Намаления 2012

• 104 172
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Минах през Mango и се сдобих с две придобивки на -50%. До Zara не стигнах. Разгледах и Wikiki. Със смесени чувства съм. За мъжо купихме едно яке и много хубав пуловер на доста приемливи цени. От дамските стоки, обаче, съм разочарована. Аз винаги гледам да има нещо естествено в материите и се чудя как може мъжки пуловер 100% памук да е на цената или по-евтин от дамски 100% акрил!?

# 452
  • Sofia
А някой да знае дали в Oysho са пуснали намаления?

# 453
  • София
Много са символични още намаленията. Реално в Бенетон е на 30%. Много хубави детски дънки на Зара има от 30 до 36лв, това е с намалението. В Овиезе има 20-30 процента.В Плейлайф също е 30%. Слаба работа.

# 454
В Сердика слаба работа.

Намаление имаше до -50% в Reserved. Имаше хубави зимни якета, до -50% не видях да стигат, но взех едно което беше към 40% намалено (от 135 на 79.90). Детските дрешки бяха към 20-30% тези, които ме интересуваха. Това което ме впечатли беше детските щандове, над които с огромни надписи пишеше размерите, които могат да се намерят на съответния щанд. Поздравления! Спестиха ми много време в ровене и ме спечелиха като клиент, за първи път пазарувам оттам, но ще ги навестявам по-често.

Waikiki-то има някакъв щанд с -30 на много малко дрешки. Магазинът доста ме разочарова като подреждане. Детските дрешки не бяха подредени по възрасти, ами буквално трябва да се разрови целия детски сектор за да се видят дрехите за дадена възраст. Тениските са хубави, долнищата бяха по дебели, не стават за градина. Като цени без намаление ставаха, ако човек му трябва нещо веднага. Аз ще почакам намаленията  Mr. Green

ХМ нямаха никакви намаления, че и продавачи  Mr. Green Взех една рокличка, че бях обещала на малката и почаках доста на касата докато се появи някой.
Минах набързо в Бенетон - там под 70% няма смисъл да се влиза изобщо, а и не съм им много фен.

В Зара нямаше намаление, имаше тениски с надпис Sale и само един щанд с намалени до 30% неща отзад - само дънки. На другите дрехи не видях намалени цени.

Реално освен в Reserved други сериозни намаления нямаше  Peace

# 455
  • Berlin
В Зара в дъ мола имаше намаление. Каквото погледнах, беше с намалена цена.

# 456
В Зара в мола на цариградско почти всико беше -30%, Масимо Дути и Бенетон също. Има намаления в Страдивариус и Бершка, но на мен са ми нещо парцаливи, особено вторите. В Манго на Витошка е добро намалението. ХМ за сега мълчат  Sick

# 457
  • Berlin
А, да, в Гап има намаление, ама хич не разбрах колко точно. Някои неща са на -50%, а другите (май всичко) на -30%. Нещо продавачките не можаха да ми обяснят. Crossing Arms

# 458
  • Стара Загора
От Дика чува ли се нещо?...
В Пловдив има много малко артикули -50% .

# 459
А някой да знае дали в Oysho са пуснали намаления?

Има намаление и там, пак е около 30  Peace

В ГАП и аз не схванах логиката. Етикетите си бяха с редовни цени и не ми стана ясно кое с колко е намалено. Обичам всико да си е написано  Crossing Arms

# 460
И аз бях в Сердика днес, намаленията са мизерни и все още не си заслужава да се развихри човек в пазаруването. На повечето места е 30%, тук там има ДО 50%, което реално си е пак 30%.  Laughing
Най-много неща си харесах в Stradivarius, където намалението наистина е 50%.
Ще чакам разпродажбите през януари.  Mr. Green

# 461
  • софия
Минах на бързо през Сердика. Взех от Зара на детето пролетно яке и дънкова пола. Дънките бяха готини, но тя е пълна, въпреки че едни ги мисля. Бяха извадили по 1-2 бр. от номер.
Търся си дълга пухенка, но не се вдъхнових. Сега се чудя утре къде да отида? Харесаха ми няколко модела на Манго. В кой техен магазин има най-голям избор?

# 462
Минах на бързо през Сердика. Взех от Зара на детето пролетно яке и дънкова пола. Дънките бяха готини, но тя е пълна, въпреки че едни ги мисля. Бяха извадили по 1-2 бр. от номер.
Търся си дълга пухенка, но не се вдъхнових. Сега се чудя утре къде да отида? Харесаха ми няколко модела на Манго. В кой техен магазин има най-голям избор?

Днес не видях голям избор на пухенки в Сердика.

# 463
  • софия

Днес не видях голям избор на пухенки в Сердика.
Там беше мизерно. Аз от сайт-а харесах, но искам да меря. Отдавна не съм пазарувала магазинно и ми е странно. Crazy За това търся кой е най-големият им реален магазин, та белким има всички модели.

# 464
  • София
Там беше мизерно. Аз от сайт-а харесах, но искам да меря. Отдавна не съм пазарувала магазинно и ми е странно. Crazy За това търся кой е най-големият им реален магазин, та белким има всички модели.

За мен най-добрият им магазин като избор и зареждане, както и като обслужване е на Витошка.Аз самата днес бях там и спокойно си взех каквото си бях харесала.

Общи условия

Активация на акаунт