На пазар във Варна - 25

• 50 390
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Laluni, благодаря за адреса, много съм задобряла с бгмапс, няма как да не го намеря   bouquet

# 451
От къде мога да купя хубава коледна свещ ? Искам от тези дебелите, може със звездички, елхички или други такива мотиви .
Нямам време да обикалям с малкия, трябва да отида и да я купя направо  Crazy

# 452
От къде мога да купя хубава коледна свещ ? Искам от тези дебелите, може със звездички, елхички или други такива мотиви .
Нямам време да обикалям с малкия, трябва да отида и да я купя направо  Crazy
Ето тук има коледни свещи,магазина се намира на Бенковска,до клуб Версай   http://www.vicko-varna.com/?p=catalog&category=27&page=3   Също така в моловете има щандове където в момента има коледни предложения,   http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFolder?param=4553686f7 … d34303b543d42473b  тези лично ги гледах в Гранд мола.

# 453
Момичета, днес попаднах на Колхозен пазар на това магазинче, някой дали е запален по тези неща, защото чайовете вътре са доста изкушаващи и ми се иска да пробвам - сега зимата им е времето, а съм малко скептична към всичко що се продава насипно ... някакви мнения по въпроса? Rolling Eyes

# 454
  • ВАРНА
Какво ви е мнението за качеството на месото в Пикадили Мол Варна? Откакто отворих Кауфланд наблизо доста намаляха стоките и някак месото хич не ми изглежда прясно,а вчера мъжо като купи от бутчетата дето ти ги теглят колкото искаш - ами едното направо си миришеше на развалено,явно от по-стара партида... Sick

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 16:50 от morgana07

# 455
Какво ви е мнението за качеството на месото в Пикадили Мол Варна? Откакто отворих Кауфланд наблизо доста намаляха стоките и някак месото хич не ми изглежда прясно,а вчера мижо като купи от бутчетата дето ти ги теглят колкото искаш - ами едното направо си миришеше на развалено,явно от по-стара партида... Sick

Отдавна не пазарувам не пакетирани стоки от там, защото и на мен ми се е случвало  Peace

# 456
Какво ви е мнението за качеството на месото в Пикадили Мол Варна? Откакто отворих Кауфланд наблизо доста намаляха стоките и някак месото хич не ми изглежда прясно,а вчера мижо като купи от бутчетата дето ти ги теглят колкото искаш - ами едното направо си миришеше на развалено,явно от по-стара партида... Sick

Няколко пъти съм купувала развалено печено пиле от веригата....стандартно е било късно вечер и оставахме без вечеря  #2gunfire което ме ядосваше най- много. Сега много внимавам с всички такива вериги и душа като куче всичко , което е без отбелязан срок на годност  Crazy

# 457
  • Варна

Отдавна не пазарувам не пакетирани стоки от там, защото и на мен ми се е случвало  Peace
2 пъти съм изхвърляла от готовите опечени парти бутчета. Когато не миришат на ..извинете мърша са  Confusedвкусни. Но и аз имам доста остро обоняние. Преди да ги надуша мъжа ми беше преполовил една кутийка и после..... нищо му нямаше.

# 458
Момичета,препоръчайте ми магазини за пътни чанти и куфари.

# 459
  • ВАРНА
Момичета,препоръчайте ми магазини за пътни чанти и куфари.

В Мол Варна има  магазин на Естил на 0-вия етаж мисля - мъжът ми си е купувал оттам от тези с колелцата.Има и на Самсонайт ако искаш нещо по-така,на 2-рия етаж  Peace

# 460
  • Варна
Доколкото разбрах този Carrefour на "8 Приморски" ще бъде от веригата Carrefour market, което означава по - малко стока на по - висока цена.

Някой има ли идея, къде да занеса едни пердета за скъсяване? Без "Бенковска" моля, щото там са си живи обирджии.
Благодаря Simple Smile
Hug

Близко ли ти е улица Ангел Кънчев? На номер 69 (близо до онова кафене ДеЖавю) има едно ателие, там ще ти го направят както си пожелаеш. Ателието се казва Мемо

# 461
  • Варна
Откъде мога да купя кутийки за бижута или подаръци? Ако е в района около или във Гранд мол, ще е чудесно. Grinning

# 462
Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя тенджера/касерола на Sapir ?

# 463
Откъде мога да купя кутийки за бижута или подаръци? Ако е в района около или във Гранд мол, ще е чудесно. Grinning

Не знам дали имаш идея за нещо конкретно, но в Джъмбо има кутии за бижута всякакви.  Peace

# 464
  • Варна

Не знам дали имаш идея за нещо конкретно, но в Джъмбо има кутии за бижута всякакви.  Peace

Да, ще подарявам едни керамични плочки и ми се ще да ги опаковам по-луксозно. С размери около 15см/10см са.

Общи условия

Активация на акаунт