Вие, купихте ли си Макдоналдс вече?

• 6 174
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бу, не мога да не се съглася с теб. Права си, но монетата винаги има две страни и в случая избирам да погледна от розовата  Grinning

Какво розово има в случая? При положение, че болестите се дължат в много голяма степен на неправилно хранене.

# 61
По добре 20ст, отколкото нищо а там клиенти винаги има.

Никой не е против инициативата.
Против сме здравният ни министър да ги рекламира, а в същото време да обяснява, че водят до проблеми.

# 62
  • До хладилника, който обичам
По добре 20ст, отколкото нищо а там клиенти винаги има.

Никой не е против инициативата.
Против сме здравният ни министър да ги рекламира, а в същото време да обяснява, че водят до проблеми.
Тя и инициативата е малко... хм. Например защото Затлъстяването се превръща в основна причина за рака, според нови проучвания.
Има и изказвания от МЗ в този смисъл. Та цялата работа е крадецът вика дръжте крадеца.

# 63
Ама много и отива новото амплоа, признайте си! Simple Smile)
Като ги гледам какви ги вършат, направо треска ме тресе какво се случва с държавните дела. Направо съм потресена. И аз мисля, че от коефициента на интелигентност проявата...

# 64
  • Пазете Гор

Струва ми се, макар и да нямам статистически данни, че министерската безотговорност и скудоумие са причинили много повече щети, отколкото продуктите фаст-фуд.

Модерно е да се обругават големите корпорации. Аз не бих се включил в тоя хор. Намирам го за левичарски подход от страна на общността, целящ, макар и несъзнавано, да прехвърли другиму основните й  отговорности и провали.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 15:10 от Куркума

# 65
Rolling Eyes

Мон дьо!

Тази жена никак не е у ред. Оглупях направо от гледката.
Joy
Ужас, яжте нездравословно и дарявайте в името на здравето.

# 66
  • София
Rolling Eyes

Мон дьо!

Тази жена никак не е у ред. Оглупях направо от гледката.
Joy
Ужас, яжте нездравословно и дарявайте в името на здравето.
Това е все едно на всяка бутилка водка да дават отчисления по за два айряна.  Laughing

# 67
Това е изключителен гаф, естрадно самоубийство направо. Иначе нищо лошо да приемат парите, които фирмата възнамерява да дари, но да продават бургери и пържени картофи, да се изтъпанят министри на здравето и спорта в Макдоналдс е перверзия от междугалактически мащаби....
Споделям това. Надали министърката чете в бг-мама, но ако някой я "светне", то ето моето обръщение към нея:
Г-жо министър, незабавно уволнете цялата Ви свита от ПР-и! И те не стават!

Общи условия

Активация на акаунт