На пазар във Варна - 25

• 50 428
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Дали мога някъде във Варна да наема зала за празнуване на детски рожден ден?
Искам да внеса храната и аз да си наема аниматор.

Била съм на кръщене, съчетано с рожден ден в наета зала в хотел Golden Tulip.

За аниматора съм сигурна, че беше нает, за храната не си спомням как беше.

Момичета, къде има разнообразие на изкуствени коледни елхи и украса?

Джъмбо, Карфур, но мисля, че в Джъмбо разнообразието беше много по-голямо.

# 106
  • Варна
Филц купих от Джъмбо, тънък,формат А4,перфектен за апликация.  5 различни по цвят листа,2 лева/Иначе в Слънчоглед и в Greta's art-потърси го във ФБ,

# 107
  • Варна
Moмичета, къде продават пухкави, плетени и всякакви гети( калци) за боти и ботуши. Днес , в който магазин за чорапи и обувки влязох нямаше, а е спешно:( Благодаря!!!
Jumbo
В "Мадара" също скоро гледах калци.

# 108
  • Варна
Можете ли да ме ориентирате къде има място за ремонт на дребни домакински електроуреди; най-добре би било в района на Чаталджа,но не е задължително. Благодаря!

# 109
# 110
Търся йога в кв. Владиславово, Възраждане, Младост  newsm78
В Пфое МОЛ има ли йога сутрин?

# 111
Здравейте момичета,
търся хубаво, дебело яке за момче на 7г.
Всяка година му купуваме от Зара, но тази година нещо не съм впечатлена от дебелите им якета.То имаше само 2-3модела.В НМ също няма никакъв избор.
Моля, ако сте виждали някъде споделете Simple Smile

# 112
В Хиполенд харесах едно хубаво яке мисля беше 78 лв, гледах го на чериния петък с отстъпката -25% ми се стори приемлива цената. Към него можеше да се купи и шушлякова долница за ски. Не помня каква марка беше newsm78, беше светло сиво на тънки разноцветни линии.

# 113
  • София
Можете ли да ме ориентирате къде има място за ремонт на дребни домакински електроуреди; най-добре би било в района на Чаталджа,но не е задължително. Благодаря!

На ул. "Ген.Колев" с/у "дом на тапета" има сервиз. Мисля, че е точно за електроуреди.

# 114
  • Варна
По Цимерман също има сервиз за домакински уреди, от Ген. Колев надолу, пада се в ляво, след пресечката с Ген. Киселов май беше.

# 115
  • Варна
Имате ли идея дали има вече намаления в магазините за обувки?
Става въпрос за българските напр. по "Владислав'. в "Хуманик" ходих, нищо не си харесах там.

# 116
  • Варна
Относно новия Карфур- щели да го откриват на 12.12. Ще е по-малък от този в мола.

малък малък, колко да е малък  Mr. Green, да го отварят вече че се изпопренадохме, ако не пуснат клиентите преди Коледа - срамота  Crossing Arms

# 117
  • ride my bike...
Desi_shisha,
тук също може да си наемеш зала за рожден ден.
http://igralnica.webnode.com/rozhdjen-djen-v-igralnitsa-zanimalnitsa/

# 118
  • Варна
Търся йога в кв. Владиславово, Възраждане, Младост  newsm78
В Пфое МОЛ има ли йога сутрин?
В Пфое мол има класове в събота и неделя от 10ч. Иначе през седмицата от 8ч сутринта има в Двете кули. На сайта на "Огледало" има инфо, но не мога да дам линк, не знам защо не се получава.

# 119
  • Нейде из лудите гори...
Къде ще е новия Карфур? Изпуснала съм нещо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт