Лидл ::20::

• 67 211
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Вчера взех конзолата.... Това трябваше да е подарък за синът ми от моята сестра.
Като чета мненията ви просто се чудя какво да правя - да я връщам ли, да я  задържа ли Thinking

# 526
Да попитам и аз!
чУДЯ се за машинката за месо и  по принцип дали ще е поредният уред който ще събира някъде прах... имам кухненски робот с който си смилам и месо ама...някой ползвал ли я  примерно за правене на наденица да кажем! newsm78или сладки! До колко е практична в това отношение!

# 527
  • ГО
Вчера купихме конзолата за децата, за Коледа от баба им. Нямаше я изложена, наложи се да си я искаме. Вкъщи я пробвахме, иииии не работеше. Жак ли е, букса ли е, не работеше, като го натиснем, тръгва звук, но картина - не. Моят мъж ходи да я сменя, дадоха му друга - и тя не тръгна. След натискане отново на кабела, тръгва, но за секунди, и за малкото, което успях да видя - не ми хареса!.Върнахме я и ни върнаха парите.
Това е за конзолата.

# 528
Аз се отказах от тази игра още като видях в румънския лидъл, че същата е по-евтина  Sad
Вярно, че няма нищо общо с Лидъл, и няма нищо общо със самата игра, но се ядосах и ми стана жалко и тъжно.... При тази икономическа обстановка не заслужаваме по-високи цени. И то за откровенни боклуци, така като ви чета  Hug

# 529
  • ГО
Ако беше за 15-20лв, щеше да е ОК, ама за тези пари...

# 530
  • София
Ще тествам и аз пустата конзола и ако наистина е толкова смотана ще я върна.  Confused
Кажете как става връщянето - задължително в магазина от който е купена или може в който и да е?

# 531
  • ГО
За това, че трябва да се върне в магазина от където е купена, не мога да кажа, но няма да ти искат обяснение защо я връщаш и т.н. Само касовата бележка искат. На нас вчера ни маркираха отделно играта, отделно една кола с дистанционно и отделно всичко останало.
Съветвам те да я тествате, ние пробвахме на всички телевизори вкъщи и не тръгва и не тръгва. Наистина не е хубава Simple Smile

# 532
Конзолата,не успяхме да я включим изобщо.Днес ще я върнем,само разочаровахме детето и купихме 12 батерии. Confused

# 533
Искам да си купя апарат за измерване на кръвно за китката Как мога да направя това ако в момента не се предлага Немога да чакам да излезе на промоция Вие поръчвали ли сте си така някаква стока  Praynig

# 534
  • Сливен
И ние вчера взехме конзолата, но пък сме доволни. То  за тези пари не съм очаквала чудеса от конзолата. То едно бебе дето само пуска балони с уста и казва мама е над 50 лв. Както и да е. Моя син и съседчето много си я харесват. А не е да нямаме комютър и конзола на Leap frog - т.е моя син прави разлика в качеството на игрите. Важното е, че не е комп. игра, а такава която се играе на телевизора и децата скачат и размахват ръце, забавно им бе определено. Много зависи какви са били очакванията, още като прочетохме с мъжа ми 32 бит. техника и ни бе ясно какво качество ще  е, но решихме да пробваме сега с нещо по евтино дали изобщо ще играе, а не да даваме една голяма цифра за ПС или Нинтендо конзолите и игрите и те са си скъпи. За сега сме доволни от конзолата, има си другарче да си играят и ние се включваме в игрите и е забавно.
За включването, моя мъж се мъчи доста време, ама то защото не изчетохме упътването, а бързаме да слагаме батериите. Но след щателно разучаване я подкарахме. Всеки джойстик е с по три малки батерийки, а самата конзола е с 4 средни.

# 535
Какъвто съм карък....искам полилей, от тия от 17-ти, ама като ви чета с тоя конзола сигурно няма да светне моя  Laughing Може би помните, че само моята хлебопекарна протече  Mr. Green

# 536
Днес върнах конзолата без проблем  Peace  В сайта на Лидл пише, че артикулите могат да се връщат във всеки филиал в страната .

# 537
Алана,най-накрая някой я е включил пустата конзола. Laughing
Моят мъж е доста оправен,и указанията чете и два вида батерии купи, и телевизора ни е чисто нов но пак не тръгна пустата конзола.
И да не е негативно писанието ми и аз да похваля рибните филета в синята кутия,които купих по препоръки в темата.

# 538
  • София
И на мен ми харесаха рибните филенца в синьта кутия. Нямаше да ги купя, ако не ги бяхте нахвалили така. Дори не бях погледнала, че е от цяло филе, а не смлени.... минавам все транзит покрай такива полуфабрикати.

Аз чакам мъжът ми да се прибере сега с 101 батерии за да тестваме конзолата. После ще пиша дали сме я подкарали и дали ни допада

# 539
Пробвах конзолата. При мен всичко е наред, не бих казала, че е нещо сложно, при положение, че не се наложи да викам мъжа ми за помощ  Laughing. Игрите не са нищо особено, но все пак са предвидени за деца, така че аз едва ли съм критерий.

ПП
Знаете ли в колко дневен срок може да се върне дадена стока?

Общи условия

Активация на акаунт