На пазар във Варна - 25

• 49 730
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Къде по - точно е този магазин за бельо и чорапогащници на Цар Освободител?
Трудно е за обяснение - от отсрещната страна на Окръжна - от светофара - към ВИНСа, след един магазин за хранителни стоки. На витрината има реклама за фигурални чорапогащници.

Сещам се за къде говориш.
Благодаря. Simple Smile

# 646
Имам монитор от компютър за ремонт. Да ми препоръчате фирма?   bouquet
Аз си нося моя в Явор комплекса, там на 2-ят етаж има фирма и съм доволна.

# 647
  • Варна

Кой комплекс? За мебели Явор ли става въпрос?  Embarassed

# 648
  • Варна

Кой комплекс? За мебели Явор ли става въпрос?  Embarassed
Кръстовището на бул.Цар Освободител и бул. Република, там се намира комплекса. Срещу него по диагонал е Кауфланд.

# 649
В предната тема бяхме коментирали за адреси на фото студиа, на които можеш да пратиш снимките по интернет. Моля някой да ми припомни адресите им, защото си спомням че и цените им не бяха лоши. Предварително благодаря  Hug

# 650
  • Варна
Информационният център в Община Варна в колко часа започва работа?  newsm78

# 651
  • Варна
В предната тема бяхме коментирали за адреси на фото студиа, на които можеш да пратиш снимките по интернет. Моля някой да ми припомни адресите им, защото си спомням че и цените им не бяха лоши. Предварително благодаря  Hug

Фотоленд позлвах аз, но откакто се изместиха от Чаталджа на Мак Драйв вече са ми адски далече и преустанових.

# 652
  • Варна

Фотоленд позлвах аз, но откакто се изместиха от Чаталджа на Мак Драйв вече са ми адски далече и преустанових.

www.snimkitevi.com

# 653
фото Спектър  Wink

# 654
  • Варна
много тъжна, не видях колко са белезниците в Джъмбо.

# 655

http://www.fotospektar.bg/

http://photoland.bg/bg/static-pages/images.html

Едното е фото Спектър, другото фотоленд. И двете са във Варна и можеш да си спестиш куриерската доставка  като си ги вземеш на място.  snimkitevi.com  са в София и аз лично имам изключително неприятен опит с тях  Sick

# 656
много тъжна, не видях колко са белезниците в Джъмбо.

Намерих в един магазин по-близичко до мен. Благодаря все пак. За 4,90 ги взех утре ще видим реакцията на мацката като и ги подарим Simple Smile

# 657
  • Варна
Информационният център в Община Варна в колко часа започва работа?  newsm78

Работа с клиенти - от 8.30 до 16.30  часа всеки делничен ден , в петък работят до обяд

Преди време им бях чест посетител та дори съм си направила снимка на работното им време  Crazy Crazy Crazy

Успех и късмет   Peace

# 658
Търся да си закупя микровълнова печка , някой може ли да препоръча магазин ? И също така някой ако знае къде правят ремонти на фотоапарати (самсунг)също ще съм много благодарна  bouquet

# 659
Днес посетих новия Карфур Маркет-казвам Ви няма такъв смотан магазин...първо цените им са с поне 20% по-високи от другия, второ вътре пълна бъркотия и сумати и артикули като например #Crazy ОЛИО нямаше. Загубиха ме от раз като клиент.

Общи условия

Активация на акаунт