На пазар във Варна - 25

• 50 538
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Някой знае ли от къде мога да купя тефтерче с магнит, което да залепям на хладилника, за да мога да си пиша разни неща и да късам след това  Crazy
Голямо обяснение дръпнах Wink

# 376
Да знаете къде продават универсални дистанционни за телевизор newsm78, такива които стават за всякакви марки телевизори?

# 377
  • ride my bike...
Kупувала съм такова от един магазин за елекроника на ул. Ген Колев. Някъде под Руското се пада.
Вероятно има и в Конрад - под зимно Тракия. В началото на улицата, която отива към колхозния - от лявата страна.

# 378
  • Варна
Къде мога да купя по-малко бройки от тези стиропорените правоъгълни чинии,в които продават разни рула или пастички по сладкарничките или каймите и пилетата по супермаркетите,като на снимката по-долу - трябват ми само 10 бройки за детската градина на малката,а като проверих при разни фирми само на големи опаковки по 100-300бройки  Rolling Eyes

Днес купих катми от Колхозния и ми ги сложиха в такава кутия, но оранжева и се сетих, че може да ги питаш, дали са съгласни, да ти продадат 10бр. срещу заплащане.

# 379
Някой знае ли, къде се е преместил магазинът на Бенетон от Гранд мол? Не го открих, сякаш някакъв китайджос магазин се е появил на негово място. newsm78 На "Княз Борис" пък е останал само детския Бенетон. Търся за възрастни дрехите им.

Мисля, че го закриха изцяло, тъй като съвсем не вървеше, т.е. не се е преместил =)

# 380
Kупувала съм такова от един магазин за елекроника на ул. Ген Колев. Някъде под Руското се пада.
Вероятно има и в Конрад - под зимно Тракия. В началото на улицата, която отива към колхозния - от лявата страна.
Мерси много, в понеделник ще ги посетя  bouquet
Търся си яке до коленете вталено с качулка, но да може да се носи без колан, не съм от най-финните дами Grinning, дайте идея за някой магазин къде да отида да разгледам Praynig

# 381
Моля за помощ Simple Smile
Начинаеща сладкарка съм. До сега всичко си правя сама, но смятам да се улесня
Къде във Варна мога да намеря магазин за сладкарски бои, готов фондан, и разни сладкарски дреболйки за декорации?
Има един гараж на ул. "Български орел", там питах, ама така ме одрязоха, че не искам да ги чувам вече. Мисля, че се пазят само за клиенти на едро иначе са груби.
Та някой да знае друг магазин или склад специализиран за сладкарство. не може в цяла Варна само тези глупендери да са Simple Smile

# 382
  • Варна
За тези , които търсят пухенка/яке - днес видях магазин на ул.Баба Тонка, в долния край на улицата, с манекен на витрината с интересна пухенка. Намерих сайта на марката, но има друго яке снимано, не това, което аз видях.

http://runika.bg/product.php?id=21

Тъй като споделяте, че сте обиколили целия град в търсене, реших да споделя за този магазин.

Да предупредя и се застраховам, за да не ме обвини някой, че съм го пратила за зелен хайвер, че не съм влизала в магазина, не съм чувала до сега за тази марка и не знам какво е качеството.

# 383
  • Варна
Илчовски-редовно си пазаря от него, за лична употреба и по много малко,ест.това което позволява. Има една фирма Новажел, имат офис на Младежка. http://www.novagel.org/index.php?lang=bg&page=contacts

# 384
  • София
Да знаете къде продават универсални дистанционни за телевизор newsm78, такива които стават за всякакви марки телевизори?

На Ген. Колев след МЦ "Надежда" на ъгъла.
На ул "Мир"- точно срещу спирката на 13 посока центъра.

# 385
Лорена,  и аз останах със същите 'чувства' от борсата на 'Български Орел" Crossing Arms Защо не си поръчаш онлайн? За щастие се поумножиха сладкарските БГ сайтове  Peace

Универсално дистанционно съм купувала от Технополис и от Карфур Mr. Green

# 386
  • Варна
Момичета, добро утро Simple Smile Трябват ни плоскости за шкаф за баня, ще си го разкроим и сглобим сами, защото сме харесали един бая скъп, а ме озари идея, че може да се пробваме.
Купували сме плоскости от Айсберг, на пътя за Каменар, но не знам дали там има водоустойчиви, та затова питам за алтернативи ...
Благодаря Ви  Hug

# 387
Къде да намеря хубави мъжки шапка и ръкавици? Simple Smile

# 388
Момичета, някакви новини около Карфур на 8ми приморски? Simple Smile

# 389
Здравейте  Hug Някой има ли информация каква е цената днес в Хипермарке за втора ръка във Владиславово?

Общи условия

Активация на акаунт