Намаления 2012

• 104 695
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Вчера посетих кикито за първи път, веднага забелязах мъжки дънки намалени от 40 на 23 и скорострелно се снабдих с коледен подарък за приятеля ми, имаше и хубави мъжки пуловери. Обаче в дамската част нищо не успях да си харесам.

зари мари.. нещо се бавят пак

# 316
  • 1st floor
Лост, в Сердика ли работиш? Разправят, че ще събират подписите на шефовете на фирмите-наематели, да не се затваря МОЛ-а при следващо обаждане за бомба. Стискам палци само да не излезе като Лъжливото овчарче, защото в една такава сграда винаги има доста хора... ooooh! И уж фалшиви, ама знае ли човек...Атентата в Бургас също никой не го е очаквал...Иначе съм сигурна на 95 процента, че обажданията ще бъдат фалшиви и за напред, ако има такива...Но останалите пет ме притесняват... Confused

# 317
Относно "бомбите", смятам това за изключително безвкусна шега, дело на болни мозъци. Наистина в днешно време трябва винаги да се има едно на ум, та не ми се мисли ако има и 1% истина...
По темата за намаленията - някой да знае кога ще има намаление в Техномаркет или Технополис?

# 318
Не, в The mall работя, но все тая...знаеш ли колко хора има в офис сградите и в самия мол...а около Сердика пък е гъсто населен жилишен район...страшно е...
Не мисля че с подписи ще стане нещо....вече не затварят по 24 часа, но поне 2 часа след аларма е задължително хората да са навън...в студа  ooooh!

# 319
  • 1st floor
,,, Техномаркет или Технополис?
До сега такива съм виждала само от брошурите им. И гледам, че са много скръндзави  Mr. Green , едва по десетина процента им се откъсва от сърцето...
♥ LOST ♥, Сердика и днес го затварят за 24 часа, не за 2...или поне така чух...

# 320
Ц, ц, само ние в Дъ мол значи сме много работни  ooooh! Crossing Arms

# 321
Някой знае ли какви са горе долу цените на мъжките ризи в 7camicie в Mall of Sofia?

# 322
В Карфур намалени детски сутиенчета от 5,19 на 5,09!!!

# 323
Сефте чувам за детски сутиени  Shocked какво е това чудо  Shocked
И отстъпката от 10 стотинки е феноменална просто  Laughing

# 324
  • Ланкър, планините Овнерог

Е, нЕма що, страшно намаление

Сефте чувам за детски сутиени  Shocked какво е това чудо  Shocked
........

Те са по-скоро тийнейджърски - нямат банели или подплънки.

# 325
  • 1st floor
hahaha Точно като за мен по мярка!!! Ще чакам обаче поне още десет стотинки намаление!!! Crossing Arms Mr. Green

Между другото, купувала съм въпросните детски сутиени от Скини и от Джъмбо, за щерката  Laughing. Едните в намаление бяха към 25 лв., другите около 5-6. Разлика в качеството няма, все още се държат прилично и едните, и другите!!!  Peace

♥ LOST ♥, страхотен аватар!!!  Heart Eyes

# 326
hahaha Точно като за мен по мярка!!! Ще чакам обаче поне още десет стотинки намаление!!! Crossing Arms Mr. Green

♥ LOST ♥, страхотен аватар!!!  Heart Eyes
Повечето им намалени неща бяха с такива "фрапиращи" отстъпки.

# 327
Карфур нямат в момента изгодни неща от към дрехи
Иначе и щерката има от въпросните сутиени- за тийн девойки са супер, здрави са, само дето умаляват  Laughing

# 328
  • 1st floor
Карфур нямат в момента изгодни неща от към дрехи

Да подшушнеш като има!!! Wink Миналата зима купих от там чудни детски неща.

# 329
  • София
♥ LOST ♥, да си търсите случайно колежки? Mr. Green
Оглеждам се да си намеря някаква работа, наскоро бях поканена на интервю за един магазин в Сердика, ама реших че не съм за място където якенце струва 1000лв и се отказах Blush

И, май май добре че не отидох, че а ме бяха взели, а всеки ден навън на студеното и колата блокирана на паркинга Laughing

Общи условия

Активация на акаунт