зарядно си взех от Мтел с точки. Мисля, че съм виждала и по левчетата  Peace
Това което си взела с различни накрайници ли е? Колко точки ти трябваха?

# 152
  • Нейде из лудите гори...
Да, имаше много накрайници за всякакви телефони + накрайник за запалка на кола  Peace  Не помня колко точки ми искаха  Blush

# 153
Къде мога да намеря хубав детски часовник - ръчен за момче на 10г.?

# 154
Часовник детски купих от МОЛ Варна миналата седмица, на щанд на първия етаж.

# 155
търся хубава пъстърва, която да няма дъх на блато..
някой ако скоро е вземал от някъде, моля да сподели

# 156
търся хубава пъстърва, която да няма дъх на блато..
някой ако скоро е вземал от някъде, моля да сподели
Аз купувам филета от Пикадили, никога не е миришела на блато. Има и цели риби

Къде ,могат да ми реставрират и подвържат една 130 годишна книга?

# 157
  • Варна
Monda, на Бенковска между Ботевата градинка и светофара с Пискюлиев от дясно имаше книговезница. Може би там ще могат да ти помогнат.

# 158
Monda, на Бенковска между Ботевата градинка и светофара с Пискюлиев от дясно имаше книговезница. Може би там ще могат да ти помогнат.
благодаря, ще дам информация

# 159
  • Варна
Търся мъжко поло от памучно трико, с ниско столче-яка. Трябва ми да е изчистено, без всякакви безумни щампи Guess, D&G,CK, пайети и т.н. Купувала съм такова от магазин 2000 на Владислав, но от няколко седмици все ме мотат, че ще получават такива и все още не са. Проверих и в околните магазинчета по Владислав, но има само дебели, плетени поло фланели. Някакви идеи къде другаде?

# 160
В подлеза до Катедралата има много хубави мъжки полота от фино памучно трико без никакви надписи,щампи и т.н.

# 161
  • Варна
Да сте виждали някъде да продават само хавлийки за тази подложка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2014&cat=59

# 162
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Къде във Варна мога да намеря четки за декорация на нокти и инструменти за точки?
Копирам си въпроса и от предната тема Mr. Green

Елитис...

# 163
  • Варна
Предколедно и следхелоуинско търся 2 костюма, всъщност едно желанията към дядо Коледа на децата - Ариел и Пепеляшка. Проверих в Джъмбо и Рая до Метро, нямаше, няма и да зареждат. Моля ако някой знае къде има в града магазини, склонна съм и на втора употреба ако са запазени.

# 164
Да попитам и аз - дамски зимни якета къде има? По съвет от тази тема днес минах през магазина на 2-рия етаж на Пикадили - Чаталджа. Изпробвах сигурно почти всичко,но така и не се намери някое китайско яке което да ми стои добре.
И още нещо - много тъп въпрос, но Магазин "Мадара" къде точно се намира? Копнея за нещо за българско вече покрай толкова пробвана китайска стока.

Общи условия

Активация на акаунт