Намаления 2012

• 104 281
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Вече няма ли Promod в Мол Сердика? Днес го търсих безуспешно там и не го открих, даже и на схемите с магазините гледах, но и там го нямаше...
Явно Promod в МОЛ България е преместен от Сердика.

Знаете ли кога ще отворят магазина на Okaidi в МОЛ България?
Продавачката им в МОЛ-а на Стамболийски се оплака, че имат предизвестие за съкращение. Може би ще закрият магазина там и тогава ще отворят на България?

Преди 2-3 седмици щяха да закриват магазина на Fox Kids в МОЛ София и го изпразваха.Уж в София нямало да има Фокс,ако правилно съм разбрала.Попитах за другите им магазини,ами не се знаело.Направи ми впечатление,че Fox-а за възрастни го нямаше,а на негово място имаше друг магазин.

# 211
Знаете ли магазини, които да имат някаква промоция или намаление, ако пазаруваш в деня на рождения си ден? Имам спомен че имаше в някои намаление, но не мога да се сетя в кои.

# 212
  • SOFIA
Знаете ли магазини, които да имат някаква промоция или намаление, ако пазаруваш в деня на рождения си ден? Имам спомен че имаше в някои намаление, но не мога да се сетя в кои.

В Кенвело.

# 213
  • софия
В Кенвело и Овизе дали има намаления вече?

# 214
DM - в седмицата на РД.

# 215
Е те в мола на Стамболийски и Окайди ако закрият, Фокса ги няма то нищо детско читаво няма да остане.
В Кенвело има до 50% в Овиез нищо съществено.
И какво е намалението в Кенвело, за рожденици?

# 216
Е те в мола на Стамболийски и Окайди ако закрият, Фокса ги няма то нищо детско читаво няма да остане.
В Кенвело има до 50% в Овиез нищо съществено.
И какво е намалението в Кенвело, за рожденици?
Намалението за рожденици в Кенвело  е 20%.

# 217
  • София
В ДМ има 15 процента намаление ако пазаруваш в седмицата на РД, във Фокс също има намаление за рожденници, но трябва да си извадиш карта , която струва 10лв. Ако детето ти има рожден ден също може да използва намалението в ДМ и Фокс, само трябва да им покажеш акт за раждане примерно.

# 218
  • София
Изобщо не е за тази тема, но да споделя, че много се впечатлих. Днес в Карфур ми искаха лична карта на касата, за да сравнят с името на картата, с която платих. Ще за дивотия и с какъв закон /разпоредба може да е регламентирано подобно нещо? Аз по принцип  често плащам с картата на мъжа ми, на баща ми...Това незаконно ли е? Някъде другаде случвало ли ви се е  такова нещо?

# 219
Да,в Карфур стриктно искат лична карта за да удостоверят,че картата е ваша.По принцип би трябвало навсякъде да Ви я искат/или поне да сравянават подписа на бележката с този на гърба на картата,но не го правят/..Аз,първия път се скарах с касиерката...,но после си погледнах условията на договора и вече си я показвам без поискване/и не ползвам мъжовата,че да не се налага да го гоня,като е тръгнал към паркинга/...

# 220
В чужбина масово искат лична карта. Искали са ни и за едно кафе, даже. Тук по-рядко, но ние си знаем, че е нормално и нямаме проблем.
Особено за по-големи суми според мен трябва да са задължени. Ето пример от последните два дена. Купихме си хладилник от Технополис и поискаха карта. Купихме си dvd от Техномаркет и ни взеха парите без ЛК.

# 221
  • София
Ясно. Ще го имам предвид, благодаря.

# 222
здравейте,спомняте ли си от миналата зима кога има намаления в ''Бершка''?преди или след Коледа? newsm78

# 223
  • Sofia
Аз пък да попитам за Зара. Там кога започват намаленията?

# 224
Аз пък да попитам за Зара. Там кога започват намаленията?
След Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт