Намаления 2012

• 104 159
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
Аз пък много се разочаровах от ZARA, чието намаление така очаквах Rolling Eyes това до 50% хич не ме устройва, ми те 50% намаление имаха само разни застояли потници и тениски ooooh! Пухенките имаха някакво мижаво намаление от 30-тина лева Crossing Arms На това отгоре останали едни номерации дето най-не се харчат XS и S Tired Голямо разочарование в MANGO същото положение ... Това във Варна

# 481
  • София
Аз пък много се разочаровах от ZARA, чието намаление така очаквах Rolling Eyes това до 50% хич не ме устройва, ми те 50% намаление имаха само разни застояли потници и тениски ooooh! Пухенките имаха някакво мижаво намаление от 30-тина лева Crossing Arms На това отгоре останали едни номерации дето най-не се харчат XS и S Tired Голямо разочарование в MANGO същото положение ... Това във Варна
Закачам се за твоето мнение, защото е винаги така и в София.
От години следя Зара и намаленията им.
Първото намаление започва винаги на 27.12., което винаги е мижаво. Палто от 200лв, намалено с 30лв.
Бях вчера там, купих си палто и съм много доволна! Hug Но беше последен от р-р М. Wink Основно ХХЛ и ХС размери бяха останали.
Всичко, което остане за 50% -вите намаления за мен рядко е нещо повече от стока за брак. Naughty
Миналата година бях харесала така едни боти. Кожа. Цвят -блатно капучино (ей, как ми го роди главата това Mr. Green ooooh!). Изчаках търпеливо намаленията и когато отидох бяха останали бройки, които бяха непродаваеми.
На лицевата част на ботата одрано с нокът, така грозно, че вечно ще те дразни. Не купих нищо тогава И сега си знам, че пуснат ли намаленията, се ходи рано, защото или размери няма после или това което си харесал е продадено. Wink

# 482
  • Пловдив
Стига сте се оплаквали. В Пловдив пък въобще няма Зара. Магазинът на манго е 25 м2.  Mr. Green Мдаааа, такива са намаленията и от година на година става по-зле. Аз на нормални цени рядко вече си харесвам нещо и купувам, защото знам, че до намаление няма да остане. Днес мисля да преслушам детския Бенетон в Пловдив, но предполагам, че ще остана разочарована.  Tired А детето има рожден ден и ми писна от играчки за Коледа и ще пазаря подаръци от името на бабите, ама май така и ще си остана с ръце в джобовете. До София вече ходих и май пак ще отскоча към средата на януари. Там късметът в пазаруването повече ме спохожда.  Laughing

# 483
Закачам се за твоето мнение, защото е винаги така и в София.
От години следя Зара и намаленията им.
Първото намаление започва винаги на 27.12., което винаги е мижаво. Палто от 200лв, намалено с 30лв.
Бях вчера там, купих си палто и съм много доволна! Hug Но беше последен от р-р М. Wink Основно ХХЛ и ХС размери бяха останали.
Всичко, което остане за 50% -вите намаления за мен рядко е нещо повече от стока за брак. Naughty
Миналата година бях харесала така едни боти. Кожа. Цвят -блатно капучино (ей, как ми го роди главата това Mr. Green ooooh!). Изчаках търпеливо намаленията и когато отидох бяха останали бройки, които бяха непродаваеми.
На лицевата част на ботата одрано с нокът, така грозно, че вечно ще те дразни. Не купих нищо тогава И сега си знам, че пуснат ли намаленията, се ходи рано, защото или размери няма после или това което си харесал е продадено. Wink

Добре, ами цените не са ли каквито са обявени в сайта им?
Аз затова мислех да ходя - харесах си неща, с цени от сайта?

# 484
  • София
В Зара на Витошка има ли TRF ?

Има - на втория етаж е  Peace

# 485
  • София
Добре, ами цените не са ли каквито са обявени в сайта им?
Аз затова мислех да ходя - харесах си неща, с цени от сайта?
Цените са си същите.
Няма размери или моделите липват. Това се опитвам да кажа.
Аз исках да пробвам поне още 3 модела палта, които бях харесала от сайта.
Нито цветовете ги имаше, нито самите модели. Останалото беше или за брак-със скъсани или лиспващи копчета, висящи конци и пр., или просто липсваха самите модели.

# 486
  • sofia
Аз също останаз Разочарована от ЗАРА, бях си харесала един топ  на сайта им ,и като отидох там  видях че не е намален а  беше сложен в сектора Нова Колекция , а пък н саита им беше намален, попитах едно момиче и то каза че нямали друг подобен , което много ме изненада, как на сайта е намалено , а в магазина не е ? Confused Confused

# 487
записче  Sunglasses

# 488
Аз и миналата година останах така разочарована от ZARA. Страхувах се, че и в Mango е така, но успях да намеря всичко, което бях набелязала от сайта.

# 489
Някой пазарувал ли е онлайн от сайта на Манго? Виждам, че има такава опция.

# 490
  • София

Да, няколко пъти и съм много доволна.Има всичко, защото от 2 години в БГ не се продават всички модели, да не говорим,че пак от същия период не се намира пълна номерация, но ... аз затова се радвам,че има сайта.Доставката е 25 лв и нещата идват с DHL.

# 491
Ами аз си бях харесала едно яке в ZARA, от моя цвят остана само ХЛ размер още преди намаленията Sad Казах си: Еми карай, ще си взема от другия! И сега като видях, че са ги намалили само с по 30 лева си поръчах от добрия стар Амазон. Хем пак излиза 200-тина лева, хем няма да се разминавам на всеки ъгъл със същото...

А в Манго ми се стори, че сякаш тази година за заредили доста по-малко модели спрямо миналите. Аз пазарувам от там поне от 4-5 години, струва ми се че доста неща липсват или са свършили скорострелно след зареждането им...

# 492

Да, няколко пъти и съм много доволна.Има всичко, защото от 2 години в БГ не се продават всички модели, да не говорим,че пак от същия период не се намира пълна номерация, но ... аз затова се радвам,че има сайта.Доставката е 25 лв и нещата идват с DHL.

Благодаря, а можеш ли да кажеш за колко време се доставят. Определено ще поръчам няколко неща.   bouquet

# 493
  • в ябълковата градина
Намалението в Манго не знам от колко време е, но днес направо бяха голи щендерите в Мола на Стамболийски.

# 494
  • София
Намалението в Манго не знам от колко време е, но днес направо бяха голи щендерите в Мола на Стамболийски.
Те и вчера сутринта си бяха така. Едно опоскано, поразхвърляно и тук-там влачещи се по земята дрехи. Нямаше кьорав клиент, обаче продавачките не си даваха зор да подредят. Толкова го харесвах този магазин, а напоследък нищо не мога да си купя. Или няма номер, или е с дефект или цената е потресаваща и подходяща за дреха от по-висок клас.

Общи условия

Активация на акаунт