На пазар във Варна - 25

• 50 336
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Красиви коледни неща има и в магазин Vicko http://www.vicko-varna.com/?p=catalog&category=27&page=13 имат два магазина - срещу Образцов дом, а другия е срещу бившото бинго Мустанг. виж в сайта за точните адреси.

# 271
  • Варна
Да сте виждали календар с Макуин, с прозорче за местене за отделните дати?

Не искам от фото-студиата, тези на които им слагат снимка на детето.

# 272
  • Варна
Календари-в Продавалника има за по 3 лева, с една или три тетрадки, само трябва да си направиш колажа отгоре. Печатан върху картон е, не е лепена снимка.
Коледни чинии и комплекти има много в Джъмбо.

# 273
  • Варна
Момичета, събирам идеи от къде да купя хубаво мъжко бельо, което ще е за коледен подарък. Само за помпеа се сещам....

Магазин Seven seconds в Мол Варна, партерен етаж

# 274
  • Варна
Момичетата, които питаха за хубави дамски якета, намериха ли си? И аз мен нямаше нищо подхоящо на Пикадили Чаталджа.
Между другото, да се възмутя. Началото на октомври си търсех спешно зимно яке и много се чудех на едни в Юнона - цвят малко по-тъмен корал, или едно такова синьо. В края на краищата се отказах и сега ги гледам същите, амам абсолютно същите, във въпросния китайски магазин на Пикадили Чаталджа  #Cussing out. Само където в Юнона са 2-2,5 пъти по-скъпи. А аз си мислех, че това е български производител.

# 275
Момичета, събирам идеи от къде да купя хубаво мъжко бельо, което ще е за коледен подарък. Само за помпеа се сещам....

Магазин Seven seconds в Мол Варна, партерен етаж
Skinny на "27-ми юли", под аптека Попова

# 276
  • Варна
искам да купя красиви коледни чинии за сладки или комплект чиния+чаша за чай или нещо такова за подарък-жест,къде има на по-нормални цени и с добро качество,евентуално цена?

Аз гледах интересни неща в склада Айсберг на ул.Пирин. Там по принцип цените са по умерени.

Благодаря за предложенията за стикери.
Винаги се възмущавам и все ти теглят една майна...  А като действаш поне ще се замислят какво е станало. А пък и малко гадничко да им стане - няма да е лошо!!!

# 277
По напред в темата или в миналата четох, че в Мадара има плътни зимни дамски клинове, но в неделя не видях.Къде да ги търся, при кои стоки?И пак да питам за клинове някъде около Колхозен пазар , Тракия или Автогара?

# 278
Момичетата, които питаха за хубави дамски якета, намериха ли си? И аз мен нямаше нищо подхоящо на Пикадили Чаталджа.
Между другото, да се възмутя. Началото на октомври си търсех спешно зимно яке и много се чудех на едни в Юнона - цвят малко по-тъмен корал, или едно такова синьо. В края на краищата се отказах и сега ги гледам същите, амам абсолютно същите, във въпросния китайски магазин на Пикадили Чаталджа  #Cussing out. Само където в Юнона са 2-2,5 пъти по-скъпи. А аз си мислех, че това е български производител.

Аз бях една от питащите, но все още не мога да намеря нещо оригинално. Вчера и аз бях в магазина над Пикадили Чаталджа, но и там нищо особено не видях, обиколих и МОЛ-овете и пак така......
Иначе този магазин на Чаталджа и този който направиха в новият блок на Каисйиева градина се оказаха един и същ ( даже имали магазин и в единият МОЛ ), някой май питаше та въпросният магазин какъв е.

Аз вчера обиколих всички магазини за телефони който видях, но уви не намерих соларно зарядно за мобилен телефон ( всъщност в квартала в едно малко магазичне намерих едно соларно което го продаваха, но без гаранция, без нищо и се отказах за сега )

Продължавам да търся соларно зарядно за телефон, ако някой има идея......

# 279
  • ride my bike...
Обувки Sorel  и Kamik май няма във Варна..
А north Face дали продават някъде?  newsm78

# 280
  • Варна
По напред в темата или в миналата четох, че в Мадара има плътни зимни дамски клинове, но в неделя не видях.Къде да ги търся, при кои стоки?

Снощи гледах, но не са много плътни, просто са ватирани. Още като влезеш от входа продължаваш право напред към спортните екипи, веднага след първите пробни са закачени / от дясно на страната на пробните / .

Клинове съм виждала в едно магазинче, точно зад спирката на тролеите на Нептун / в посока като идват от кварталите / . Там са 3-4 магазинчета , пред едното стоят манекени с клиновете.Другото е за пижами и има едно за дрехи.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 11:02 от Сребърна паричка

# 281
По напред в темата или в миналата четох, че в Мадара има плътни зимни дамски клинове, но в неделя не видях.Къде да ги търся, при кои стоки?

Снощи гледах, но не са много плътни, просто са ватирани. Още като влезеш от входа продължаваш право напред към спортните екипи, веднага след първите пробни са закачени / от дясно на страната на пробните / .

Клинове съм виждала в едно магазинче, точно зад спирката на тролеите на Нептун / в посока като идват от кварталите / . Там са 3-4 магазинчета , пред едното стоят манекени с клиновете.Другото е за пижами и има едно за дрехи.

Благодаря ти, явно съм ги пропуснала, не съм гледала там.Но ще проверя на Нептун   bouquet

# 282
  • Варна
Аз днес случайно минах от там (Нептун) и си взех един клин - мисля, че ще ми върши добра работа и в последствие ще си купя още.
Едит: Отварят ли утре Карфура на 8ми приморски?

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 12:03 от Radost Nezemna

# 283
Аз днес случайно минах от там (Нептун) и си взех един клин - мисля, че ще ми върши добра работа и в последствие ще си купя още.

Какви цветове има и на каква цена са? А материята каква е като състав, ако пише на етикета?

Момичета, обърна ли ли сте внимание дали в Манго в Гранд Мол има коледно намаление?

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 14:31 от Влад@

# 284
о да и аз откога си търся хубав дебел чорапогащник или клин, и навсякъде все едни смотани материи. Ще се радвам да споделите за цветовете и материята на тези от Нептун, след работа и аз мисля да мина. Иначе имаше по Цар Освободител с италиански чорапогащи магазин, в него дали не се намират клинове? Ако може идеи и за други места с памучни или ватирани клинове   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт