Екзотични почивки

• 116 390
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Здравейте,
Плануваме екскурзия с децата през пролетната им ваканция-април месец.
Коя дестинация според вас е по-подходяща за деца на 8 и 11 години-Сейшелите,Бали или Шри Ланка.
Лятото посетихме Малдивите,но без децата.Останахме очаровани! Сега искаме да заведем и тях до някоя екзотична дестинация.
Ще съм ви благодарна за идеи.

# 691
мисля, че Шри Ланка не е добра идея, там аз лично деца не видях в комплекса. Отделно ако искате да посетите интересните им места, ще ви трябва обиколка на острова за около 2 3 дена. Сейшелите според мен е добре, Доменикана също.

# 692
Здравейте,
Плануваме екскурзия с децата през пролетната им ваканция-април месец.
Коя дестинация според вас е по-подходяща за деца на 8 и 11 години-Сейшелите,Бали или Шри Ланка.
Лятото посетихме Малдивите,но без децата.Останахме очаровани! Сега искаме да заведем и тях до някоя екзотична дестинация.
Ще съм ви благодарна за идеи.

Според мен от тези дестинации, най-подходящо за пътуване с деца ще е Бали или Шри Ланка. Там могат да се видят слонове, маймуни и др. интересни за децата животни, което тях ще ги впечатли. Шри Ланка е по-близо до България и полетите са сравнително леки и удобни за децата. Бали също е вариант, но до там полета е доста по-дълъг и вече зависи до колко ще е комфортен и удобен за пътуване с деца.
Относно Сейшелите - там е приказно красиво, на вас възрастните със сигурност ще ви хареса много, но там има единствено едни големи костенурки и нищо повече от към животински свят и което да е интересно и запомнящо се за децата. Разбира се, ако искате да ги водите основно по красиви плажове - на Сейшелите ще си изкарате супер  Simple Smile

# 693
мисля, че Шри Ланка не е добра идея, там аз лично деца не видях в комплекса.

Ние като ходихме в Шри Ланка с нашата група имаше няколко деца и те останаха много доволни от екскурзията, защото имаха възможност да се возят на слон, да вият от близо много маймуни и т.н., което за малки дечица е много впечатляващо и запомнящо се.  Simple Smile

# 694
Два пъти сме ходили до Шри ланка с децата, много си е добре даже.
На сейшелите им би било най-скучно.

# 695
Ние явно сме били далеч, защото до фермата за слонове пътувахме близо 7 часа в едната посока, а маймунки видяхме на Дамбула чак.

# 696
  • Пловдив
Благодаря за препоръките!
Май клоним към Шри Ланка.Децата не са свикнали да пътуват на дълги разстояния,полетите до Европа за 2 часа им се струват много дълги,а до Шри Ланка полетът ще е най-кратък.Сега остава да решим къде и в кой хотел.По принцип ние сами си организираме пътуванията,не ползваме агенция.По всяка вероятност ще си вземем кола под наем,за да видим повече забележителности.

# 697
  • София
Честно казано, Шри Ланка като първа екзотика за деца не я препоръчвам. Аз съм малко предубедена относно хигиената. Въпреки, че бях в хубви хотели и спазвам "желязна" хигиена, за първи път от екзотичните ми пътувния имах стомашни проблеми. И не само аз, а още двама от групата. Не се храня от улицата, но явно в хотела нещо не ни е понесло. Иначе има доста за разглеждане, но е уморително. Дори и кратките разстояния се взимат за часове. Ако искате подробности, в блога ми има доста: http://diana-cacaotours.blogspot.bg/
Не зная колко са големи децата, но за първа екзотика бих предложила Дубай. И камили, и пустиня и аквариуми.... ще им хареса. Peace А и е на 5 -6 часа път.  Peace

А и още нещо, кола под наем в Шри Ланка не препоръчвам, освен ако шофьотът не е с голям опит. Там е ляво движение и е доста хаотично, доста от пътищата са само с две платна и са натоварени.

# 698
  • София - Бургас
Привет, Heart Eyes

Аз си взех детенцето на Малдиви, дори бяхме 3 семейства всички с дечица на по 9 г. и определено беше прекрасно за децата там. Топло време, топла водичка, басейни, слънце, лято...А впечетленията им от подводния богат живот от риби и корали,  Heart Eyes определено препоръчвам за деца~ В този ред на мисли, сейшели също ще е подходящо~
Аз препоръчва и о-в Бали, там пък има много зеленина и животинки навсякъде - маймунки по улиците, слонове, паркове от птици,  пауни...определено за децата там е рай и ще се впечатлят...
Където и да ги заведете ще обогатите децата, пожелавам Ви смели пътешествия, екзотични и със здраве~ Heart Eyes

# 699
  • Пловдив
Благодаря на всички за идеите! Отказахме се от Шри Ланка и в момента разглеждаме офертите за Бали.
Изчетох цалата тема за Бали и ми се струва подходяща дестинация за деца.Даже вече сме набелязали атракции,които трябва задължително да посетим.По-дълго е пътуването,но се надявам да си заслужава.
По мое мнение островчето,на което бяхме на Малдивите през лятото нямаше да допадне на децата,въпреки че много харесаха снимките.Беше прекалено тихо и спокойно за тях,в комплекса имаше единствено много малки деца.Надяваме се на Бали да успеем да планираме интересна и забавна програма за тях.

# 700
  • Пловдив
Здравейте,
Окончателно се спряхме на Бали.Направихме резервация в Grand Hyatt в Нуса Дуа.Там ни се стори най-подходящо за децата-има много басейни,голяма водна пързалка и е близо до плажа.Иначе съм изготвила един дълъг списък със забележителности и атракции,които да посетим.Разбрах,че е най-удачно да си наемем шофьор,който да ни разведе из острова.Благодаря ви!

# 701
Някой да е посещавал Южна Корея? Ще пътувам с дете на 2 год.

# 702
Само в Сеул сме били, ако ти върши работа.

# 703
Върши ми Simple Smile Става ли за посещение с бебе? Мизерно ли е като в Тайланд. Мен отново най ме притесняват локалните заразни болести, които са си характерни за техните ширини

# 704
Върши ми Simple Smile Става ли за посещение с бебе? Мизерно ли е като в Тайланд. Мен отново най ме притесняват локалните заразни болести, които са си характерни за техните ширини
Корея е една много, ама много развита страна...нямаш никакви проблеми с малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт