На пазар във Варна - 25

• 50 441
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Varna
А някой виждал ли е къде продават кубче на Рубик? Интересува ме и змията на Рубик.

# 121
  • Варна
Някой знае ли от къде мога да купя маркуч за прахосмукачка? Стопих го днес с ютията  Cry

# 122
  • Варна
Мариша, за Практикер и Бриколаж се сещам на първо четене, Техномаркет и Технополис също. Аз живея до Бриколажа и имам излизане, кажи модела ако искаш да видя дали има там и колко струва...

# 123
  • Варна
А някой виждал ли е къде продават кубче на Рубик? Интересува ме и змията на Рубик.
Във "Всичко по1 лев" съм виждала, ама по-точно не мога да кажа, отдавна беше.

# 124
  • Варна
Някой знае ли от къде мога да купя маркуч за прахосмукачка? Стопих го днес с ютията  Cry

Съпругът ми купи такъв маркуч от Чаталджа. Срещу бариерата има бараки. Там има магазин за всякакви части за прахосмукачки. От едната му страна имаше зоомагазин, от другата дом.потреби, но скоро не съм минавала от там, за да видя дали съществува още този магазин.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мисля, че съм виждала в Учмаг, но в сайта им не можах да открия такъв артикул. Ако искаш звънни и попитай.

http://www.uchmag.com/contacts.php

# 125
  • Варна
Мариша, за Практикер и Бриколаж се сещам на първо четене, Техномаркет и Технополис също. Аз живея до Бриколажа и имам излизане, кажи модела ако искаш да видя дали има там и колко струва...

Ауу, не знам модела, заварих я тази прахосмукачка и изобщо не съм обръщала внимание каква е  Blush Благодаря ти за съдействието   bouquet

Съпругът ми купи такъв маркуч от Чаталджа. Срещу бариерата има бараки. Там има магазин за всякакви части за прахосмукачки. От едната му страна имаше зоомагазин, от другата дом.потреби, но скоро не съм минавала от там, за да видя дали съществува още този магазин.
Благодаря ти, като разбера модела ще проверя и там   bouquet

# 126
  • Варна

Ауу, не знам модела, заварих я тази прахосмукачка и изобщо не съм обръщала внимание каква е  Blush Благодаря ти за съдействието   bouquet

Благодаря ти, като разбера модела ще проверя и там   bouquet

Ок, аз имам ходене по-късно ще видя какво има по темата, за информация  Peace

# 127
  • Варна

Ок, аз имам ходене по-късно ще видя какво има по темата, за информация  Peace
Да, ще се радвам да провериш ориентировъчно как са цените. Благодаря ти много   bouquet

# 128
Здравейте момичета, много ми трябва риза тип боди, малко по-официална. Някой да е виждал нещо подобно?

# 129
  • Варна
Благодаря за адресите на missence и Джиджи-биджи   bouquet

Здравейте момичета, много ми трябва риза тип боди, малко по-официална. Някой да е виждал нещо подобно?
Скрит текст:
Такава риза не съм виждала скоро по магазините, обаче имам една в гардероба и въобще не съм я носила, защото незнам как. Ти с какво я комбинираш?  Flutter

Извинете за спама  Blush

# 130
Коси, Боси, не знам дали намери роли. Видях, че го има  на сайта на Той Таун и пише, че го има в наличност, 27 лв. Аз също се замислям за такъв подарък за малкият ми син.

# 131

Миналата година виждах по МОЛ-овете, но заради цените се отказах да си купя.  #Crazy

Radost Nezemna, в комбинация с по-официална пола/панталон или с тесни дънки стои страхотно. Удобна е, защото не се вади при движение. Но 50-60 лв за такава не бих дала. Комбинирам и с жилетка или голям шал.

# 132
  • Варна
Риза-боди видях миналата седмица в Мадара, но нямаше разнообразие от цветове. При останалите бодита беше закачена.  Peace

# 133
Извинявайте, ако по-напред сте писали, но знаете ли къде се е преместил 'чичкото', дето прави страхотни свещи от МОЛ Варна? Имаше малко щандче, точно до входа. Това ми беше основен вариант за подаръци и естествено докато се натуткам, той е изчезнал  Rolling Eyes.
 Новия Карфур няма ли да е близо до Чаталджа, на булеварда, където Орхид (май) построиха една нова жилищна сграда?

# 134
Radost Nezemna, трябва ми за една пола, тип молив, с висока талия. Ако е обикновена риза, ще се набере нагоре и ще излиза. Другият вариант е да търся някакво по-официално боди.
Благодаря на всички, които ми отговориха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт