Намаления 2012

• 104 221
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
И каква е тази еуфория около Уайкики-то? Толкова ли са качетсвени и евтини? Simple Smile (не се заяждам)

# 136
И каква е тази еуфория около Уайкики-то? Толкова ли са качетсвени и евтини? Simple Smile (не се заяждам)

Има хубави неща,но не са кой знай колко евтини.Поне при дамските дрехи няма огромни намаления,аз до сега съм си купила само една риза с къс ръкав от там и съм доволна.
Приятеля ми обаче удари джакпота,защото му взехме 2 чифта панталони за по 17-18 лева,ватиран анорак за 15 лева,тениски за 10 лева,блузи с дълъг ръкав за 15-16 лева.Сякаш при мъжкото има по-хубави неща и са намалени повече.Като качествто са ок,спрямо цената си.

# 137
  • София
От ранга на НМ, само дето са ужасно шарени като Карнивал Кидс. (Говоря специално за детското облекло).

# 138
От 30% до 50% намаление в магазин Playlife!

# 139
  • София

Не знам колко са евтини на фона на H&M, защото аз там не влизам и не пазарувам поради отвратителното качество. Мъжките дрехи в Уайкики са хубави и на добри цени- дънки 40-50 лв, ризи 20-30, пуловери 20-30-40. Дамските също са подобни- имам цветни дънки за 40 лв много хубави; жилетки пак за 40, риза за 30 и така.  Grinning От детските съм купувала за подарък, имаше качествени дрехи от приятни материи.

# 140
В Уайкики,МОЛ Галерия-Пловдив има намаление -30%,но на определени артикули!

# 141
  • София
От ранга на НМ, само дето са ужасно шарени като Карнивал Кидс. (Говоря специално за детското облекло).

може би момичешките? при момчешките не виждам да са по-шарени...но то и на НМ са  достатъчно шаренички, та трудно е да се надминат и да останат  симпатични Simple Smile

# 142
  • sofia

може би момичешките? при момчешките не виждам да са по-шарени...но то и на НМ са  достатъчно шаренички, та трудно е да се надминат и да останат  симпатични Simple Smile

Е, ще го разгледаме значи и този магазин. Wink

# 143
В H&M в МОЛ-а на Цариградско има детски дрешки 2 за 15 лв - бодита и долнища, но размерите са до 86 см.

# 144
да знаете някой магазин, в който продават обувки на Кларкс  и евентуално дали ще пуснат намаления. Избрала съм си едни ориджиналс, но 219-те лв в повечето магазини леко ме смущават.

# 145
  • София
в Bera има, чат пат правят намаления, но не някакви грандиозни http://shop.berafashion.eu/manufacturer/21/clarks.html  ... не някакъв велик избор, но все пак, видях и по графа един магазин с няколко чифта, май след гарибалди се падаше...
Може да си поръчаш и от Англия.
има до -50% http://www.clarks.co.uk/information/this-weeks-offers в сайта им.

# 146
  • в ябълковата градина
Кларкс продават в магазини Бера в Сердика и Сити център и магазини Фут комфорт.

# 147
  • SOFIA

ЕЕЕЕ,  не може да се сравнява много-много НМ с LC Waikiki Май трябваше да напиша  LC Waikiki с НМ. Защото НМ  е  с мн. по- ниско качество. Там повечето неща са като парцалки.  Peace мое мнение.

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 21:49 от zoli

# 148
Пазарувала съм и от 2 марки,  за мен са едно към едно от към качество Peace

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 21:17 от pufpaf

# 149
  • Пловдив
съвсем ви изтървах  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт