Eлектронни четци - VIII

• 60 421
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
     Свалих си ABBYY FineReader, но ми дава, че PDF файла е кодиран и не може да го преобразува. Явно пропускам нещо, щом не се получава. Момичета, помагайте  Simple Smile

Пробвай първо с това http://www.pdfunlock.com/

# 556
  • София
Пристигнал ми е Киндъла от немския Амазон, за има-няма 10 дни. Пуснах го с Гъбко, но утре ще си го взема. Доставката ми е 4 лв. Само не разбрах тези от немския и английския с реклами ли са или без.
Нямам търпение до утре.

# 557
Без реклами са. Какво е това Гъбко?

# 558
  • София
Транспортната фирма gabco.
Мерси.

# 559
Може ли с 2-3 изречения да ми кажеш как точно става поръчката чрез транспортна фирма?  Praynig

# 560
  • София
Блу, много е лесно, а и в сайта им е описано. Накратко - плащаш в Амазон със своята кредитна карта, но посочваш английски адрес за доставка. Него ще получиш след регистрация в Габко. Амазон приема поръчката ти, доставя до английския адрес, а фирмата посредник получава стоката и я транспортира до България за ок. 2.20 лв. на килограм (или 2.50, не помня точно). Можеш сама да определиш дали ще идеш до офис на Габко, за да си я вземеш или Габко ще ти изпратят покупката с куриер, на посочен от теб адрес.

# 561
Супер, а Габко само за Англия ли е, кои фирми ползвате за САЩ?

edit: видях, че е за Англия и Германия.

# 562
  • София
От САЩ си купуват Киндъли с Edepot, има обяснение в първия коментар на темата. Пращаш им запитване и те ще ти върнат отговор с цената за конкретния модел.
Така като гледам, май излиза същото да си го поръчаш от немския амазон.

# 563
Да, Edepot ги знам, но доста дебела надценка ми се струва, че правят.

# 564
  • София
И на мен така ми се струва, но пък няма и как да се занимават "заради хубавите ни очи".
Аз затова поръчах от немския, а и имаше намаление на обикновения Киндъл от 79 на 59Е
Щом е и без реклами, идеално.

# 565
    nikolexa, Вени*** , благодаря ви!    smile3525

# 566
  • в тристайна гарсониера :)
Някой успял ли е да публикува нещо от Киндъла във фейса? Направих всички настройки, но ми пише, че не се поддържа. Май само за книги купени от Амазон може  newsm78

# 567
  • Враца
Имам малко странен въпрос.
С К4 съм от десетина дни. Използвам повече копчето за следваща страница от дясната му страна. Прави ме впечатлението, че самото бутонче се е разхлабило. Прелиства си добре, но ме притеснява, че за толкова кратко време се получи така.

# 568
  • софия
Момичета техниката не ми е най-силната страна и за това искам съвет.Навила съм се да си купя  четец ,че ми омръзна да ми мрънкат за цената на книгите  Grinning ,но не знам какъв да поръчам.Искам да го използвам за книги на български език ,цената не ме притеснява по-добре да е качествена отколкото да изкара ден два или да не може да разчита текста или нищо да не виждам.Хвалите определени марки ,но за това за което аз ще го използвам кой модел да взема.Предпочитам да е от България просто нямам нерви да използвам превозвачи.Благодаря предварително   bouquet

# 569
  • София
wa_wa, от година и половина имам Киндъл 3, на който чета наистина много, но не съм забелязала копченцата да са мръднали. Защо не се обърнеш към съпорта на Амазон? На мен не ми се е налагало, но в тези теми няколко момичета са го правили и бяха повече от доволни от съдействието, което получиха.
magi mei, щом ще го ползваш за четене на книги, гледай да има e-ink екран. Относно марката - това вече е въпрос на избор. Повечето тук сме с Киндъл, Нуук, Сони.
Едепо са нещо като превозвачи-търговци  Laughing. Можеш да изпратиш запитване до тях, защото често поддържат налични някои модели на Киндъл и може да имаш късмет с бърза доставка. Разбира се, четци се продават и в български магазини и сайтове, но сякаш с малко по-високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт