На пазар във Варна - 25

• 49 752
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна

Нуждая се от жена, която да изчисти основно един апартамент. В момента е необитаем и затова ще трябва жената да разполага примерно със собствена прахосмукачка, препарати и др. такива.
Моля Ви за координати.
Благодаря   bouquet

# 601
  • Варна
Здравейте и ЧНГ!
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря калъвка за матрак,  тези с които чаршафите не се хлъзгат. Не съм сигурна точно дали се постила нещо под чаршафа или се облича целия матрак. Не държа на марка, просто да е на допустима цена.
Благодаря!

Доколкото разбирам говориш за протектор за матрак.

Има ги в различни размери, оттам и различни цени, освен марката, разбира се.

Аз купувам от Карфур, по принцип има някакво разнообразие. Мисля, че всички ги правят с ластик в четирите краища, който се пъха под матрака, за да държи протектора, но ти все пак обърни внимание с ластици ли е.

# 602
  • Варна
Нуждая се от жена, която да изчисти основно един апартамент. В момента е необитаем и затова ще трябва жената да разполага примерно със собствена прахосмукачка, препарати и др. такива.
Моля Ви за координати.
Благодаря   bouquet

Брат ми ползва услугите на една жена и е много доволен. За мен, за цялата услугата, с която се нагърбва тази жена е за смешни пари.
Но той си има прахосмукачка.

Вариант е, ти да осигуриш препаратите, за прахосмукачката да се договорите.
Друг вариант е да ползваш услугата от фирма, която разполага с всичко, но те вземат и по-скъпо.

# 603
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте и ЧНГ!
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря калъвка за матрак,  тези с които чаршафите не се хлъзгат. Не съм сигурна точно дали се постила нещо под чаршафа или се облича целия матрак. Не държа на марка, просто да е на допустима цена.
Благодаря!

Аз взех протектор от Кауфланд...уцелих промоция и ми излезе доста евтино.Може да погледнеш и там  Peace

# 604
Здравейте и ЧНГ!
Благодаря!

Аз взех протектор от Кауфланд...уцелих промоция и ми излезе доста евтино.Може да погледнеш и там  Peace
Днес обиколих Метро, Мадара и Карфур.. Ами нямаше моя размер и така и неможах да купя. Там където имаше размер- цвета беше учасен- зелен!.,.. Ще продължавам да търся:)

# 605
За чаршафите и хавлиите, вижте в онлайн магазина на Панагюрище, имат много красиви неща. Нямам представа дали имат магазин във Варна фирмен имам предвид.

# 606
  • Варна
Моля Ви за координати.
Благодаря   bouquet

Брат ми ползва услугите на една жена и е много доволен. За мен, за цялата услугата, с която се нагърбва тази жена е за смешни пари.

Друг вариант е да ползваш услугата от фирма, която разполага с всичко, но те вземат и по-скъпо.

missNoir
, може ли координатите на тази жена. Дали ще мога да я ползвам за еднократно почистване на жилище след ремонт?

# 607
Здравейте и за много години!!!:)

Все си мислих , че имаше тема "Къде във Варна" но не я намерих , затова пиша тук.

Къде има химическо, където могат да ми боядисат една рокля ??

# 608
  • Варна
Зависи каква е роклята. Има едно долу на Сан Стефано,имаха щанд и в Бурлекс Евро. Другото място е Багра Аспарухово. Но ми казаха само кожа и памук, за други материи не гарантират.
Купих си боя за синтетика от едно магазинче на Пискюлиев и си боядисах дрехата сама. Но тенджерата ми беше до там.

# 609
Зависи каква е роклята. Има едно долу на Сан Стефано,имаха щанд и в Бурлекс Евро. Другото място е Багра Аспарухово. Но ми казаха само кожа и памук, за други материи не гарантират.
Купих си боя за синтетика от едно магазинче на Пискюлиев и си боядисах дрехата сама. Но тенджерата ми беше до там.

може ли да ми кажеш къде точно на Пискюлиев?
Роклята е памук, взех я от една 2ра употреба . Има обезцветено място . Аспарухово ми едва много далече, а другите , които си споменала сега ще ги търся в нета.

# 610
  • Варна
На Пискюлиев номер не знам, беше до един цветарски магазин. Голяма кинкалерия, на два етажа. Сега е в подлеза на Македонския дом.

# 611
Идея за магазин за пердета втора употреба?

# 612
  • Варна
Химическо "Багра", където боядисват памук и кожи има ин ген. Колев, след голямата кооперация на кръстовището с Чаталджа.

# 613
  • Варна
Моля Ви за координати.
Благодаря   bouquet

missNoir
, може ли координатите на тази жена. Дали ще мога да я ползвам за еднократно почистване на жилище след ремонт?

Брат ми говори с жената, но тя отказа, защото доста места почиствала и просто няма физическа възможност.

Съжалявам, ако съм подвела някой.

# 614
  • Варна
Знаете ли дали във WAIKIKI вече има по сериозна разпродажба?
Последно беше 30% и то на много малка част от дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт