Екзотични почивки

• 116 431
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Относно бюджета съм направил само генералната рамка ,самолетни билети , колко дни къде  + вътрешните полети .Хотелите тепърва ще ги разучавам. Програмата е следната :
1. Отиване Истанбул- Сингапур 05.08.2013 Malaysia Air .
2. 2 дена Сингапур.
3. Автобус Сингапур Куала Лумпур.
4. 2 дена Куала Лумпур
5. Полет Куала Лумпур - Сурат Тани с Air Asia а  и трансфер до Ко Самуи .
6. 6 дена Ко Самуи +разглеждане на колкото се може повече от региона , близките острови и т.н.
7. Полет Сурат Тани  - Бангкок с Air Asia
8. 3 дена Банкок 
9. Връщане Банкок- Истанбул  18.08.2013 Malaysia Air.
Всичко е на много ранен етап но имам голямо желание да се случи.
Проблемите са ,че ще е м.Август който е малко  кьопав за региона и времето не се знае дали ще е ОК . Този път мисля да водя и двете деца . Който може да помага с препоръки, ще съм благодарен.

Мога да бъда полезна само с Ко Самуи и Банкок, може да погледнеш тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651193.90 . Simple Smile Не се заблуждавай от заглавието на темата, има доста информация за Тайланд. Simple Smile

# 106
Здравейте, понеже сте много отзивчиви, бих искала да ви попитам за съвет.
Със съпруга ми искаме в края на февруари да направим едно пътешествие до някое екзотично място. До момента освен САЩ не сме били никъде другаде освен Европа. Ще ни се да е по-скоро в Азия, като на мен пък най-ми се иска да има разкошни плажове, но и все пак възможност за нощен живот. Идеята е хем да се накефим на малко екзотика и плаж, хем пък да не умрем от скука Simple Smile

# 107
Ами Малдиви едва ли предлага нощен живот , та остават Тайланд и Бали.
Това с презумцията , че се търсят разкошни плажове ... всъщност при комбинацията разкошни плажове и нощен живот май остава единствено Тайланд.

# 108
Malkata, благодаря за отговора. Всъщност и  ние на там сме се насочили - все от някъде трябва да се започне.

# 109
Пълно затишие от януари насам.... А трябва да сме в разгара на екзотичните почивки  Laughing Хайде де, никой ли няма да се похвали?

# 110
Сещам се веднага поне за трима съфорумци  които ще пътуват в близките няколко седмици Simple Smile

# 111
Мълчим си. Ще се похвалим като си дойдем  Mr. Green

# 112
  • София - Бургас
E, kakvo da kajem...preprochitam temata otnovo i se chuvstvam kato vav forum na mechtite...Simple Smile))Maldives, ekzotiki, kruizi...i t.n...Simple Smile
Dali e za pohvala ili ne, kazvam che kolkoto poveche nablijava 24.02 datata za otpayuvane do Bali, tolkova po dalech mi se struva...Sad Chakam, chakam, chakam i veche niamam tarpenie...Simple Smile

# 113
  • София
E, kakvo da kajem...preprochitam temata otnovo i se chuvstvam kato vav forum na mechtite...Simple Smile))Maldives, ekzotiki, kruizi...i t.n...Simple Smile
Dali e za pohvala ili ne, kazvam che kolkoto poveche nablijava 24.02 datata za otpayuvane do Bali, tolkova po dalech mi se struva...Sad Chakam, chakam, chakam i veche niamam tarpenie...Simple Smile
охххх, добре си ти! Ей го къде е 24-и Hug Ами ние ... чаккк 9-ти март #Crazy #2gunfire newsm78

# 114
Някой ходил ли е до Белиз?

Замисляме се за там към май месец и ще ми е полезно ако някой има инфо..

# 115
Някой ходил ли е до Белиз?

Замисляме се за там към май месец и ще ми е полезно ако някой има инфо..

аз, но за малко - само като спирка от круиза Wink Има страхотни местенца наоколо и разбира се вторият по големина бариерен риф след австралийския Wink

# 116
Като време - по майските празници дали ще е подходящо?
 newsm78
Разкажи какво видя и хареса там?

# 117
Зравейте,пиша ви от  Хуа Хин Тайланд,посещаваме страната за трети път,преди сме били в Ко Самуи и Пукет.Тъй като сега пътуваме с 6-месечната ни дъщеря търсихме по спокойно място,но същевременно град,където да има болница,магазини и т.н.Е попаднахме ма точното място,Хуа Хин е курорта,в който се намира лятната резиденция на краля,много сигурно,спокойно и чисто градче.Нощен живот и барове почти няма за разлика от Пукет.Подходящо е за хора с малки деца и такива,като няс които търсят тишина.Има две големи болници с много добро обслужване,частни са преглед при педиатър 50 лв,ще видим дали от застраховката ще покрият нещо.Има голям мол ВИлидж маркет,с кът за хранене(чисто и евтино)и много магазини,в които цените са доста високи.Има нощен пазар,интересно е -колички за хранене със странни ястия,много заведения и всички артикули характерни за Тайланд.ЦИкада маркет е нещо ,като пазар за ръчно изаботени неща,събират се различни артисти,които правят представление-фокуси,брейк и т.н. Също има кът за хранене с колички с различни ястия.КЛимата е прекрасен ,няма я влагата и жегата на ПУкет има постоянен разхлаждащ бриз от морето,Плажа е чудесен за разходки,защото пясъка е твърд и не потъва количката:)Ние сме отседнали в Маракеш резорт,страхотно е жалко че не умея да слагам линкове EmbarassedТук са много разпространени комплексите тип кондо,нещо като апарт хотели.За пръв път се настаняваме в такова жилище и много ни харесва,напълно е оборудвано печка,хладилник,микро вълнова,кафе машина,кана.Два пъти седмично идав чистачка има интернет.Цените варират от 40-100 лв за вечер в зависимост от локацията и лукса на кондото.НИе доста се прекарахме,плащаме по 80 лв на вечер,а тук на място намерихме двойно по голям апартамент,точно срещу мола за същата цена.Догодина пак сме тук,защото намерихме всичко,което ни трябва.
Другите екзотични дестинации,които сме посетили са-Доминикана,Бали,Хонг Конг,Сингапур,Мексико.Смятаме догодина след като се настаним тук да отскочим до Виетнам и Камбодж за няколко дни,за да проучим условията за почивка там с малко дете.Ако някой има въпроси ще отговоря.Летяхме с турците за пореден път и сме много доволни,за разлика от миналата година,когато от ЕР Франс ни загубиха целия багаж,а аз бях бременна....абе емоции,тогава плаках сега ми е смешно,всичко което ни е случва е интересно.Голямата ни страст е пътуването,живеем за момента ,в който поемаме към летище София,любомото ми място в България,както се шегува мъжът ми:)Тук сме от месец,остават ни още две седмици и трябва ад се връщаме и започва броенето на дните до следващия януари...

# 118
някпй тук бил ли е на Малдивите
http://www.oneandonlyresorts.com/

заминаваме след седмица и чета противоречиви коментари в tripadvisor - от "супер прекрасно" до "ужас" и вече се обърквам. Май минусите клонят към това, че цените са мн високи

и още - към какви дрехи да се ориентирам? да си взем али репеленти срещу комари?

# 119
Шарена Сол - One and Only няма как да е зле, още повече на Малдивите. При около 2000 USD на вечер едва ли ще има от какво да се оплаче човек.
Цените на самата верига са от най-високите възможни в хотелиерския бизнес - това е ясно.
Какви дрехи??? - примерно официални джапанки  Mr. Green
Комари не съм забелязала на Малдиви...някой друг да се включи по въпроса Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт