На пазар във Варна - 25

• 50 388
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Ходих, но не ме впечатли нищо нито от към стока, нито от към цени  Shocked
Аз и от "аутлета" на Пума не се впечатлих, че по сайтовете цените са по-ниски  Mr. Green

Пък и "най-обичам" някой тарикат да накупи промоционални стоки от сайтовете в чужбина и да ми ги пробутва на двойна цена, айде нема нужда  Twisted Evil

# 496
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми хубави, топли, ботушки за 3,5г малчуган, някъде до 50-60лв Praynig

# 497
  • Варна
Момичета, скоро някой правил ли е диван по поръчка - за мебелна фирма ми е питането? Избрали сме модела, готов обаче не ни допада. Искаме промяна в механизма за разтягане например и още няколко неща ...
Благодаря Ви  Hug

# 498
  • Варна
Момичета, скоро някой правил ли е диван по поръчка - за мебелна фирма ми е питането? Избрали сме модела, готов обаче не ни допада. Искаме промяна в механизма за разтягане например и още няколко неща ...
Благодаря Ви  Hug
Нашия диван е от Ян-Ди. Доволна съм, но е правен преди 6-7 години.

# 499
...

Едит : Да сте виждали по оптиките промоции на детски слънчеви очила?

В детската оптика в Mam's and Me има намаление /ако не се лъжа 20 %/, до 5 януари, но не знам дали не е само за диоптрични рамки.  Обикновено в магазините на Uniglass има интересни предложения, така че вероятно и в детския им магазин ще има какво да се види.

# 500
  • На плажа
Спешно търся шейна-снегокат.Къде във Варна продават.В метро няма,карфур -няма....

# 501
  • Варна
Отивам в Джъмбо след малко и ще ти кажа има ли там ...

# 502
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми хубави, топли, ботушки за 3,5г малчуган, някъде до 50-60лв Praynig

Демар Simple Smile отвътре са с естествена овча вълна, след дълго проучване, на тях се спрях.

# 503
  • Варна

Демар Simple Smile отвътре са с естествена овча вълна, след дълго проучване, на тях се спрях.

А къде се продават?  Crazy

# 504
Zdraveite, iskam da popitam dali nqkoi znae dobur kozmetolog (kozmetik-dermatolog), i dobur frizior i kordinatite i  ako moje. Blagodarq predvaritelno.

# 505

И аз това се чудя? Мисля да проверя в Хипо-то. Дали някоя мама няма опит с тях и да знае дали пропускат? Иначе аз всеки сезон ходя до Добрич и купувам от представителния на Делфи Прим(шият за Примиджи), но там имаше само боти.

# 506
  • Варна
Отвориха ли Карфура вече , или пак датата беше подвеждаща ?

Имаме брошура че отварят на 21, смятаме утре да го посетим  Flutter

# 507
Ще чакам отзиви  Hug

# 508
  • Варна

И аз това се чудя? Мисля да проверя в Хипо-то. Дали някоя мама няма опит с тях и да знае дали пропускат? Иначе аз всеки сезон ходя до Добрич и купувам от представителния на Делфи Прим(шият за Примиджи), но там имаше само боти.
Аз купих на дъщеря ми Demar ботушки и съм много доволна, точно ги тествахме и на сняг, крачетата ѝ останаха сухи и топлички.Във Варна никъде не ги намерих, в Хипото нямат Demar, та аз лично поръчах от продавалника, пратиха ми ги за един ден, чисто новички с етикета.
Моята дъщеря също е на 3 год. с малко краченце е и се ориентирах по измерените стелки.Паснаха ни чудесно ботушките.

Аз да питам, някой знае ли къде мога да си разширя ботуши??Става дума за разширяване на горната част на прасеца.Имаше май някъде около Брегалница, но не мога да се сетя къде точно.

# 509
  • Варна
...

Едит : Да сте виждали по оптиките промоции на детски слънчеви очила?

В детската оптика в Mam's and Me има намаление /ако не се лъжа 20 %/, до 5 януари, но не знам дали не е само за диоптрични рамки.  Обикновено в магазините на Uniglass има интересни предложения, така че вероятно и в детския им магазин ще има какво да се види.

Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт