На пазар във Варна - 25

• 49 737
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
За Много Години! Живи и здрави! Много хубави емоции през Новата 2013! Heart Eyes
Кажете къде да търся бельо за бременни? Влязох в 2-3 магазина за бельо, но там само дантели и суперскъпи спортни сутиени....

влез в обикновен магазин за бельо и си търси просто по-големи номера. Засега не ти трябва нито сутиен за кърмене , нито от дълбоките гащи с колани.

На Колхозния има евтини магазини за бельо. Арабски май ги водят ?! От форума научих за сутиени за кърмене по 3лв от там и си бях купила няколко  Mr. Green иначе са 30 лв, а сещаш се няма да го носиш дълго време. Провери и за спортни сутиени там.

П.П в магазин Рени дрехите им са като за пенсионерки  ( не всички) . Имам спомен и , че не бяха евтини.  Бельото не вярвам да е по-различно
Къде точно се намира този арабски магазин, защото Колхозен пазар е твърде широко понятие?
Ще намина и аз като имам път натам.
Благодаря Simple Smile

# 631
  • Варна
Помагайте, търся судоку като кубче на Рубик, обиколих книжарници по Владислав, в ориндж също, гледат като изтрещели продавачките ...
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA%D1%83%D0%B1%D1%87%D0%B5+%D1 … :429,r:0,s:0,i:85

# 632
  • Deutschland/HE
Помагайте, търся судоку като кубче на Рубик, обиколих книжарници по Владислав, в ориндж също, гледат като изтрещели продавачките ...
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA%D1%83%D0%B1%D1%87%D0%B5+%D1 … :429,r:0,s:0,i:85

Буктрейдинг имат книжарница на "Княз Борис" до новото Хепи и в Двете кули, може да им е останала бройка.

# 633
  • Варна

Буктрейдинг имат книжарница на "Княз Борис" до новото Хепи и в Двете кули, може да им е останала бройка.

Kolibri, благодаря ти   bouquet Обадих им се обаче греда  Tired Няма го ...

# 634
Може да провериш и в Пъблик (под Общината) - сигурно и по телефона можеш да попиташ

# 635
Някоя от вас знае ли работното време на рибната борса под Аспаруховия мост (Север Експорт)?
Конкретно за утре, събота, ме интересува.  bouquet

# 636
  • Варна
Може да провериш и в Пъблик (под Общината) - сигурно и по телефона можеш да попиташ
Пъблик там ли е още? Защото онзи ден като минах от там видях Техномаркет.

# 637
  • Варна
По моя въпрос - случайно минавах по бул. Цар Освободител и попаднах в едно магазинче за италианско бельо - имаше много хубави сутиени, дори и за кърмачки по 8-9лв. и бикини - марка lepel по 4-5 лв. Peace Проверих, наистина са италиански  Flutter http://www.lepel.it/Donnapiu-Mamma.html.
А на магазинчето рекламата е за фигурални чорапогащници... - наистина голямо разнообразие! Crazy

# 638
  • Варна
Пъблик там ли е още? Защото онзи ден като минах от там видях Техномаркет.

Техномаркет купиха фалиралия Пъблик. Но май му запазиха марката. Вътре организацията е по същия начин като преди.

# 639
  • Варна
За Много Години! Живи и здрави! Много хубави емоции през Новата 2013! Heart Eyes
Кажете къде да търся бельо за бременни? Влязох в 2-3 магазина за бельо, но там само дантели и суперскъпи спортни сутиени....

влез в обикновен магазин за бельо и си търси просто по-големи номера. Засега не ти трябва нито сутиен за кърмене , нито от дълбоките гащи с колани.

На Колхозния има евтини магазини за бельо. Арабски май ги водят ?! От форума научих за сутиени за кърмене по 3лв от там и си бях купила няколко  Mr. Green иначе са 30 лв, а сещаш се няма да го носиш дълго време. Провери и за спортни сутиени там.

П.П в магазин Рени дрехите им са като за пенсионерки  ( не всички) . Имам спомен и , че не бяха евтини.  Бельото не вярвам да е по-различно
Не се знае колко ще си носи сутиените за кърмене PeaceЗа тях е рано още, но аз напр. кърмих дълго и износих до край 3 сутиена на Канпол за кърмене.
Много съм доволна от тях, чудна работа ми свършиха.
Имам спомен, че съм ги купувала по 17лв., но беше преди 3 години все пак.Купих ги от Рени.
И някои дрешки са им хубави.Аз имам чудесна официална рокля за бременни от там, ходих на сватба с нея и беше само за 50лв. Peace
Иначе хубави дрешки за бременни има в Премаман, може би и бельо имат.
Лично аз си карах с нормално бельо през бременността, но и не качих мн. на кг. все пак.

# 640
  • Варна
Сутиени на Канпол предлагат и в Хиполенд. 20 лв. И аз износих два.

От Рени - доста си поносих дънките, модели и размери имаше много. Две дънкени поли, които си нося и сега, много съм доволна. А пък в края на зимата уцелих намаление и се сдобих с едно готино вълнено пончо, което може да се носи и от небременни - за 40 лв. Имам и една лятна рокличка, пак от намаленията им, за 10 лв.

Магазинчето за чорапогащници е готино, аз съм му фен от две години, има няма...

Той таун поддържат на склад играчките на Woody и още една марка дъвени играчки, сред които има т.нар. главоблъсканици, занимателни дървени игри, може да се обадиш и да питаш за Рубик.

# 641
Къде по - точно е този магазин за бельо и чорапогащници на Цар Освободител?

# 642
  • варна
знаете ли цените на електрическите четки за зъби в елитис ?

# 643
  • Варна
Къде по - точно е този магазин за бельо и чорапогащници на Цар Освободител?
Трудно е за обяснение - от отсрещната страна на Окръжна - от светофара - към ВИНСа, след един магазин за хранителни стоки. На витрината има реклама за фигурални чорапогащници.

# 644
  • Варна
Имам монитор от компютър за ремонт. Да ми препоръчате фирма?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт