На пазар във Варна - 25

• 49 750
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,

ще правим майтапчийски подарък на моя приятелка и аз трябва да купя белезници, но незнам от къде. Ходих из разни китайски магазини, но не открих, ако някой може да ме насочи.   bouquet

# 616
секс шоповете, с пухчета или без  Mr. Green розови черни червени

# 617
  • Варна
В Джъмбо бях виждала белезници, но беше преди месец.

# 618
  • Варна
Белезници - в оръжейните магазини.   surpriseuu

# 619
  • Варна
ЧНГ на всички!
Точно днес гледах белезници в Джъмбо, без пухчета.

А за боядисването на дрехи- като съм си боядисвала панталон, по-изтритите места си останаха по-светли и след боядисването, но може по химическите да ги правят еднакъв цвят.

# 620
  • Варна
За Много Години! Живи и здрави! Много хубави емоции през Новата 2013! Heart Eyes
Кажете къде да търся бельо за бременни? Влязох в 2-3 магазина за бельо, но там само дантели и суперскъпи спортни сутиени....

# 621
  • Варна
За Много Години! Живи и здрави! Много хубави емоции през Новата 2013! Heart Eyes
Кажете къде да търся бельо за бременни? Влязох в 2-3 магазина за бельо, но там само дантели и суперскъпи спортни сутиени....

Преди години си купувах неща на Триумф, моделите за бременни не бяха много скъпи, а качеството страхотно. Сега не знам обаче какво предлагат.

# 622
  • Варна

Магазин Рени на ген. Колев,  но беше преди 2 г.

# 623

влез в обикновен магазин за бельо и си търси просто по-големи номера. Засега не ти трябва нито сутиен за кърмене , нито от дълбоките гащи с колани.

На Колхозния има евтини магазини за бельо. Арабски май ги водят ?! От форума научих за сутиени за кърмене по 3лв от там и си бях купила няколко  Mr. Green иначе са 30 лв, а сещаш се няма да го носиш дълго време. Провери и за спортни сутиени там.

П.П в магазин Рени дрехите им са като за пенсионерки  ( не всички) . Имам спомен и , че не бяха евтини.  Бельото не вярвам да е по-различно

# 624
  • Варна
Знаете ли дали във WAIKIKI вече има по сериозна разпродажба?
Последно беше 30% и то на много малка част от дрехите.

Днес ходих. Мисля, че са доста намалени повечето неща. Якетата с пух от 130 лв на 50-60лв.

# 625
  • София
Гледай само бельото да е 100% памук, че тези от по 3-5лева, в голям % от случаите, не са  Peace

Аз си купих сутиени от Хиполенд, полски на Canpol 100% памук и не бяха много скъпи  Peace На същата марка има и бельо за бременни.
Ако търсиш нещо скъпо- "Рошко"  Peace Там доколкото знам предлагат Carriwell.

# 626
на Canpol в Хипото са сутиени за кърмене -19 и нещо бяха . Момичето е в 6т.с

Имам и от тях, нямаше разлика с другите от 3 и нещо лв.

# 627
ЧНГ на всички!
Точно днес гледах белезници в Джъмбо, без пухчета.

Здравей, случайно да обърна внимание на цената, понеже Джъмбо ми е много далече, ако са скъпи не си заслужава да ходя.

# 628
  • Варна
Благодаря за отговорите, момичета!   bouquet 
Просто всичкото ми бельо вече ми отесня /хем съм още в началото.../ и ми е ужасно неудобно Confused, та си търся нещо по-подходящо... Ще пообиколя още  Peace

# 629
  • София
на Canpol в Хипото са сутиени за кърмене -19 и нещо бяха . Момичето е в 6т.с

Имам и от тях, нямаше разлика с другите от 3 и нещо лв.

искаш да кажеш, че за 3лв си си купила сутиен 100% памук? Това си е направо откритие. Можеш ли да кажеш марката?

pollly, много е важно (за гърдите, зърната и т.н.)  да са памучни, а иначе АКО са памучни, може да си купиш и от 1лв сутиени, но гледай състава  Peace Аз лично не посмях да рискувам, тъй като по-евтините бяха от изкуствени материи, но явно не съм търсила, където трябва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт