Намаления 2012

• 104 262
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Моля светнете ме къде останаха магазини Елизабет, защото там където съм ги виждала по моловете, вече ги няма Sad

В Моловете няма ли вече Елизабет?

вчера го издирвах в сердика, но го няма вече, значи само в дъ мол е останал от моловете

# 166
  • София
да, аз писах също напред. По принцип според мен марсел си е идея по-евтин от комсед например... иначе то пък е твърдо намаление на всичко, т.е. яко някои места са с по-големи отстъпки просто ще са по-евтини...така или иначе аз ги харесвам марселите.

# 167
  • София
Някой знае ли къде изчезна Pimkie от The Mall? Все се надявах да се появи в мола на България   Sad

# 168
да, аз писах също напред. По принцип според мен марсел си е идея по-евтин от комсед например... иначе то пък е твърдо намаление на всичко, т.е. яко някои места са с по-големи отстъпки просто ще са по-евтини...така или иначе аз ги харесвам марселите.

Наистина ли са по-евтини от Комсед  Rolling Eyes
Аз съм останала с впечатлението, че са един от най-скъпите магазини за детски играчки.

# 169
  • София
не знам каквото съм купувала от там(но не е много) е било на съвсем прилични цени, често маалко по-евтино... или просто съм купувала такива неща, знам ли, но понеже не ми е много удобен, наистина рядко ходя.

# 170
  • София
да ви следя  Party

# 171
  • Once there was a Hushpuppy...
В "Плейлайф"има-30% и -50% намаление.

това не е лошо Peace

# 172
  • в града на вечния купон
Някой знае ли къде изчезна Pimkie от The Mall? Все се надявах да се появи в мола на България   Sad
има го,на втория етаж срещу зара

# 173
  • София
Някой да знае кога започват намаленията в Бенетон? Нямам спомен от миналата година  Rolling Eyes

# 174
# 175
IL.Миналата година бяха малко преди Коледа с идеята да изпреварят другите масови намаления след празниците Wink

# 176
  • София
IL.Миналата година бяха малко преди Коледа с идеята да изпреварят другите масови намаления след празниците Wink

Мерси; чудя се на една рокля- да дам ли 120 лв или да се надявам да я намалят  Laughing Ама при техните намаления, почти никога не успявам да купя това, което искам, все е свършило.
Даже и без намаления редовно нямат размери- малко ли зареждат, много ли се купуват. Пълна мистерия за мен Peace

# 177
има го,на втория етаж срещу зара

Това на втория етаж срещу Зара  e  Pink Woman.  Pimkie  беше на ниво 0  и го затвориха , на негово място има Sportina group. Simple Smile

# 178
  • Варна
Знаете ли кога започва намалението в Зара?

# 179
  • Beyond the Frontiers
Дами, някой беше дал линк към един български онлайн магазин за Лего - моля пак да го пусне. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт