На пазар във Варна - 25

• 50 400
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Някой знае ли къде продават евтини китайски бижута - търся от тези колиета/якички, но не ми се дават повече от 15лв. (знам, че има в Моловете на много по-високи цени), но ако сте виждали из центъра  newsm78

# 466
За опаковки и кутии - виж в ел. сайт на Ракхива има кутии (http://www.rakhiva.com/K%D1%80%D1%8A%D0%B3/shop/category.63/bg), а отделно и под Мед. унив. има в уличката магазинче за опаковки и хартии и там има също много интересни неща

# 467
  • Варна
Къде във Варна мога да купя формички за линцерови сладки?

# 468
Откъде мога да купя кутийки за бижута или подаръци? Ако е в района около или във Гранд мол, ще е чудесно. Grinning
Точно в Гранд мол , в магазина за цветя има кутийки. Моя приятелка ги прави за тях. Мисля , че и на още места в Мола има, но трябва да я питам точно за къде ги прави  Simple Smile

В района на Трошево , от къде мога да купя кафе на зърна ?

# 469
  • ride my bike...
Може ли пак адреса на магазин Мръвката? Rolling Eyes

# 470
  • Варна
Някой знае ли къде продават евтини китайски бижута - търся от тези колиета/якички, но не ми се дават повече от 15лв. (знам, че има в Моловете на много по-високи цени), но ако сте виждали из центъра  newsm78
Има едно магазинче за такива джунджурии в близост до Окръжна болница. Като тръгнеш от Пикадили по улица Брегалница, първата пресечка в дясно е ул. Топра. Там има козметичен салон Explosion, точно срещу него е това магазинче. Не се забелязва много отвън.

# 471
Има едно магазинче за такива джунджурии в близост до Окръжна болница. Като тръгнеш от Пикадили по улица Брегалница, първата пресечка в дясно е ул. Топра. Там има козметичен салон Explosion, точно срещу него е това магазинче. Не се забелязва много отвън.

bouquet Благодаря, малко да се укроти времето и съм там   bouquet

# 472
  • Варна
Може ли пак адреса на магазин Мръвката? Rolling Eyes

На улица Каймакчалан 8, малко след кръстовището с Железкова.

# 473
  • Варна
Магазините за домашни потреби, Карфур, Кауфланд, вчера гледах и в Била. Цена около 4лв.

# 474
  • Нейде из лудите гори...
Естествено, че има в "малкия Китай" - Джъмбо , вчера гледах  Peace

Някой беше питал за чинийки за еднократна употреба от правоъгълните, не знам дали е късно за отговор , но и от тях има в Джъмбо в по-малки разфасовки от 100бр  Peace

# 475
  • Варна
За формичките за сладки, поглеждай и Lidl, от там скоро си взех 21 формички за 7лв.

# 476
  • Варна
Да ми препоръчате козметичка за кола-маска, която да ме вземе преди празниците, че нещо все заети го дават наличните ми варианти?

# 477
  • Варна
Да ми препоръчате козметичка за кола-маска, която да ме вземе преди празниците, че нещо все заети го дават наличните ми варианти?

Ползвам услугите на Експлоужън и съм доволна. Пробвай дали при тях ще има свободни часове.

http://explosion.bg/

# 478
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, продават ли някъде в града детската марка Name it ?  Търся им ръкавичките  Peace Приемам и други предложения за непромокаеми ръкавички за ръчички на едногодишна госпожица.  Rolling Eyes

# 479
  • ride my bike...
http://sportdepot.bg/bg/product/ice_peak_detski_rakavici_rigmor- … lRDAlQjgmcGFnZT0x
виж тези.
В SLS - a също мисля, че има
Гледай да са 'дълбоки' и с ластик горе. Иначе влиза сняг при ровене Simple Smile
Ако не те притеснява по вторите употреби има прекрасни и топли детски ръкавици.

Общи условия

Активация на акаунт