На пазар във Варна - 25

• 50 311
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Знаете ли, дали ледената пързалка в мола ще работи на 1ви януари? И всъщност в кой мол е? Grinning

# 586
  • ride my bike...
благодаря, Marsy Rose
Ще се разходя да разгледам другата година Simple Smile
Иначе Kamik видях в Спортдепото.

# 587
Знаете ли, дали ледената пързалка в мола ще работи на 1ви януари? И всъщност в кой мол е? Grinning
Много е възможно да греша и ако е така дано ме поправят, но аз не знам в никой мол да има ледена пързалка. Във Вн знам една и тя е в кв. Младост. За работното време не мога да помогна.

# 588
  • Варна
Много е възможно да греша и ако е така дано ме поправят, но аз не знам в никой мол да има ледена пързалка. Във Вн знам една и тя е в кв. Младост. За работното време не мога да помогна.

Точно така, "ледената" пързалка беше в мол Варна, но много отдавна я затвориха. А ледената е в кавички, защото дори не беше ледена. Laughing

# 589
  • Варна
Оле аз съвсем съм изостанала с информацията. Благодаря ви много и желая на всички весело посрещане на Новата Година Simple Smile

# 590
  • ride my bike...
Някой има ли идея Джо Лин Търнър по кое време ще се появи на площада във Варна?  superuu

# 591
  • Варна
Според една статия - тридесет минути след полунощ, след фолклорната програма.

# 592
  • Варна
Интересни ли са тези концерти?

Никога не съм ходила (впрочем, една година май бяхме още ранни младоженци, но гърмяха зверски с пиратки около нас и това ни възпря да продължим за в бъдеще)  Mr. Green

# 593
  • София
Интересни ли са тези концерти?

Никога не съм ходила (впрочем, една година май бяхме още ранни младоженци, но гърмяха зверски с пиратки около нас и това ни възпря да продължим за в бъдеще)  Mr. Green

даваха концерта директно по ТВ "Черно море"  Peace От това, което гледах, не бях впечатлена, но пък все е нещо  Rolling Eyes

# 594
  • Варна
За много години на всички и нека новата 2013 година бъде по - добра за варненци Simple Smile.

Нуждая се от жена, която да изчисти основно един апартамент. В момента е необитаем и затова ще трябва жената да разполага примерно със собствена прахосмукачка, препарати и др. такива.
Моля Ви за координати.
Благодаря   bouquet

# 595
  • Варна
Момичета, Метро дали работи днес? newsm78

ps Разбрах, че не работи, но да ви питам. Някой с впечатления от халатите, които са на промоция с точки?

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 15:57 от vanyaes

# 596
Весела и здрава 2013. Simple Smile Hug

# 597
Здравейте!
Честита Нова Година!!

Къде мога да намеря богат избор на хавлии за баня. Трябват ми в определени цветове - нюанси на бежевото, бяло и синьо.

Приятна вечер!

# 598
Честита Нова година!
В магазина на бившия завод "Дружба"/срещу НАП/ скоро видях много голямо разнообразие.

# 599
Здравейте и ЧНГ!
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря калъвка за матрак,  тези с които чаршафите не се хлъзгат. Не съм сигурна точно дали се постила нещо под чаршафа или се облича целия матрак. Не държа на марка, просто да е на допустима цена.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт