Eлектронни четци - VIII

• 60 431
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
PaperWhite-a няма реклами Simple Smile ad free е Simple Smile
Иначе подсветката е чудесна екстра и за мен си струва парите! Чета предимно вечер и за мен е страхотна екстра. Иначе има мрън мрън Simple Smile лампата пречи! Така няма проблем Simple Smile
Обмислям да взема и още един - подарък за ММ! Той също чете много и си мисля, че ще се зарадва на подаръка! Да не говорим как се "кани" на моя Simple Smile Киндъл!

# 526
  • София
Иначе подсветката е чудесна екстра и за мен си струва парите! Чета предимно вечер и за мен е страхотна екстра. Иначе има мрън мрън Simple Smile лампата пречи! Така няма проблем Simple Smile
Обмислям да взема и още един - подарък за ММ! Той също чете много и си мисля, че ще се зарадва на подаръка! Да не говорим как се "кани" на моя Simple Smile Киндъл!

Ти направо ме убеди  Hug Hug Hug

т.е. искаш да ми кажеш, че там на сайта за 119 е без реклами. А този с цена 139 какъв е?

# 527
Не знам къде гледаш, аз си го купих през Амазон UK - там е 109 GBP и няма опция с ад или без ад. Просто няма ад Simple Smile
С доставка до адресът на посредника ми излезе 2.60 лв. доставката и това беше...

# 528
  • Враца

Според цената от 119 долара - http://www.amazon.com/gp/product/B007OZNZG0/ref=s9_simh_gw_p349_ … mp;pf_rd_i=507846
 е с реклами, без реклами е 139

другите са с 3G http://www.amazon.com/gp/product/B008UB7DU6/ref=fs_clw

# 529
Аха сега видяш хамериканския амазон Simple Smile там върви с и без ад... в UK няма ад за пейпъруайта.
Аз през щатския не съм пазарувала, сега се чудя защо...
Правят ли доставка до БГ?

# 530
  • Враца
Аха сега видяш хамериканския амазон Simple Smile там върви с и без ад... в UK няма ад за пейпъруайта.
Аз през щатския не съм пазарувала, сега се чудя защо...
Правят ли доставка до БГ?

Да, но официално с доставка на Амазон не можеш да поръчваш тези с рекламите.

# 531
Здравейте, моля за съвет! имам таблет  андроид 40,и го ползвам за четене, имаше качен cool reader, но от вчера щом се опитам да го ползвам таблета просто се изключва. Деинсталирах, инсталирах и пак същото. Някой, може ли да ми помогне със съвет. Програмата я взимам от Андроид маркет, ако това има значение. Предварително благодаря!

Така от дистанция е трудно да се каже какъв е проблема, мога само да ти препоръчам 2-3 други приложения за четене, също много хубави :

FBReader
Moon+ Reader
Aldiko Book Reader

# 532
  • Враца
Моят киндъл дойде днес. Приятелка ми го поръча от английския амазон и тя ми го изпрати до тук. Дойде изключително бързо - изпратен е в понеделник и днес беше тук.
Сега го разучавам и се мъча с колекциите, но ми се струва, че няма да се справя  Embarassed
Преди това "кълвах" паролата за мрежата вкъщи три пъти  ooooh!

Объркали са ми калъфчето разбира се, сега ще си поръчвам ново. Лампата, която си харесах е много добра, ще я тествам довечера на нощно четене.

До днес използвах това приложение и наистина от всички, които тествах, това беше най-доброто.

# 533
  • София
wa_wa, пиши, ако имаш нужда от помощ. Това с колекциите само изглежда трудно  Wink, пък и направиш ли ги веднъж, после само ще класираш там заглавията си.
ПП: нали знаеш, че за да създаваш и редактираш колекции, е необходимо да регистрираш Киндъла?

# 534
Има ли някакво значение дали ще конвертирам от fb2 или epub? Има ли някаква разлика? Конвертирам в mobi.

# 535
  • Враца
wa_wa, пиши, ако имаш нужда от помощ. Това с колекциите само изглежда трудно  Wink, пък и направиш ли ги веднъж, после само ще класираш там заглавията си.
ПП: нали знаеш, че за да създаваш и редактираш колекции, е необходимо да регистрираш Киндъла?
Точно заради това водих борба с паролата за нета вкъщи Simple Smile, за да мога да го регистрирам.
Да попитам колекция с Калибрето или колекции през самия киндъл?
Искам следното: да си направя да кажем 4 колекции, в които да слагам различни автори.
Това с Калибрето ми изглежда сложничко , намерих и малко опростено написано.
Затова питам

# 536
Има ли някакво значение дали ще конвертирам от fb2 или epub? Има ли някаква разлика? Конвертирам в mobi.

Не съм забелязала разлика.

# 537
  • Пловдив
Няма значение - и двата изходни формата са с пълно форматиране на текста, така че крайният резултат ще е чудесна книжка в .mobi  Peace Mr. Green

# 538
  bouquet
и друго да попитам, тези лампички продават ли се и в бг? Както и калъфчета? Че хич не ми се чака Simple Smile

# 539
  • София
Блу, и аз не съм намирала разлика  Peace.
wa_wa, аз действам през самия Киндъл. По принцип много използвам Калибре за конвертиране, но за създаване на колекциите ми беше по-удобно от самото устройство. В началото си създадох няколко и повече не съм ги пипала.
Просто, когато перхвърлиш книгите на четеца, ще трябва от него да им "кажеш" в коя колекция искаш да стоят.

Общи условия

Активация на акаунт