Eлектронни четци - VIII

• 59 165
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • ВАРНА
Момичета,гледам за калъфчета за бъдещия Киндъл 4,харесах си едно с малко по-джиджан релеф,но нещо отвътре закрепването не ми изглежда много стабилно,какво ще кажете:

http://www.ebay.co.uk/itm/BEAUTIFUL-PINK-PU-LEATHER-CASE-COVER-F … sh=item4abd0372a9

Тези крокодилските в черно също ми харесват,но където и да ги видя са все свършили,аз ли не пускам правилно търсачката незнам   Rolling Eyes

http://www.ebay.co.uk/itm/Leather-Case-Cover-Wallet-with-Light-f … sh=item4d02a1b716

А протектор за екрана предполагам е добре да си взема?

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 12:15 от morgana07

# 376
Здравейте  Hug

На някой известно ли му е дали има четец с e ink, но дисплея да е 7 или 8 инча. Peace

# 377
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Сони имат един модел - PRS 950, но вече не знам дали може да бъде намерен - той е 7 инчов.
Тук гледам, че още може да се вземе - не знам защо пише, че е 900, а не 950
http://www.amazon.com/Sony-PRS900BCKIT-Reader-Daily-Edition/dp/B … ef=pd_sim_sbs_e_2

Този е 8 инчов, но нямам представа дали може от някъде да се намери, как стои въпроса с кирилизацията и т.н.
http://www.amazon.com/gp/product/B003A9L4NK?ie=UTF8&tag=golonltip-20

Иначе има избор от по-големи - 9,7 инчови,

http://www.amazon.com/Kindle-DX-Wireless-Reader-3G-Global/dp/B002GYWHSQ

и на Pocketbook - Pocketbook 912 Pro

# 378
LemonDesi  благодаря ти, страшно си бърза Hug

9,7 инчовите ги гледах, но ми се струват тежки.
Второто ти предложение много ми допада, сега ще се разтърся.
Иначе ползвам Prestigio , но дисплея ми идва твърде малък.

# 379
  • Варна
Здравейте, момичета!
Чета ви от доста време, сигурно има повече от година. Повече обичам да чета, отколкото да пиша, затова досега не се регистрирах. Днес обаче едно въпросче много ме развълнува и затова, ей ме тук... Ще се радвам ако ме приемете във вашите редички. Обичам да чета любовни романи. Не живея в България и затова се интересувам от книги в е-формат и четци за такива книги.
Mese4ina, не съм чувала да има по-голям от 6" е-инк екран, освен 9,7" на Киндъл, но и него вече не виждам в сайта на Амазон. Дебна кога ще пуснат по-голям от 6", за да си купя. Сега съм с Киндъл файер 7". Не е е-инк екран, но поне мога да чета и книги в пдф формат.
Обещавам да се ослушвам, оглеждам и пуснат ли четец с по-голям от 6" е-инк екран да свиркам.

# 380
Florida, не може да знаеш Читанката или?
Там има доста.

# 381
  • Варна
Естествено! Читанка, Ескейп... Да са живи и здрави момичетата, които сканират и коригират книгите, за да могат да четат такива като мен Laughing

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 19:43 от FloridaM

# 382
Пооомоощ!!!
  От сериозно любопитство, реших да се възползвам от 14-те безплатни дни
за получаване на Daily Mail, обаче малко след като темата ми се свали, аз  изпаднах в ужас ,
защото от Амазон не съумявам да схвана как мога да прекъсна получаването на вестника,
преди изтичането на периода. (истината е, че не мога да отделям по 22 $ на месец  Rolling Eyes ).
 Доколкото си спомням, когато съм си купувала книги от Амазон, (където съм си регистрирала
кредитната карта) , не е имало въпрос, дали одобрявам плащането.... та затуй така се подплаших

Благодаря за вниманието! Ако някой може, да помага   bouquet

# 383

Този е 8 инчов, но нямам представа дали може от някъде да се намери, как стои въпроса с кирилизацията и т.н.
http://www.amazon.com/gp/product/B003A9L4NK?ie=UTF8&tag=golonltip-20

IREX - фалираха, едва ли може да се намери някъде този четец.

# 384
  • София
Serendipity, като влезеш в Manage  Your Kindle, в менюто отляво има опция Subscriptions Settings. Там можеш да си следиш кога ти изтича пробният период и по всяко време да прекратиш абонамента. Peace

# 385
Serendipity, като влезеш в Manage  Your Kindle, в менюто отляво има опция Subscriptions Settings. Там можеш да си следиш кога ти изтича пробният период и по всяко време да прекратиш абонамента. Peace

sweetkids_mama , Благодаря,благодаря   bouquet

# 386
Здравейте! Simple Smile
И аз се присъединявам към редиците на имащите ел. книги. И сега изниква въпроса за намирането на калъф за моята книга. Аз съм с Diva 6"PRO 4GB и искам да си намеря и купя предпазен калъф ( като често показваните тук от Амазон), но не  намирам там такива като за мен. Не знам дали ще ми пасне захващането и т.н. Ако някой нещо е виждал като за мен или знае нещо по въпроса, ще се радвам да сподели. Wink
ПС: Дали ще мога да ползвам, да речем, калъф за някой Къндъл(отговарящ по размери с моята клнига)? Имали разлика в захващанията?

# 387
Здравейте, момичета!
И на мен ми гори бушона за Kindle и след прочетеното тук съм се спряла на новата четворка в черен цвят. Вчера имах възможност да разгледам един такъв четец и това, което малко ме притесни е лекото прозиране на страниците - сякаш прозира долния лист. При всички ли е така, дали дразни и може ли да се избегне. Ще бъда много благодарна, ако някой ми отговори, защото нямам търпение да се сдобия с такова "чудо"  Simple Smile

# 388
Здравейте, момичета!
И на мен ми гори бушона за Kindle и след прочетеното тук съм се спряла на новата четворка в черен цвят. Вчера имах възможност да разгледам един такъв четец и това, което малко ме притесни е лекото прозиране на страниците - сякаш прозира долния лист. При всички ли е така, дали дразни и може ли да се избегне. Ще бъда много благодарна, ако някой ми отговори, защото нямам търпение да се сдобия с такова "чудо"  Simple Smile

С четворка съм, не съм забелязала прозиране на страниците. Има нещо като примигване веднъж на няколко страници, когато екранът се обновява, но бързо се свиква и не дразни.

# 389
Ох, не знам, на този, който разгледах направо си имаше следи от букви по белите полета. Вярно е, че се виждаха слабо, но малко дразниха.

Общи условия

Активация на акаунт