На пазар във Варна - 25

• 50 376
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Момичета, обърна ли ли сте внимание дали в Манго в Гранд Мол има коледно намаление?

В неделя имаше намаление 20% или 30%, не помня точно. Мисля, че пишеше до 26.12 - имам такива спомени.

# 286
  • Варна

Едит: Отварят ли утре Карфура на 8ми приморски?

Едва ли  #2gunfire Днес сутринта беше празно.

# 287
Много ви моля, кажете къде се намира сладкопекарницата с вкусните сладкиши и хубав хляб Praynig

# 288
В кв. Левски - до новия Мам'с център има Била малко преди нея. http://www.mamsandme.bg/kontakti/

# 289
  • Варна
Днес забърсах от там коледни джинджифилови бисквитки и еклери Simple Smile

Трябва да купувам подарък за рожденик на 2 г. Мислите ли че е приятен подарък ваучер за коледна фотосесия - за 30 лв. става дума.

# 290
Аз много бих се зарадвала на коледна фотосесия за подарък на децата ми.

Някои може ли да ми каже от къде да си купя фолио за опаковане,но на голяма ролка.Домакинското не ми върши работа.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 12:16 от Desi_shisha

# 291
Черен клин за 5годишна госпожица, но не зимен, а за гимнастика? Сравнително спешно ми е.
Дали има такива неща в магазина в подлеза до катедралата? Или в Мадара /така и не съм стъпвала в тоя магазин  Embarassed /

# 292
  • Варна
Трябва ти стреч, на работа го купуваме от фирма "Веси-94", до Зелен.борса е склада им. 50-31-15 е телефона, но може би трябва да го видиш, различни микрони е.

# 293
Черен клин за 5годишна госпожица, но не зимен, а за гимнастика? .../
Преди време купих /за тренировките на щерка ми/ черен клин с ликра от едно малко магазинче на ул. Хр. Попович, над сладкарница "Маргарита". Трика за гимнастика, а вероятно и клинове има в магазина, който се намира точно срещу WC на пазар "Чаталджа". От там съм купувала трико за гимнастика. Черен клин, но без ликра съм купувала и от един от магазините с детски дрешки в блоковете до Колхозния пазар - този, който е най-близо до ул. Г. Бенковски.

Да питам и аз - виждали ли сте някъде във Варна да продават цвички за художествена гимнастика, но от плат, а не от кожа. Върши ми работа и онлайн магазин.

# 294
  • Варна
Едит: Отварят ли утре Карфура на 8ми приморски?
Едва ли  #2gunfire Днес сутринта беше празно.

еми ма_ната им , те един интернет сайт нямат като хората и от както съществуват е в процес на разработване , та какво остава за магазин .................... костенурки  Crossing Arms

# 295
Благодаря за идеите относно бижутата!
Случайно купих от МОЛ Варна в ляво от ескалаторите с-у Арена.

# 296
о да и аз откога си търся хубав дебел чорапогащник или клин, и навсякъде все едни смотани материи. Ще се радвам да споделите за цветовете и материята на тези от Нептун, след работа и аз мисля да мина. Иначе имаше по Цар Освободител с италиански чорапогащи магазин, в него дали не се намират клинове? Ако може идеи и за други места с памучни или ватирани клинове   bouquet  bouquet  bouquet
Ватирани клинове има в един нов магазин, които се намира на Колхозния, точно на ъгъла, където се пресичат ул. Дрин и ул. Д-р Пискюлиев. Цената им е 9,90 - днес ги гледах, има най - различни цветове. Другият вариант е едно малко магазинче на центъра, което се намира точно до Мъпет маг, то е за белъо, аз от там си купих ватиран клин за 6,50 днес.

# 297
Черен клин за 5годишна госпожица, но не зимен, а за гимнастика? .../
Преди време купих /за тренировките на щерка ми/ черен клин с ликра от едно малко магазинче на ул. Хр. Попович, над сладкарница "Маргарита". Трика за гимнастика, а вероятно и клинове има в магазина, който се намира точно срещу WC на пазар "Чаталджа". От там съм купувала трико за гимнастика. Черен клин, но без ликра съм купувала и от един от магазините с детски дрешки в блоковете до Колхозния пазар - този, който е най-близо до ул. Г. Бенковски.

Да питам и аз - виждали ли сте някъде във Варна да продават цвички за художествена гимнастика, но от плат, а не от кожа. Върши ми работа и онлайн магазин.
Виждала съм да продават цвички във Mat star в Kaufland, но незнам точно какви.

# 298
  • Varna
Цвички за художествена гимнастика има в магазина за спортни дрехи в спортна зала.  Те са  два от ляво /Аз лично предпочитам по-малкият/.

# 299
  • ride my bike...
Цвички от плат съм купувала от магазина в подлеза на катедралата.

Общи условия

Активация на акаунт