На пазар във Варна - 25

• 50 528
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Marsy Rose , сина ми е на 2 и половина и вече се мие с такава . Неговата е на Орал-Б. Сутрин и вечер си иска да ги мие. Аз съм много доволна.
А и откакто и аз ползвам ел. четка открих голяма разлика, все едно преди не съм си мила зъбите  Blush
Цената на тези в ДМ е 28-29 лв На мен лично не ми харесаха, защото самата глава е доста голяма

# 346
  • Варна
Към 15-17 лв. ми се струва, а на батериите дали и не беше по-евтина... Резервните глави са 2 броя към 10 лв. като самата четка си идва с две глави. Като й я подарихме беше също на 2 и половина, много й се радваше, тя главата е по-малка от тези за обикновените четки и по-лесно достигам до крайните зъби.

# 347
  • Deutschland/HE
Катерина я получи от Феята на зъбките Simple Smile Била е на почти 6г. По препоръка на зъболекар вечер мием с ел.четка, а сутрин с класическа четка, обяснението беше нещо за емайла на зъбите.

# 348
  • Варна
Аз пък не смятам, че децата трябва да ползват електрическа четка - практиката показва, че спират да четкат добре и не заучават добра техника за миене на зъби. А ако толкова държите четката да не е съвсем обикновенна, по-добрият вариант е ултразвукова.

# 349
  • Варна
А ако толкова държите четката да не е съвсем обикновенна, по-добрият вариант е ултразвукова.
За такова чудо пък чувам за пръв път. Embarassed

# 350
  • ВАРНА
Къде мога да купя по-малко бройки от тези стиропорените правоъгълни чинии,в които продават разни рула или пастички по сладкарничките или каймите и пилетата по супермаркетите,като на снимката по-долу - трябват ми само 10 бройки за детската градина на малката,а като проверих при разни фирми само на големи опаковки по 100-300бройки  Rolling Eyes

# 351
Такива чинийки и чашки - от стиропор и пластмаса има по гаражите на колхозния. Но не знам дали ще ти продадат по малко от 1 стек /обикновено стотина бройки вътре/ /не за друго ами от хигиенна гледна точка/

# 352
  • ВАРНА
Такива чинийки и чашки - от стиропор и пластмаса има по гаражите на колхозния. Но не знам дали ще ти продадат по малко от 1 стек /обикновено стотина бройки вътре/ /не за друго ами от хигиенна гледна точка/

Да,аз там питах,но пакетите им бяха по 250бройки  Rolling Eyes

# 353
  • Варна
В магазин за левче на Тракия до бившия Донбас продават на бройка, но са алуминиеви най-различни размери. Иначе някакви бели отдолу,но не загледах.

# 354
  • Нейде из лудите гори...
Никой ли не знае от къде мога да купя метални празни кутии?  newsm78 Като тази, не държа на шарки  Peace

# 355
Simple Smile Да запитам за лентички за маникюр подобни на тиксо, но мноооого тънки, да знаете откъде могадаси купя и на каква цена ? Благодаря много !

# 356
  • Варна
Никой ли не знае от къде мога да купя метални празни кутии?  newsm78 Като тази, не държа на шарки  Peace
Купих от Кауфланд, беше на онези картонени щандове, които слагат по средата. Има и в Джъмбо, още като влезеш при коледните посуди.

# 357
Препоръчайте ми марка детска електрическа четка за зъби.

От Джъмбо - НЕ. Евтини са, но не вършат работа.
Нашата ортодонтка ми обясняваше, че най-добре са си нормалните четки за зъби или ако искам да купя електрическа на децата да са с високо качество ( от скъпите, но не помня вече за коя марка ми спомена.... newsm78 ).

# 358
Преди няколко страници имаше въпрос за ел. четки за зъби - но не знам дали момичето си намери. Иначе има в техномаркет и технополос - виж в страницата им в нета. Гарантирам, че има и в аптека Икар - в Левски се намира в непосредствена близост до новия Мам;с център. За цени обаче -не съм обръщала внимание.

# 359
  • Варна
Аз питах за електрическа четка за зъби. Тогава гледах в ДМ, но не ми харесаха и взех от аптеката в Кауфланд в Младост. Вчера видях, че има и в Пикадили Център. Около 25 лева беше, с батерии. Има и вариант със зарядно, но не обърнах внимание на цената.

Общи условия

Активация на акаунт