На пазар във Варна - 25

• 50 542
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Търся машинка за свиване на сърми - някой някъде да е виждал?

# 316
  • Варна
За бански бих казала магаЗинчето на басейн приморски,но тъй като тече ремонт там, същият Georgo's има в мол варна.

# 317
  • Варна
Ето с ваучер - ако те устройва:
http://napolovina.com/offer.php?id=3374
Върши ли работа това нещо?

# 318
  • ride my bike...
Детски бански и т.н.. има в Спортдепото. Дори май бяха с намаление. newsm78

# 319
Ето с ваучер - ако те устройва:
http://napolovina.com/offer.php?id=3374
Върши ли работа това нещо?

Аз имам , от Турция е моята за има няма 5лв. Големи тренировки трябва да се положат за да станат такива пурички, аз се отказах и си ги свивам на ръка.

# 320
Искам да благодаря на отзовалите се майчета за детски черен клин за гимнастика   bouquet Днес мъжа ми е купил от едното място  Simple Smile

# 321
  • Варна
о да и аз откога си търся хубав дебел чорапогащник или клин, и навсякъде все едни смотани материи. Ще се радвам да споделите за цветовете и материята на тези от Нептун, след работа и аз мисля да мина. Иначе имаше по Цар Освободител с италиански чорапогащи магазин, в него дали не се намират клинове? Ако може идеи и за други места с памучни или ватирани клинове   bouquet  bouquet  bouquet
Случайно попаднах на едно магазинче на бул.Съборни 30 - има клинове най-различни видове, материи и цветове, за под панталон и вместо панталон. Цените им бяха около 16-18 лв.. Преди имаше още един такъв магазин за ризи и предимно официални дрехи на Червения площад, но там били вече затворили. Също има и ризи с боди, някой беше попитал преди време  Peace

# 322
  • Варна
Здравейте! Търся калпак за момче. От Детската градина искат за тържеството. Да сте виждали някъде да продават  newsm78

# 323
Здравейте! Търся калпак за момче. От Детската градина искат за тържеството. Да сте виждали някъде да продават  newsm78

В МОЛ Варна гледах, че на 2-ят етаж са направили някакъв магазин за народни носии,но дали е магазин или само украсено място сега като се замисля......... Виж им в сайта и по телефона с информацията се свържи да ти кажат какъв е този магазин за да не се разкарваш.  Peace

# 324
о да и аз откога си търся хубав дебел чорапогащник или клин, и навсякъде все едни смотани материи. Ще се радвам да споделите за цветовете и материята на тези от Нептун, след работа и аз мисля да мина. Иначе имаше по Цар Освободител с италиански чорапогащи магазин, в него дали не се намират клинове? Ако може идеи и за други места с памучни или ватирани клинове   bouquet  bouquet  bouquet
Случайно попаднах на едно магазинче на бул.Съборни 30 - има клинове най-различни видове, материи и цветове, за под панталон и вместо панталон. Цените им бяха около 16-18 лв.. Преди имаше още един такъв магазин за ризи и предимно официални дрехи на Червения площад, но там били вече затворили. Също има и ризи с боди, някой беше попитал преди време  Peace

Къде по-точно на Съборни, някакъв ориентир?

# 325
Търся детски пантофи 33 номер,Бекото много ги харесвам,но най-голямата номерация е 32.Моля ако някой е виждал някъде по големи номера да сподели.

# 326
някой знае ли къде мога да напълня газова бутилка от тези големите сините,знам,че Газко имат разнос но не са ми удобни като време.

# 327
  • Варна
На газостанцията между Гранд мол и автогарата.

# 328
  • Варна

Видях в магазин за домашни потреби на пазарчето в ж.к. Младост, което е след Пикадили младост, сигурно има и по други подобни магазини.

# 329

Видях в магазин за домашни потреби на пазарчето в ж.к. Младост, което е след Пикадили младост, сигурно има и по други подобни магазини.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт