Аз много се надявах на още едно момиче, сега след 1месец от новината, че ще е момче, още свиквам. ))) Не съм се замисляла каква свекърва ще съм, хич не ми пука. ) Юнака като порасне, да си пази жената и това е. ) То и добра тъща няма да съм.
, въпреки, че вътрешно приемах само мисълта за момче. 
Той пък мераци има да целува, не да гушка. Само обект му дай
Ще видим в петък как ще е.

Момиче,момче само да са здрави.Не знам дали вторите са по-глезени,но момчетата като цяло са си по-глезени и привързани.Момите от малки,по-сами се оправят.Лично мнение де 
Май ще трябва и аз да се замисля 
ама всичко ще е добре. Лу, чакам да ни пишеш
Аз ходя във Вита, но ние там имаме служебен абонамент. Тоест не се налага да търся личната за направление. Ако обаче се окажат по-сериозни нещата, сигурно ще търся и други мнения. Ох, засега гледам да не го мисля, в петък ще стане ясно.

.
.
.
.
Налягането в очните дъна дори е по-високо. След Нова година се налага да мина и през периметричен преглед, тоест нещо като скенер на очите. Тъпо го обясних, ама горе-долу е това. Има някакъв много минимален шанс - 1-2% само, да е от по-дебели роговици и реално да няма проблем. Тоест заради роговиците да не може да се измери точно по стандартния начин налягането и всъщност да е нормално. Но процентът е много, много малък. Поне ще се види, ако има проблем какъв е точно и в каква степен. Вероятно ще се следи състоянието, ще слагам капки и така.
На този етап надеждата умира последна и много силно се надявам да попадна сред въпросните 1-2%. Ако не - ще се надявам да се задържи максимално на едно ниво и да не прогресира.
Та така - предколедно пак ни споходиха болничните неволи, за да сме верни на традицията.