На пазар във Варна - 25

• 50 361
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Дани,  не видях снегокат в Джъмбо ... След касите, по коридора към лентата (ескалатор) имаше много ограничен избор от шейни  Thinking

# 511
в магазин Премаман Варна намаления до 70% на дрехи !!!!!!  261uu

# 512
  • Варна
Има ли във Варна дежурни зъболекарски кабинети, които да работят през почивните и празничните дни?  Rolling Eyes

# 513
# 514
Ходих, но не ме впечатли нищо нито от към стока, нито от към цени  Shocked
Аз и от "аутлета" на Пума не се впечатлих, че по сайтовете цените са по-ниски  Mr. Green

Пък и "най-обичам" някой тарикат да накупи промоционални стоки от сайтовете в чужбина и да ми ги пробутва на двойна цена, айде нема нужда  Twisted Evil

Благодаря ти много   bouquet и аз предполагах, че хич няма да са евтини стоките.....

# 515
Ходих, но не ме впечатли нищо нито от към стока, нито от към цени  Shocked
Аз и от "аутлета" на Пума не се впечатлих, че по сайтовете цените са по-ниски  Mr. Green

Пък и "най-обичам" някой тарикат да накупи промоционални стоки от сайтовете в чужбина и да ми ги пробутва на двойна цена, айде нема нужда  Twisted Evil

Благодаря ти много   bouquet и аз предполагах, че хич няма да са евтини стоките.....

Да споделя и аз своя опит с друг "аутлет" на Puma, в който ботуши, които си бях купила вече от друго място, бяха с повече от 60-70лв по-скъпи, отколкото ги взех аз #2gunfire ...

# 516
Здравейте!Може ли някой да ми каже къде са най-ниските цени на бебешки пюрета?Дойде времето да захраня беба.Преди 7-8г. пазарувах предимно от гаражите на пазара но сега...???

# 517
За пюрета = пак там, а и евентуално промоции в големите вериги магазини Peace

# 518
  • Варна
Отвориха ли Карфура вече , или пак датата беше подвеждаща ?

Имаме брошура че отварят на 21, смятаме утре да го посетим  Flutter

Къде се намира този нов Карфур ?

# 519
  • Варна
....
Демар Simple Smile отвътре са с естествена овча вълна, след дълго проучване, на тях се спрях.

......
та аз лично поръчах от продавалника, пратиха ми ги за един ден, чисто новички с етикета.
Моята дъщеря също е на 3 год. с малко краченце е и се ориентирах по измерените стелки.Паснаха ни чудесно ботушките.
[/quote]

Благодаря! Поръчах от продавалника, живот и здраве на 28/12 ще са при мен. Много ми харесаха на снимката. Намерих ги и в други сайтове, но на двойни цени... ooooh!

# 520
  • Варна
Къде мога да намеря кестени? Навсякъде, където търсех нямаше или бяха свършили.

# 521
  • Варна
....
Демар Simple Smile отвътре са с естествена овча вълна, след дълго проучване, на тях се спрях.

......
та аз лично поръчах от продавалника, пратиха ми ги за един ден, чисто новички с етикета.
Моята дъщеря също е на 3 год. с малко краченце е и се ориентирах по измерените стелки.Паснаха ни чудесно ботушките.

Благодаря! Поръчах от продавалника, живот и здраве на 28/12 ще са при мен. Много ми харесаха на снимката. Намерих ги и в други сайтове, но на двойни цени... ooooh!
[/quote]
Да много са надути цените из сайтовете, на мен също ми направи впечатление Peace

# 522
  • Варна
Здравейте, къде мога да си поръчам от кръглите печати . Предпочитам да е около Чаталджа, широк център или Тракия.
Благодаря.

# 523
Спешно търся шейна-снегокат.Къде във Варна продават.В метро няма,карфур -няма....
   В Хиполенд в момента има,на промоция 79,90лв. Ще кача линка но не знам ще се отвори ли.Мисля че е това което търсите.   http://www.hippoland.net/media/wysiwyg/pdf/KKandA21.pdf

# 524
  • ride my bike...
печати поръчвам точно зад шадравана на центъра. До плевенските закуски.
В офис 1 - мисля, че също можеш да поръчаш.

Общи условия

Активация на акаунт