На пазар във Варна - 25

• 50 461
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Извинявайте, ако по-напред сте писали, но знаете ли къде се е преместил 'чичкото', дето прави страхотни свещи от МОЛ Варна? Имаше малко щандче, точно до входа.

Ох, той ме предупреди, че ще се мести, но забравих къде. Мисля пак на същия етаж, към магазина на Франт, но със сигурност си е там в мола, просто се разходи.

# 136
Оооо, благодаря   bouquet, дано наистина е някъде там  Laughing

# 137
Mомичета, от къде да купя хубава, плътна пижамка за 4 годишно момченце? Мислех да почна от Мадара, но така и така ще излизам събирам идеи?

# 138
Аз купувам детски пижамки на фирма "Златев"  Peace. Имат магазинче на пазар Чаталджа.

# 139
  • Варна
Здравейте момичета, много ми трябва риза тип боди, малко по-официална. Някой да е виждал нещо подобно?

В района на спирка Илия Димитров / Тримата мускетари, Авангард / има малък магазин за бельо - там има 2-3 модела, дори единият е закачен на витрината. Но бяха доста скъпи - над 70лв. Ако искаш, ще ти опиша по-подробно къде е точно магазина.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mомичета, от къде да купя хубава, плътна пижамка за 4 годишно момченце? Мислех да почна от Мадара, но така и така ще излизам събирам идеи?

На Колхозния, срещу входа на Елитис, който е от страната на блоковете, са бели бараки. Там има няколко магазина за пижами, аз конкретно купувам от магазинчето, в което продава една възрастна баба, доста приказлива.
Последно да съм била при нея преди 3-4 седмици и беше заредила с доста дебели пижами.

# 140
  • Варна
Имате ли идея дали има вече намаления в магазините за обувки?
Става въпрос за българските напр. по "Владислав'. в "Хуманик" ходих, нищо не си харесах там.
Копирам си въпроса от преди няколко страници, ако някой знае нещо по въпроса. Grinning

# 141
Tall poppy , ризи бодита и по-официални бодита гледах в магазина на Юнона, който е до цветята на Чаталджа, около 40лв. бяха.

# 142
  • Варна
Момичета, имам чувството че скоро коментирахте темата за термобельо, но не намирам постовете. Къде във Варна има?

# 143
# 144
  • Варна
Мариша, за Практикер и Бриколаж се сещам на първо четене, Техномаркет и Технополис също. Аз живея до Бриколажа и имам излизане, кажи модела ако искаш да видя дали има там и колко струва...

Ауу, не знам модела, заварих я тази прахосмукачка и изобщо не съм обръщала внимание каква е  Blush Благодаря ти за съдействието   bouquet

Съпругът ми купи такъв маркуч от Чаталджа. Срещу бариерата има бараки. Там има магазин за всякакви части за прахосмукачки. От едната му страна имаше зоомагазин, от другата дом.потреби, но скоро не съм минавала от там, за да видя дали съществува още този магазин.
Благодаря ти, като разбера модела ще проверя и там   bouquet

Мариша, в Бриколажа няма маркучи, не продават въобще и прахосмукачки ...

# 145
  • Нейде из лудите гори...
В момента има и на промоция в Лилд http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-A4571F09-9DC375D1/lidl_bg/hs … m?offerdate=20372
Термобельо  Wink

# 146
  • Варна
Мариша, за Практикер и Бриколаж се сещам на първо четене, Техномаркет и Технополис също. Аз живея до Бриколажа и имам излизане, кажи модела ако искаш да видя дали има там и колко струва...

Ауу, не знам модела, заварих я тази прахосмукачка и изобщо не съм обръщала внимание каква е  Blush Благодаря ти за съдействието   bouquet

Съпругът ми купи такъв маркуч от Чаталджа. Срещу бариерата има бараки. Там има магазин за всякакви части за прахосмукачки. От едната му страна имаше зоомагазин, от другата дом.потреби, но скоро не съм минавала от там, за да видя дали съществува още този магазин.
Благодаря ти, като разбера модела ще проверя и там   bouquet

Мариша, в Бриколажа няма маркучи, не продават въобще и прахосмукачки ...

Благодаря ти   bouquet

# 147
Извинявайте, ако по-напред сте писали, но знаете ли къде се е преместил 'чичкото', дето прави страхотни свещи от МОЛ Варна? Имаше малко щандче, точно до входа. Това ми беше основен вариант за подаръци и естествено докато се натуткам, той е изчезнал  Rolling Eyes.

На горния етаж е, отвратително нелюбезен, изгуби ме като клиент  Naughty

# 148
Къде във Варна мога да намеря четки за декорация на нокти и инструменти за точки?
Копирам си въпроса и от предната тема Mr. Green

Къде правят кола маска на триъгълника с онази восъчната, която се отлепя с ръце, а не с ленти, дано някой се сеща за какво говоря?

# 149
Някой скоро да е виждал соларно зарядно за телефон? Къде и на каква цена?
Преди време бях търсила, но можеше единствено по нета да се поръча, надявам се вече да ги има свободно на пазара, но идея нямам къде да търся  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт