Епилепсия - ТЕМА 17

• 93 105
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София, Люлин-8
Здравейте на всички  Hug

Вече официално мога да се похваля че един месец нямаме пристъпи  Simple Smile
Последният беше на 20.11.2012.
Весело изкарване на коледните и новогодишни празници и всички дечица да са здрави и много щасливи  Hug

# 136
Супер, това е много хубава новина!

# 137
Дано да нямате повече  и да се радвате на детето -спокойни  и щастливи празници!!!

# 138
романол  Hug
Желая на всички деца да овладеят пристъпите напълно. Весели и щастливи празници на всички! И да сме здрави и засмени!

# 139
Romanol,браво на принцесата,че е овладяла пристъпите.Дано вече да няма.
Поздрави за празниците и пожелания децата ни да растат здрави и щастливи.

# 140
 newsm45 newsm45 Днес поставиха диагноза на детенцето ми -епилепсия.Незнам какво да правя за мен живота сварши.Тя ми е наи-милото а сега е болна.

# 141
newsm45 newsm45 Днес поставиха диагноза на детенцето ми -епилепсия.Незнам какво да правя за мен живота сварши.Тя ми е наи-милото а сега е болна.
Мила, прегръщам те, но колкото и травиално да звучи, бъди силна и ако имаш желание, пиши, колко е голямо детето ти, каква е историята за поставяне на тази диагноза и къде живеете, виждам, че сте в чужбина!  Hug Hug Hug

# 142
И аз така си мислех, че е края на света. Но след месец вече бяхме с овладени пристъпи. Епилепсията не е най-страшната диагноза, има лечение. Успех ви желая!

# 143
Няма да свърши живота ти сега ставаш по - силна и започваш да се бориш...Прегръщам те силно и ти желая късмет ....Ако имаш въпроси питай....Успех Praynig Praynig Praynig

# 144
romanol    Hug

mesalllina, иска ми се да ти се скарам, но в добрият смисъл.
 Първо да те утеша - детето ти не е болно, то е специално! Ако погледнем например в Уикипедия, епилепсията е наричана още Morbus Sacer (от латински: "свещена болест") ще видим, че в миналото е била свещена болест, от която се е смятало, че само Богоизбраните и кралете са  били епилептици. Разбира се, това не звучи логично в наши времена, искам само да те разсея.
В никакъв случай не казвай, че живота ти е свършил. Аз се научих да гледам винаги хубавата страна. Да, знам, че ще кажеш - кое му е хубавото, но мисли винаги, че детето ти е добре, защото започнеш ли да се вкарваш във филми - вредиш съзнателно и подсъзнателно на себе си и на детето. Всеки тук е минал през трудности, за себе си мога да говоря много, но след всички извървяни пътеки аз гледам положително - смятам детето си за здраво, като знам какви много по-болни дечица има, със много по-сериозни заболявания, да не говорим нелечими, човешката мъка е безкрайна и неописуема, сама предполагам знаеш.
 Не бих казала, че съм вярваща, защото винаги съм смятала, че ако има Бог, то Той няма да остави невинни деца да страдат, но пък казват, че Той изпращал трудности на Хора, които иска да награди, защото така ние, обикновените човеци осъзнаваме и оценяваме Живота.
Малко философски подхождам, но понеже и аз съм била като теб, и аз съм мислела какво ли не, но с помощта на приятели най-вече, помогнали ми много с думи, със съвети, мисля че поне в това отношение съм стабилна вече и не се поддавам на терзания.
Ето, до скоро се притеснявах за физическото и психическото му развитие, но вече виждам напредък в някои неща, но и разбрах,  че докато не повярвам в него и не го възприема като здраво дете, то няма как да станат нещата.
Знам, че така отстрани акъл лесно се дава и човек осъзнава нещо когато то му се случи, когато премине през трудният път на себепознаването и Вярата. Малко или много всеки вярва в нещо.
Извини ме, ако приказките ми ти се струват лекомислени, но ми стана мъчно и дано поне малко си се успокоила.

Само знай - винаги идват и добри дни, всичко в природата е кръговрат.

# 145
  • София, Люлин-8
mesalllina Хубаво са ти казали момичетата преди мен. Има къде къде по-страшни заболявания. След овладяване на пристъпите един епилептик може да води напълно нормален живот.
Ще ти дам и пример. Братовчет ми му поставиха диагноза епилепсия когато беше на 4 год. възраст. Започнаха медикаментозно лечение и в момента е на 35 год. има жена и 2 прекрасни момченца, работи като програмист в една компания и всичко си му е екстра.
Та идеята ми беше да не приемаш нещата толко крайно, всичко ще се нареди. Прегръдки от мен Hug  Hug  Hug

# 146
Момичета,разполагам с няколко опаковки Кепра от 500мг  с годност до 12.20013 Ако някой се нуждае,нека да ми пише.
При нас нещата за късмет се развиха благоприятно.Почти 3 г сме без припадъци.И синът ми отказа да пие повече лекартсва.Странно ми е че ЕЕГ-тата след спирането на лекарствата са много по-добри от преди
Желая на всички ви хубави празници и много подаръци за малчовците

# 147
  • София, Люлин-8
Bi-si Страхотни новини  Hug Heart Eyes

Весели празници и на вас   bouquet

# 148
Весела Коледа борбени майчета , татковци и големи и малки слънчица.  bouquet

Щастие ,любов и късмет нека следват ви навред и Витлеемската звезда нека ви засипе с чудеса- с радост, здраве и пари нека Господ ви дари. santa2 cheers

# 149
  • гр.Гоце Делчев
Весела Коледа момичета и момчета желая ви здраве ,щастие и късмет на вас и дечицата ви.На Коледа стават чудеса и дано нашите деца се чустват все по-добре и да се похвалим с добри новини.  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт