На пазар във Варна - 25

• 50 395
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
След като загуби едната ръкавица още на първото слагане, реших че ръкавиците за ски ще са втора употреба. за 3,90 взех два чифта поларени и скиорски Peace

# 481
  • Нейде из лудите гори...
Само да омекне малко времето за килца, че с тоя вятър само в моловете може да се разхожда спокойно човек.
Благодаря ви  Peace

# 482
Моля за помощ
Бих искала да купя златен пръстен...днес обикалях по магазините на колхозния пазар и около катедралата ...харесах в единя магазин но грама на 14 к злато беше около 80 лв #Crazy
моля за идея къде да отида .... сещам се и за магазини около севастопол,но ми трябват и други варианти
благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 483
цената на златото знам, че върви между 70-120 лв в зависимост сложността на изработка и чистотата му

# 484
  • Варна
Злато на по-ниска цена знам, че има на бул. Съборни след Градска болница в посока бившите Хали - първо един магазин, веднага след този магазин в уличката  има един златар и после пак на булеварда под хотела има още един магазин.

# 485
  • Варна
След като загуби едната ръкавица още на първото слагане, реших че ръкавиците за ски ще са втора употреба. за 3,90 взех два чифта поларени и скиорски Peace

Бихте ли ме насочили в кои магазини втора употреба да търся. Аз се сещам само за един до магазин Айсберг и аутлета на Пума.

# 486
  • Нейде из лудите гори...
В него район има и отстрани на Авангард(от страната на Айсберг) едно кило  Peace Отделно между Пикадили и районното има няколко кила  Peace

# 487
aз ги взех от чаталджа, манията в блока на кръстовището с Ген Колев

# 488
  • Варна
Благодаря Ви за насоките !

Едит : Да сте виждали по оптиките промоции на детски слънчеви очила?

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 15:12 от missNoir

# 489
  • ride my bike...
Владиславово - под Лидъл. Голям зелем магазин за дрехи втора употреба.

# 490
Момичета, продават ли някъде в града детската марка Name it ?  Търся им ръкавичките  Peace Приемам и други предложения за непромокаеми ръкавички за ръчички на едногодишна госпожица.  Rolling Eyes
Днес видях шапка на тази марка в Бултекса на Македония, ако искате проверете в някой магазин от веригата.

# 491
Отвориха ли Карфура вече , или пак датата беше подвеждаща ?

# 492
Някой вече ходил ли е в магазина на бул. Цар Освободител - Ина спорт? Какви са цените?

# 493
  • Варна
Някой вече ходил ли е в магазина на бул. Цар Освободител - Ина спорт? Какви са цените?
И какъв е този магазин, че трябва да сме ходили?

# 494
И какъв е този магазин, че трябва да сме ходили?

Нов, отвориха го някъде преди месец. Продават аутлет спортни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт